Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Κουτιά που είναι κλειστά μπροστά απλά δεν έχουν airflow..

Το S340 elite περνει αερα απο πανω εχει σχισμη καλη οταν βγαζω το καπακι πεφτω 2-3 βαθμους κατω οχι 8 που εγραψες με το p400. Εκεινο ειναι οντως αρκετα κλειστο μπροστα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Καλυτερη η duke πιο ομορφη η trio.

Σε ψύξη η duke η τριο ειναι ομως τ@υλα.

Μάλλον θα παω για δουκα,μιας και κοιταω πολυ τις θερμοκρασίες.Από θόρυβο τι λεει? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μάλλον θα παω για δουκα,μιας και κοιταω πολυ τις θερμοκρασίες.Από θόρυβο τι λεει? 

Ναι σε θερμοκρασιες ειναι καλυτερη. Απο θορυβο πιανει αρκετα DB συμφωνα με το παρακατω

https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2080_ti_duke_review,10.html

αλλα σκεψου οτι χωρις θορυβο καλες θερμοκρασιες δεν γινεται να εχουμε. Αυτοι που λενε οτι στο 50-60% ειναι τελειως αθορυβη απλα δεν φερνουν πολλες στροφες τα ανεμιστηρακια και δεν κανουν δουλεια. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Ήθελα την trio στις 1080ti. Τώρα, θα σου πω να πας στη duke. Διαφορές στις θερμοκρασίες δεν θα δεις. Αισθητικά, η duke είναι μια χαρά. 

Αν μιλάς για 2080, ρώτα και τον @Psycho_Warhead που έχει την Trio. Αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει πως οι θερμοκρασίες που βλέπει εκείνος, διαφέρουν από αυτές των παρουσιάσεων (βλέπει max 64-66). Οπότε η trio είναι κι αυτή μια χαρά. 

Υ.Γ. Ένας - ένας, κουφαλίτσες, μεταπηδάτε στις turing. Εμ, γι' αυτό λέω ότι τα θέλει ο πισινός μας (εννοείται ότι δεν εξαιρώ εαυτόν). 

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ήθελα την trio στις 1080ti. Τώρα, θα σου πω να πας στη duke. Διαφορές στις θερμοκρασίες δεν θα δεις. Αισθητικά, η duke είναι μια χαρά. 

Αν μιλάς για 2080, ρώτα και τον @Psycho_Warhead που έχει την Trio. Αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει πως οι θερμοκρασίες που βλέπει εκείνος, διαφέρουν από αυτές των παρουσιάσεων (βλέπει max 64-66). Οπότε η trio είναι κι αυτή μια χαρά. 

Υ.Γ. Ένας - ένας, κουφαλίτσες, μεταπηδάτε στις turing. Εμ, γι' αυτό λέω ότι τα θέλει ο πισινός μας (εννοείται ότι δεν εξαιρώ εαυτόν). 

Ελα και εσυ στην παρεα μας...προλαβαίνεις😁

Η τριο εχει την ομορφια με τα rgb κτλ.τα review με χαλασαν λιγο στο θεμα ψύξης της αλλα μια διαφωτιση απο κάτοχο καλη ειναι.

Η duke απο την αλλη ειναι πιο λιτή,πιο μαυρίλα γενικα πιο μαζεμενη και βαση των review εχει καλύτερες θερμοκρασίες.

Τελικα ειμαστε κουφαλιτσες εμεις με τους  πρωην πασχαλιδες😂

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχασετε να παρετε το bundle που δινουν τωρα με τις rtx οσοι κανετε την μεταβαση.

Spoiler

Δινουν δερματινα μπουφαν φορεμενα απο τον ιδιο τον Τζενσεν και μαλιστα εχουν μεσα και αυτογραφο :P

Δημοσ.

Επειδή έχω την τριο ti με 60% fan speed και oc πυρήνα 2090 δεν ξεπερνα τους 73  

στοκ παιζει κάτω από 60 με 50% fan 

όσο αφορά την εμφάνιση δεν έχει ανταγωνισμό είναι η πιο όμορφη καρτα που είχα ποτε και είχα πολλές κάρτες......

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Μην ξεχασετε να παρετε το bundle που δινουν τωρα με τις rtx οσοι κανετε την μεταβαση.

Απόκρυψη περιεχομένων

Δινουν δερματινα μπουφαν φορεμενα απο τον ιδιο τον Τζενσεν και μαλιστα εχουν μεσα και αυτογραφο :P

Αυτόγραφο"play hard,play smooth rtx on"😂

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αυτόγραφο"play hard,play smooth rtx on"😂

:P Περα απο την πλακα οντως δινουν καποιο δωρο παιχνιδι (bf5 νομιζω) απλα ειπα να κανω και την πλακα μου εξου και το σποιλερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Καλά είναι να συγκρίνουμε σωστά θερμοκρασίες. Πχ στο ίδιο stress (3d marks) και μετά από κάνα τέταρτο ώστε να έχει ανεβάσει στο Max η θερμοκρασία. 

Και να έχουν default clock και οι δύο ή oc Clock και οι δύο. 

Λοιπόν έβγαλα την 1070 Ti από το κουτί και είναι μόνη της τώρα η Aorus RTX 2080. Σε 3dmark timespy stress test, στα 6-7 λεπτά πιάνει τους 75 βαθμούς με τους ανεμιστήρες στο 70% περίπου και μένει εκεί. Με την 1070 Ti μπροστά ήθελε 85-90% για να κρατάει το 75. Πέρα από αυτό όμως, και χωρίς την 1070 Ti μπροστά νομίζω η αναλογία στροφές - θερμοκρασία είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο (το 70% είναι περίπου 2000 στροφές και το ακούς). Η κάρτα είναι factory overclocked στα 1845 και στο 3dmark timespy stress δουλεύει μεταξύ 1950-1920  MHz.

Το πρόβλημά μου είναι πως χρειάζομαι δύο GPUs αφού ακόμα κι αν πήγαινα σε 2080 Ti, η απόδοση θα ήταν οριακά καλύτερη από τις δύο 1070 Ti που είχα πριν (σε compute workloads) αλλά με σημαντικά αυξημένο κόστος. Και η Aorus με άλλη κάρτα μπροστά της να της κόβει το airflow έχει θέμα.

Επεξ/σία από malakudi
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, malakudi είπε

Λοιπόν έβγαλα την 1070 Ti από το κουτί και είναι μόνη της τώρα η Aorus RTX 2080. Σε 3dmark timespy stress test, στα 6-7 λεπτά πιάνει τους 75 βαθμούς με τους ανεμιστήρες στο 70% περίπου και μένει εκεί. Με την 1070 Ti μπροστά ήθελε 85-90% για να κρατάει το 75. Πέρα από αυτό όμως, και χωρίς την 1070 Ti μπροστά νομίζω η αναλογία στροφές - θερμοκρασία είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο (το 70% είναι περίπου 2000 στροφές και το ακούς). Η κάρτα είναι factory overclocked στα 1845 και στο 3dmark timespy stress δουλεύει μεταξύ 1950-1920  MHz.

Το πρόβλημά μου είναι πως χρειάζομαι δύο GPUs αφού ακόμα κι αν πήγαινα σε 2080 Ti, η απόδοση θα ήταν οριακά καλύτερη από τις δύο 1070 Ti που είχα πριν (σε compute workloads) αλλά με σημαντικά αυξημένο κόστος. Και η Aorus με άλλη κάρτα μπροστά της να της κόβει το airflow έχει θέμα.

Δοκίμασε να την ανοίξεις και να αλλάξεις thermal paste.  Τυχαίνει συχνά από το εργοστάσιο να μην έχει γίνει σωστή επαφή ή να έχει πέσει μεγαλύτερη ποσότητα παστας. 

Στο μεταξύ η gigabyte δεν βάζει αυτοκόλλητο σε βίδα οπότε είσαι οκ από εγγύηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gigabayte 2080 ήθελα και εγώ αλλά έβλεπα ότι γενικά είναι λίγο ποίο ζεστές από της υπόλοιπες

Επεξ/σία από makrimanoliss
Δημοσ.

Πειτε ρε παιδιά να χτυπήσω μια δευτερη trio που την εχω βρει σε καλή τιμή ;

σε Κανα 2-3 μηνο θα βγουν οι νέες ultra wide 200hz hdr και σκέφτομαι sli... ή θα είναι πάλι unbalanced?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...