DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πιστευα οτι ο βασικος λογος που αργησαν τα review να βγουν θα ηταν για να κυκλοφορησει πρωτα το Shadow of the tomb raider,μηπως και ηταν το παιχνιδι benchmark πανω στο RTX αλλα οπως φαινεται μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε για το Battlefield V. Γενικά, το launch των turing θυμίζει την αλήστου μνήμης καμπάνια του "poor volta". Αν στην nvidia έχουν λίγο χιούμορ, μπορούν να τρολάρουν τον εαυτό τους με μότο το "poor turing". Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από DEADLAZARUS
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Λοιπον παιδια μου για να μην κλειδωσει το θεμα του Psycho τον οποιο τον συμπαθω ιδιαιτερα Να δουμε αν τελικα δεν αγορασει 2080ti αν θα τον συμπαθεις το ιδιο
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τι λες βρε ; Με double-buffering ισχύει μόνο αυτό, με triple-buffering(Που έχουν οι περισσότεροι τίτλοι πλέον) δεν παίζει αυτό. Παλι χάλια μαύρα είναι. Αντί για 30 έχεις 45. Και από τα 60.οτνα πέφτεις στα 45 είναι μεγάλο stutering Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2
narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Καλα αυτο δεν υπηρχε περιπτωση να γινει φετος οσο και να το θελαμε,ειπαμε να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες. Δεν ειναι στραγαλια το 4κ για να μιλαμε και για 144hz ποσο μαλλον σε ultra. Αν τα αλματα στην αποδοση πηγαιναν με βαση τις προηγουμενες γενιες θα ειχαμε μετα απο 2 χρονια 120% αυξηση και ναι 4k/144Hz @ultra θα ηταν πολυ εφικτο σεναριο. Τωρα απλα ειναι Τεταρτη και μετα απο 2 χρονια λες ευχαριστω για 35% σωρευτικα με 70% καπελο. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Λοιπον παιδια μου για να μην κλειδωσει το θεμα του Psycho τον οποιο τον συμπαθω ιδιαιτερα παω να βαλω εγω μια αγγελια την 1080ti και συνεχιστε εσεις χωρις εμενα.. Στο καλό. Σε περιμένουμε μετά από 3 μήνες με τα πρώτα benchmarks...
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Να δουμε αν τελικα δεν αγορασει 2080ti αν θα τον συμπαθεις το ιδιο Η συμπαθεια ειναι συμπαθεια δεν αλλαζει..
malakudi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μένα που ασχολούμαι κυρίως με GPGPU workloads, το μόνο θετικό που βρίσκω απ' ότι έχω δει σήμερα, είναι πως μπορώ να πάρω ισχύ GPGPU μίας 1080 ti με χαμηλότερη κατανάλωση σε μία 2080, περίπου 40-45W λιγότερα απ' ότι είδα σε κάποια review. Αλλά με την τιμή που έχει τώρα, απορρίπτεται. Ελπίζω όταν τελειώσει το pascal stock να πέσουν οι τιμές. Έχοντας 2 1070 ti, θα πήγαινα σε μία 2080 ti που έχει την ίδια ισχύ (λίγο παραπάνω) από τις 2 1070 ti σε GPGPU, για λόγους κατανάλωσης και με την προοπτική να μπει αργότερα άλλη μία. Αλλά όχι με αυτές τις τιμές. Να πάρω την ίδια ισχύ πουλώντας ξέρω γω τις 2 1070 ti 350 ευρώ τη κάθε μία και να δώσω άλλα 600; Μπα, βρες αλλού κορόιδα nvidia. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από malakudi 1
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, malakudi είπε Εγώ θέλω να σταθώ σε μερικά review όπως του guru3d όπου συγκρίνουν με μέτριες κάρτες 1080 ti. Πχ για το Far Cry 5, 4K, Ultra, στο Hardware Unboxed review: 2080 Ti 77, 1080 Ti 60, διαφορά 29% Στο review του Linus, 2080 Ti 72, 1080 Ti 55, διαφορά 30% Ενώ στο guru3d, 2080 Ti, 2080 Ti 74, 1080 Ti 53, διαφορά 40% Φυσικά και υπάρχει αν η οθόνη σου κλειδώνει και στα 50 Hz, και οι πιο πολλές TV το κάνουν, αφού το 2160p50 είναι μέσα στα spec. Έχω μια οθόνη 4k που ενώ κλειδώνει σε 50fps αν κάνεις τεστ στο Vsync tester site βγάζει σφάλμα. Και στην πράξη έχει τρελό stutering στα παιχνίδια. Τώρα στην oled δεν ξέρω.
narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Αν στην nvidia έχουν λίγο χιούμορ, μπορούν να τρολάρουν τον εαυτό τους με μότο το "poor turing". Επειδη ομως εμεις εχουμε χιουμορ, κανω αιτηση να ανφαιρομαστε στην νεα αρχιτεκτονικη βαση αποδοσης ως Turding
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε Στο καλό. Σε περιμένουμε μετά από 3 μήνες με τα πρώτα benchmarks... Εξαρταται ποτε θα τελειωσω το Odyssey.. Mαζεψτε λεφτα για RTX..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Παλιά χάλια μαύρα είναι. Αντί για 30 έχεις 45 Έχω πάψει να ασχολούμαι από το 2015 που πήρα G-Sync monitor 1
Bigi444444 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλώνω απογοητευμένος τελικά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθούν όσο περισσότεροι μπορούν ότι η στάση τους να αποδέχονται ότι τους σερβίρουν στην τιμή που τους το σερβίρουν δεν συνεπάγεται βαθιά τσέπη. Και μάλιστα τις συνέπειες αυτών των επιλογών τις υφίστανται όλοι. Σου έρχεται τελικά ο άλλος με μια αύξηση από τις οριακά ανεκτές σε επιδόσεις και σου λέει, θέλω ένα σκασμό λεφτά παραπάνω επειδή απλά σου δίνω αύξηση επιδόσεων σε σχέση με το παλιό μοντέλο. Και εννοείται ότι σου έρχεται με αυτή τη μαγκιά επειδή ξέρει ότι τον παίρνει. Μαγκιά πουλάς όπου σε παίρνει. Όταν λοιπόν ξέρει ότι θα πουλήσει για ποιόν ακριβώς λόγο να μην είναι προκλητικός; Όταν ξέρει ότι είναι εδραιωμένος και ο άλλος σε κάθε περίπτωση είναι διατεθειμένος να ανεχθεί οποιαδήποτε αποτυχία, γιατί ακριβώς να πιεστεί; Χωρίς να έχω κάποια προτίμηση στην amd και έχοντας 1080 αυτή τη στιγμή, δυστυχώς πιστεύω πως δεν πρόκειται να ανοίξει κανένα ρουθούνι εκεί στην nv. Και επίσης δυστυχώς, πιστεύω πως εάν ήταν η amd στη θέση της nv, θα είχε φάει το κράξιμο της αρκούδας ήδη. Δυστυχώς τους παίρνει και τα κάνουν. Αλλά άντε να εξηγήσεις εσύ στον άλλον ότι δεν ψωνίζεις όχι επειδή δεν έχεις το μαρούλι, αλλά επειδή δεν θέλεις να σε πιάνουν για μπαμπουϊνο. Οπότε όταν η γενική αντίληψη είναι αυτή, είναι δυνατόν να μην τους παίρνει;
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Παρότι διαφωνήσαμε εντόνως με τον @Psycho_Warhead, Έκανα χιούμορ για τους Πασχάληδες και μου την έπεσες(Όπως και κάποιοι άλλοι). Ωστόσο απ' ότι είδες για τα red boys είχα δίκιο(Billeiros επέμενε ότι 1080Ti με Vega 64 έχουν 10% διαφορά). Του πόσταρε ένα 37% διαφορά ο Spartan117 και εξαφανίστηκε.
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Έκανα χιούμορ για τους Πασχάληδες και μου την έπεσες(Όπως και κάποιοι άλλοι). Ωστόσο απ' ότι είδες για τα red boys είχα δίκιο(Billeiros επέμενε ότι 1080Ti με Vega 64 έχουν 10% διαφορά). Του πόσταρε ένα 37% διαφορά ο Spartan117 και εξαφανίστηκε. Spoiler Δεν διαφώνησα κάπου για τα redboys. Αν είδες, και εγώ τον έκραξα και, ναι, εξαφανίστηκε. Μάλλον μετράει τις διαφορές της v64 με τη 2080ti και θα επανέλθει. Όσο για το χιούμορ για τους Πασχάληδες: διαφωνώ. Πρόσεξε, αν θες να πάρεις την 2080ti και να την εκθειάσεις, μαζί σου. Απολύτως σεβαστό. Μην απαξιώνεις, όμως, συνεχώς την προηγούμενη γενιά, όχι πριν έχουμε τις επίσημες παρουσιάσεις. Και να έκανες πλάκα, μετά από 6-7 φορές που είπες το ίδιο πράγμα κάπου χάνεται η νοστιμάδα. Ας πούμε, επομένως, ότι παρεξήγησα, ήσουν κι εσύ υπερβολικός, και ξεφύγαμε. Λήξαν το θέμα από εμένα και ζητώ συγγνώμη αν παρεκτράπηκα. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Γενικά, το launch των turing θυμίζει την αλήστου μνήμης καμπάνια του "poor volta". Αν στην nvidia έχουν λίγο χιούμορ, μπορούν να τρολάρουν τον εαυτό τους με μότο το "poor turing". Δεν συμφωνω στο παραπανω οι turing καλα κανουν και βγαινουν και εν μερη ακομα και με αυτες τις τιμες(το για ποιον προοριζονται ειναι αλλο θεμα). 1)Επιτελους η αγορα ηρθε μετα απο μηνες σε μια ισορροπια απο πλευρας price/performance μετα απο παρα πολυ καιρο λογω του Mining(στις pascal τουλαχιστον). 2)Σαν νεα τεχνολογια ειναι λογικο παντα το αρχικο προιον να εχει τα θεματα του. Επρεπε να βγουν οι turing για να εισαγουν το RT και ολα τα αλλα που φερνουν,αλλα τα πραγματικα αποτελεσματα θα τα παρει ο κοσμος απο τις επομενες γενιες. Η κουβεντα του Spartan περι Beta Testing δεν ειναι τυχαια για οσους αγορασουν φετος τις νεες καρτες. 3)Εδωσε την ευκαιρια σε κοσμο να δωσει χρηματα και να παει σε high end καρτες που προηγουμενως αγοραζε κατωτερες. Δες ποσοι εχουμε φτασει να ειμαστε με 1080ti. Σκεψου οτι το 2016 οταν πηγα να αγορασω καρτα απο το Msystems με 580ευρω αγοραζα την Msi 1070,και φετος με 650 πηγα σε 1080ti ftw(πρωτη μου φορα σε ti καρτα)χαρη σε οτι εγινε με το turing. Αλλος πχ που με 360ευρω αγοραζε Asus strix 1060 6gb πλεον με τα ιδια χρηματα απο το bundle της evga αγοραζε 1070ti ftw. Και φυσικα για την πλειοψηφια του κοσμου που παιζει εως 1080p,εχουν πεσει στις μεταχειρισμενες οι 1060 κατω απο 200ευρω.Δες τα ποσοστα πως ανεβαινουν και θα συνεχισουν να ανεβαινουν. https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam?platform=pc Το ιδιο και οσοι αγοραζουν μεταχειρισμενες. Αρα με βαση και τα benchmarks να δειτε για την 2070 τι εχει να ακουστει. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις