Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εμφανισιακά και μένα τα κλειστά μπροστά μου αρέσουν αλλά airflow γιοκ αυτά.
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Το meshify c έκτός οτι είναι πολύ μικρό κουτί,έχει "κακό" φίλτρο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει καλά το intake. Γενικά ο mindtrapper έχει δίκιο αλλά πολύ μεγάλο ρόλο παιζει και το φίλτρο στα κουτιά. Μια δοκιμή αφαίρεσης του εκάστοτε φίλτρου θα σας πείσει
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ακόμα και το 570X που μ' αρέσει σαν κουτί, είναι γεμάτο τζάμια και επίσης κλειστό μπροστά. Το in-take πάει περίπατο σ' αυτά τα κουτιά δυστυχώς.
mindtrapper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Το meshify c έκτός οτι είναι πολύ μικρό κουτί,έχει "κακό" φίλτρο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει καλά το intake. Γενικά ο mindtrapper έχει δίκιο αλλά πολύ μεγάλο ρόλο παιζει και το φίλτρο στα κουτιά. Μια δοκιμή αφαίρεσης του εκάστοτε φίλτρου θα σας πείσει Φίλτρα και βλακείες, κόψιμο όλες οι τρύπες και fan grill πάνω. Bring 90s back. 2
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Το meshify c έκτός οτι είναι πολύ μικρό κουτί,έχει "κακό" φίλτρο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει καλά το intake. Γενικά ο mindtrapper έχει δίκιο αλλά πολύ μεγάλο ρόλο παιζει και το φίλτρο στα κουτιά. Μια δοκιμή αφαίρεσης του εκάστοτε φίλτρου θα σας πείσει Αυτό είναι αλήθεια. Μόλις έβγαλα το φίλτρο από επάνω αμέσως είχα μεγάλη διαφορά. Σειρά τώρα το μπροστά... 1
azazil1190 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρτε benchtable να σωθείτε. Μετανοειτε 😆 Το παραπάνω ειναι δικο μου απο παλιες καλες εποχές Πανε αυτα τωρα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από azazil1190 2
malakudi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Ανοιχτό με φίλτρο μπροστά είναι αυτό που έχω, το Phanteks Enthoo Pro. Αλλά δεν παίρνει 280ρη AiO μπροστά, παίρνει μόνο 240ρη. Επάνω παίρνει ως 420ρη. Επίσης ανοιχτό με φίλτρο μπροστά είναι το Phanteks Enthoo Pro M
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Είπαμε είμαι ο πρόεδρος των φτωχομπινέδων https://www.corsair.com/eu/en/obsidian-1000d-case Εδώ αξίζει να ρίξεις λεφτά.
ROG-X Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμα περιορισεις το RT (optimize 😁 το λεμε) θα γινει σαν το tessellation στα ubi games, που βλεπεις τα ground text να φουσκωνουν και να ξεφουσκωνουν σε συγκεκριμενο ευρος αποστασης απο τον χαρακτηρα. Θα ανεβασω screens απο Crysis 1 σε αντιθεση με τα νεα games για να δουμε ποσο μπροστα μας πηγε το tessellation τελικα. Βήματα πίσω στη δημιουργικότητα του developer και σε performance. Eαν θελετε πραγματικη επανασταση, αυτη η μηχανη physics ειναι αντε γεια! https://youtu.be/pR1Ni46aw3Y Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X
malakudi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι λίγο απογοητευμένος με την απόδοση του cooler της Aorus RTX 2080, τρέχω GPU compute workloads και για να κρατηθεί στους 75 βαθμούς πρέπει να είναι οι ανεμιστήρες στο 85-90%! Βέβαια μπροστά της υπάρχει μία GTX 1070 Ti που τη στιγμή της δοκιμής είναι idle αλλά σίγουρα εμποδίζει το airflow. Επειδή σκοπός είναι να μπουν δύο RTX 2080, τι προτείνετε; Άλλη κάρτα dual slot αντί για την 3ple slot AORUS ώστε να έχει λίγο παραπάνω χώρο ανάμεσα; Άλλη κάρτα γενικότερα γιατί το cooling σύστημα της AORUS είναι για τα μπάζα; Μήπως να την λύσω και να αλλάξω thermal paste; Επίσης βλέπω ότι έχει default power limit 265W ενώ κανονικά η reference RTX 2080 έχει 215 και η FE έχει 225. Πόσο έχουν οι δικές σας RTX 2080; Το νούμερο μπορείτε να το δείτε τρέχοντας το utility nvidia-smi Για πείτε καμία άποψη. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από malakudi
giannhstsip Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, malakudi είπε Είμαι λίγο απογοητευμένος με την απόδοση του cooler της Aorus RTX 2080, τρέχω GPU compute workloads και για να κρατηθεί στους 75 βαθμούς πρέπει να είναι οι ανεμιστήρες στο 85-90%! Βέβαια μπροστά της υπάρχει μία GTX 1070 Ti που τη στιγμή της δοκιμής είναι idle αλλά σίγουρα εμποδίζει το airflow. Επειδή σκοπός είναι να μπουν δύο RTX 2080, τι προτείνετε; Άλλη κάρτα dual slot αντί για την 3ple slot AORUS ώστε να έχει λίγο παραπάνω χώρο ανάμεσα; Άλλη κάρτα γενικότερα γιατί το cooling σύστημα της AORUS είναι για τα μπάζα; Μήπως να την λύσω και να αλλάξω thermal paste; Επίσης βλέπω ότι έχει default power limit 265W ενώ κανονικά η reference RTX 2080 έχει 215 και η FE έχει 225. Πόσο έχουν οι δικές σας RTX 2080; Το νούμερο μπορείτε να το δείτε τρέχοντας το utility nvidia-smi Για πείτε καμία άποψη. Εμένα η msi 2080 gaming x trio δεν έχω δει να γράφει πανό από 64cº και αυτό με ανεμιστήρες στο 40-45% αν τους βάλω 80%+ δεν περνάει τους 50cº... Και πραγματικά μου ακούγεται πολύ παράξενο η θερμοκρασία που λες. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από giannhstsip
malakudi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, giannhstsip είπε Εμένα η msi 2080 gaming x trio δεν έχω δει να γράφει πανό από 64cº και αυτό με ανεμιστήρες στο 40-45% αν τους βάλω 80%+ δεν περνάει τους 50cº... Και πραγματικά μου ακούγεται πολύ παράξενο η θερμοκρασία που λες. Δεν έχεις άλλη GPU από μπροστά της όμως φαντάζομαι. Θα βγάλω το πρωί την 1070 Ti να μείνει μόνη της για να έχω μια ποιο σαφή εικόνα. Το nvidia-smi πόσο σου βγάζει power limit όταν είναι στο default; Το nvidia-smi το τρέχετε από cmd.exe ως "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nvsmi\nvidia-smi.exe" edit: Στο παρακάτω post μου φαίνεται η τοπολογία μέσα στο case. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από malakudi
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά είναι να συγκρίνουμε σωστά θερμοκρασίες. Πχ στο ίδιο stress (3d marks) και μετά από κάνα τέταρτο ώστε να έχει ανεβάσει στο Max η θερμοκρασία. Και να έχουν default clock και οι δύο ή oc Clock και οι δύο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2
mcrae13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Επειδή η φτωχομπινεδιά θέλει καλοπέραση μάγκες,είπα να το ρίξω λίγο έξω σήμερα.Αν θέλετε και εσείς RTX ON αλλά να μπορείτε να πάτε και καμιά ταβέρνα ναούμε υπάρχει λύση.. Spoiler 1
ROG-X Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρις ανταγωνισμο για δευτερη συνεχομενη χρονια....το βλεπω να πηγαινουμε ολοι για φαβες! Κοροιδευαμε το 1.000αρικο της πρωτης Titan η οποια ειχε πραγματικες δυνατοτητες με full double flops και τωρα φτασαμε κοντα στα 1.500 ευρω για gaming only... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X
Προτεινόμενες αναρτήσεις