Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο στήσιμο αλλά η AIO υπολειτουργεί σ' αυτό το κουτί αφού είναι κλειστό μπροστά.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Για δευτερη καρτα που έχω βρει σε πολύ καλή τιμή αξίζει ή πρέπει να πάω και σε άλλο κουτί γτ είναι στενά;

1E53C931-85B0-4A52-ABDC-C1769FC24059.jpeg

Αφήνεις το πλαϊνό ανοιχτό και εισαι μια χαρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωραίο στήσιμο αλλά η AIO υπολειτουργεί σ' αυτό το κουτί αφού είναι κλειστό μπροστά.

Έχει φανς μπροστά!

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποια νούμερα με διαψεύδουν ; Σου πόσταρα πίνακα με μέσο όρο παιχνιδιών(Των τότε παιχνιδιών) και η κάρτα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με την 780Ti/290X. Η 970 βγήκε με επιδόσεις 780Ti/Titan, όπως η 1070 είχε επιδόσεις 980Ti/Titan X(Και μην αρχίσουμε τώρα να λέμε για το ''bugg-αρισμένο'' OC της 980Ti που ξέφευγε, είναι γνωστά αυτά). Μιλάω πάντα για stock συχνότητες.

σε στοκ συχνοτητες ειναι τα νουμερα που ποσταρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gpapad20 είπε

Έχει φανς μπροστά!

Ναι και αέρα παίρνουν από τις τρυπούλες που έχει πάνω και κάτω. Δεν δουλεύει σωστά. Γενικά τα κλειστά κουτιά μπροστά δεν αποδίδουν καλά σε airflow, εκτός κι αν έχεις βγάλει το καπάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι και αέρα παίρνουν από τις τρυπούλες που έχει πάνω και κάτω. Δεν δουλεύει σωστά. Γενικά τα κλειστά κουτιά μπροστά δεν αποδίδουν καλά σε airflow, εκτός κι αν έχεις βγάλει το καπάκι.

Κοιτά με 50% fan speed στην NZXT ο 9900 στοκ  σε prime παει μέχρι 78!

Λες να βοηθούσε να έβαζα κ μπροστά στο ψυγείο fan?

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gpapad20 είπε

Δοκίμασε να αφαιρέσεις το καπάκι του κουτιού να δεις πόσο θα πέσεις. Εγώ έχω το Phanteks P400s που είναι επίσης κλειστό μπροστά και μόλις αφαιρέσω το καπάκι πέφτω 8-10C κάτω. Γι' αυτό και θα το αλλάξω.

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, gpapad20 said:

Ισχύει αυτό που σου λέει ο Ψυχώ... Περιορίζουν τη ροή πολύ τέτοια κουτιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ρολόγια που τα έφτασα 2100 core

και 7500 memory με θερμοκρασίες κάτω των 70 αλλά όποτε γουστάρει  μου τα ρίχνει είναι λόγω 110 limit? Δλδ παίζει συχνά στα 2030-2050

Επεξ/σία από gpapad20
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Ισχύει αυτό που σου λέει ο Ψυχώ... Περιορίζουν τη ροή πολύ τέτοια κουτιά.

Ειδικά αν μπει AIO μπροστά. Ο μόνος τρόπος να αποδώσει σωστά είναι να αφαιρέσεις το καπάκι. Έχω παραγγείλει το H500p Mesh που έχει δύο 200άρια μπροστά να τελειώνει το θέμα airflow.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δοκίμασε να αφαιρέσεις το καπάκι του κουτιού να δεις πόσο θα πέσεις. Εγώ έχω το Phanteks P400s που είναι επίσης κλειστό μπροστά και μόλις αφαιρέσω το καπάκι πέφτω 8-10C κάτω. Γι' αυτό και θα το αλλάξω.

Εμπειρικά στο λέω,οτι και κουτί να βάλεις θα έχεις αρκετή διαφορά όταν ανοίγεις το πλαϊνό 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Εμπειρικά στο λέω,οτι και κουτί να βάλεις θα έχεις αρκετή διαφορά όταν ανοίγεις το πλαϊνό 

Αν δεν έχεις καλά fans να διώχνουν την ζέστη, ναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν δεν έχεις καλά fans να διώχνουν την ζέστη, ναι.

Έχω 4 noctua. Απλά μειώνεται η διαφορά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καρτάρα ήταν η 970, απλά έσκασε αυτό με το 3.5 + 0.5GB στη VRAM και ξαφνικά η κάρτα για κάποιους...Δεν έκανε. Οι επιδόσεις της όμως, ήταν αυτές που ανέφεραν τα reviews, δηλαδή επιδόσεις 780Ti/Titan και όχι δεν είχε επιδόσεις 780 που ονειρεύεσαι εσύ.

Καλα, ας μην τραβουσε χειροφρενο και αγκυρα μαζι η nvidia με τους οδηγους στην σειρα 700, οταν βγηκε η σειρα 900 και θα σου ελεγα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Καλα, ας μην τραβουσε χειροφρενο και αγκυρα μαζι η nvidia με τους οδηγους στην σειρα 700, οταν βγηκε η σειρα 900 και θα σου ελεγα.

Πάλι η ίδια θεωρία; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...