Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εμπειρικά στο λέω,οτι και κουτί να βάλεις θα έχεις αρκετή διαφορά όταν ανοίγεις το πλαϊνό 

Φτωχομπινιά είναι αυτό, καλύτερα να στήσεις open air bench να το παίζεις reviewer. 😛

Σοβαρά τώρα, αν έχεις κάνει καλό airflow στο κουτί θα δείς ότι καμία φορά αν ανοίξεις το πλαϊνό σου ανεβάζει θερμοκρασία. Απλά πρέπει να έχεις το κατάλληλο κουτί, τα κατάλληλα fans στα σωστά σημεία. 

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν Αν έχεις όρεξη για συχνό ξεσκονισμα...

Αλλά από θερμοκρασίες δεν έχεις θέμα ... Το έχω δουλέψει και με 2 msi gtx 1080 gamink x. Πολύ καλές θερμοκρασίες!!!

Screenshot_2018-11-26-15-28-53-710_com.miui.gallery.png

Είναι το p5 της thermaltake.

Screenshot_2018-11-26-15-28-43-834_com.miui.gallery.png

Επεξ/σία από giannhstsip
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Φτωχομπινιά είναι αυτό, καλύτερα να στήσεις open air bench να το παίζεις reviewer. 😛

Σοβαρά τώρα, αν έχεις κάνει καλό airflow στο κουτί θα δείς ότι καμία φορά αν ανοίξεις το πλαϊνό σου ανεβάζει θερμοκρασία. Απλά πρέπει να έχεις το κατάλληλο κουτί, τα κατάλληλα fans στα σωστά σημεία. 

Έχω καλο airflow. Παρόλα αυτά με ανοιχτό έχει καλύτερες θερμοκρασίες 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έχω καλο airflow. Παρόλα αυτά με ανοιχτό έχει καλύτερες θερμοκρασίες 

Ποιο κουτί έχεις; Είμαι από κινητό δεν βλέπω. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Corsair 400c 

Λίγο καλύτερο από s340 και p400. Δεν το λες καλό στο airflow, απλά ΟΚ. Γι αυτό άλλωστε όταν ανοίγεις το πλαϊνό αναπνέουν τα εξαρτήματα και πέφτουν τα temps. Δεν υπάρχει κουτί που να είναι κλειστό μπροστά που να μπορείς να πεις ότι είναι καλό στο airflow. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mindtrapper είπε

Λίγο καλύτερο από s340 και p400. Δεν το λες καλό στο airflow, απλά ΟΚ. Γι αυτό άλλωστε όταν ανοίγεις το πλαϊνό αναπνέουν τα εξαρτήματα και πέφτουν τα temps. Δεν υπάρχει κουτί που να είναι κλειστό μπροστά που να μπορείς να πεις ότι είναι καλό στο airflow. 

Τι εννοείς κλειστό μπροστά; 2 fans εχει

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τι εννοείς κλειστό μπροστά; 2 fans εχει

Τι σχέση έχει αυτό; Είναι ενιαία επιφάνεια μπροστά και τα fans παίρνουν αέρα από τις λωρίδες στο πλάι. Δες πχ Fractal Define C και Meshify C για να καταλάβεις τι εννοώ κλειστό και ανοιχτό μπροστά. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Τι σχέση έχει αυτό; Είναι ενιαία επιφάνεια μπροστά και τα fans παίρνουν αέρα από τις λωρίδες στο πλάι. Δες πχ Fractal Define C και Meshify C για να καταλάβεις τι εννοώ κλειστό και ανοιχτό μπροστά. 

Πρότεινε μου κανένα. Όμως να έχει καλό design. όχι καγκουριά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Για να μην είσαι φτωχομπινές, πρέπει να πας στο Obsidian 1000D.

Είπαμε είμαι ο πρόεδρος των φτωχομπινέδων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες απλά να βάλεις 2 ανεμιστήρες μπροστά τότε Meshify C. Παιζει και προσφορά αυτές τις μέρες στα 90€ νομίζω. Αλλά αν θες μπροστά radiator και fans και μεγάλη κάρτα γραφικών δε θα χωρέσει ή θα είναι τσίτα, είναι πολύ μαζεμένο κουτί. Για πιο μεγάλο κοίτα της Cooler Master ένα από τα Η500 με mesh μπροστά, όχι με πλαστικό. Έχω χαθεί με τα ονόματα, έχει 500 μοντέλα, μάλλον γι αυτό τα λέει Η500.

😛

Τώρα αν θες μέγιστη Φτωχομπινιά™ παίρνεις ένα Cougar mx330 με 30€,βαρας ένα dremel το μέσα μεταλλικό πλαίσιο που κρατάει τους ανεμιστήρες για να μείνουν μόνο οι τρύπες για τις βίδες, βάζεις τους ανεμιστήρες από την έξω μεριά (πίσω από το καπάκι) για να έχεις χώρο μέσα στο κουτί και end of story. Έτσι χωράει 40άρι radiator με push pull και normal κάρτα γραφικών ή μόνο push και κάρτα γομάρι. Αλλά μόνο Turing για να είμαστε on-topic. /s

Επεξ/σία από mindtrapper
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Πρότεινε μου κανένα. Όμως να έχει καλό design. όχι καγκουριά 

Θες κάποιο με mesh μπροστά... πχ Corsair Air 540/570, Meshify C, H500M (ή όπως λέει το μοντέλο με mesh η CM) και άλλα παρόμοια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zaknafein είπε

Θες κάποιο με mesh μπροστά... πχ Corsair Air 540/570, Meshify C, H500M (ή όπως λέει το μοντέλο με mesh η CM) και άλλα παρόμοια.

ετσι που τα βλέπω...καλύτερα να μείνω με ανοιχτό το πλαινό...

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...