Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το νοημα της συγκρισης με τις Pascal καρτες υπηρχε πριν καιρο οσο υπηρχαν στην αγορα οι αντιστοιχες με τις 2070 και 2080 καρτες σε λογικες τιμες ή για την ακριβεια που κοστιζαν φθηνοτερα.

Την παρουσα χρονικη στιγμη ομως που δεν μπορει καποιος να αγορασει καινουργια 1080/1080ti και φυσικα δεν ρωταει και καποιο μελος οτι ας πουμε ειναι μεταξυ 1080ti και 2080,να συγκρινουμε τις rtx καρτες με τις Pascal για να βγει ποιο ακριβως συμπερασμα?

Το αν αξιζει να αναβαθμισει καποιος απο 1080ti σε 2080?Αφου το εχουμε γραψει εδω και 2-3μηνες τι παιζει μεταξυ 1080ti και 2080?

Τωρα για το τελευταιο περι κλειδωματος ναι το πετυχες(κανε τον κοπο να δεις στα προηγουμενα θεματα ποιοι σχολιαζαν και τι στις προηγουμενες σελιδες πριν αρχισεις να κατηγορεις δεξια και αριστερα.....) .

Ειδες τι αχαριστος που ειμαι που θελω σαν κατοχος rtx καρτας να μπω στο θεμα των Turing καρτων να μιλησω μονο για αυτες γιατι ξερω γω αυτο λεει και ο τιτλος οπως και το αρχικο post(που ταχα μου ειχες πατησει και like)

Άλλα νταλα της παρασκευης το γάλα.

Τι σχέση έχουν αυτά που λές με αυτό που συζητάμε..έλεος  Τι σχέση έχει που αν έχω κάνει like στον θεματοθέτη??? 

Μπορείς απλά να απαντήσεις στην εξής απλή ερώτηση : Τι σε πειράζει αν καποιος συγκρίνει κάποια rtx με κάποια pascal? 

Ξέρω,θα πεις ενα σωρό άλλα εκτός απάντησης..οκ 

Έχε απλά υπ'όψιν σου οτι αν κάτι για ΄σενα δεν έχει ενδιαφέρον μπορεί να έχει για πολλούς άλλους. Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Δε βλέπω το λόγο γιατί να δικαιολογείς τόσο την nVidia. Η 1080 Ti βγήκε σε τιμή 699$ και ταυτόχρονα έσπρωξε την 1080 στα 499$, που είχε 699$ όταν βγήκε σαν FE και 599$ σαν απλή. ΟΚ έχεις δίκιο να συγκρίνουμε 2080 με 1080 και αυτό θα γινόταν αν για πρώτη φορά δεν έβγαινε ταυτόχρονα και η Ti. Και γιατί βγήκε; Γιατί η σκέτη 2080 θα ήταν μία αποτυχία αν έβγαινε μόνη της στην τιμή που βγήκε. Ναι μεν είναι +40% από την 1080, αλλά μία 1080 που ήδη είχε πέσει στα 499$ ενώ η 2080 βγήκε στα 799$. Και μόνο 4-5% καλύτερη από τη 1080 Ti. Αν θες εδώ έπεσε και η nvidia στην παγίδα της πολύ καλής απόδοσης του 1080 Ti αφού οι προηγούμενες Ti δίνανε ένα +20% από τις non-Ti ενώ η 1080 Ti έδωσε +35%. Και όχι δε φταίνε (μόνο) τα νανόμετρα όπως σου είπα και προηγουμένως, για την απόδοση 'φταίει' ότι έβαλε RT και Tensor cores αντί για επιπλέον CUDA cores. Είναι ξεκάθαρα θέμα στρατηγικής.

ολα αυτα που γραφεις ειναι θεωριες που τις εχεις δημιουργησει εσυ.. δε νοιαζει κανεναν τι ηταν οι πασχαληδες και πως απεδιδαν αφου βγηκαν καρτες κατα πολυ ανωτερες απο αυτες. σαφως και θα ειναι ακριβοτερες αφου εχουν περισσοτερο hardware επανω, αυτο ειναι αντικειμενικο και δεν αλλαζει οπως και η αποδοση. τωρα εσενα-εμενα κλπ δε μας εμποδιζει κανεις να παρουμε πασχαλη, 980ti, 780ti ή οτι αλλο θελεις. οι διαφορες με το rtx ανοιχτο ειναι 100% και αυτο δεν αλλαζει. σαν υπολογιστικη δυναμη λοιπον η σειρα turing ειναι πραγματικα σε αλλο επιπεδο και δεν συγκρινεται με καμια αλλη καρτα του εμποριου οσον αφορα το gaming.

Επεξ/σία από holy grail
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, holy grail είπε

αφου βγηκαν καρτες κατα πολυ ανωτερες απο αυτες.  

κατά πολύ ανώτερες? ποσο  10-20%?

επιδόσεις με το σταγονόμετρο είναι αυτές φίλε, με το περιτύλιγμα του  ray tracing φυσικά , το οποίο είναι εντυπωσιακό άλλα σε βρεφικό στάδιο ακόμα

αλλα ετσι παει αφου η amd κοιματε με τα τσαρουχια

• Like 4
Δημοσ.

Είναι το λιγότερο αστείο να μην συγκρίνουμε τις turing με τις Pascal. 

Αυτός πρέπει να καταδικαστεί ισόβια 

😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω συγκρινουμε την 1080Ti Founders με το blower που με δυσκολια κραταει τα 1.620Mhz με τον πουσαρισμενο νανο 2080 RTX Founders Edition που τρεχει απο εργοστασιο κοντα στα 1900Mhz με τις 2 προπελες. Για να δουμε custom καρτουλες...😁Φανταζομαι αυτα τα charts δεν πρεπει να ανεβαινουν εδω...

12.JPG.804b3582bee39b8e2e2bd1891d607fe8.JPG13.JPG.6e71350e9130d1712c2c020258d89e95.JPG 

2.JPG

1.JPG

...μονο charts απο guru3d που τα 8τσιπι φθανουν και αρκουν. 😂

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα θα φερουν το RT στο FF XV....δωσανε και screen. 😁 

20181125145119-1.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Τελικα θα φερουν το RT στο FF XV....δωσανε και screen. 😁 

20181125145119-1.jpg

πλακα κανεις?

για πες με ενδιαφερει το παιχνιδι 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

πλακα κανεις?

για πες με ενδιαφερει το παιχνιδι 

Καζουρα κανω βρε! Ετσι ειναι το game...στο pc...

Το παιχνιδι τα σπαει και χωρις RT 😂

Εχω μια συλλογη απο 6 πετσινα της mays and rose, το μονο που μενει να αραδιαζω και 5-10 φιφες για να με προσκυνανε... Αφου θελετε το παραμυθακι...

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Όσο αφορά συγκριτικά της κάρτες. Πρώτα Πόλα καλά είναι να μιλάνε άτομα που έχουν περάσει από τα χέρια τους οι κάρτες της οποίες συγκρίνουν... Εγώ ήμουν κάτοχος gts 1080 sli, αποτυχία γιατί τα παιχνίδια σπάνια να υποστήριζαν sli και αν το εκαναν δε το αξιοποιούσαν 100%

1080 ti πολύ δυνατή κάρτα κανένα παράπονο!

Rtx 2080 που έχω τώρα και αντικατέστησε τα της προηγούμενες κάρτες. Αρκετά ποιο δυνατή σε 2560*1080 όπου είναι η οθόνη μου. Τουλάχιστον 14 fps+ και έχει να σου δείξει κάτι που οι προκάτοχοι δεν τοκαναν. 

Τόσο απλά. Όσο για τιμές, έχετε δει πόσο κάνει μια 1080 ti σήμερα? Ακόμα κ μεταχειρισμένα να κοιτάξετε... Ούτε καν η σκέψη δεν αξίζει. Οπότε θέλουμε η όχι η rtx είναι η επόμενη κάρτα που αργά η γρήγορα όλου θα βάλετε στα pc σας!!!! Άρα δε χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο γιατί κάποια στιγμή όλοι rtx θα βάλετε. Όσοι πάλι κινούν με 1070 ti και πανό πάει να πει ότι σας καλύπτει κ είστε οι μάγκες της υπόθεσης στο οικονομικό μέρος. Οι άλλοι που θα βάλουν μια rtx 2080 η 2080 ti είστε αυτοί που θα πάρετε το παραπάνω γιατί θα μπορείτε να το πληρώσετε.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, giannhstsip είπε

Όσο αφορά συγκριτικά της κάρτες. Πρώτα Πόλα καλά είναι να μιλάνε άτομα που έχουν περάσει από τα χέρια τους οι κάρτες της οποίες συγκρίνουν... Εγώ ήμουν κάτοχος gts 1080 sli, αποτυχία γιατί τα παιχνίδια σπάνια να υποστήριζαν sli και αν το εκαναν δε το αξιοποιούσαν 100%

Rtx 2080 που έχω τώρα και αντικατέστησε τα της προηγούμενες κάρτες. Αρκετά ποιο δυνατή σε 2560*1080 όπου είναι η οθόνη μου. Τουλάχιστον 14 fps+ και έχει να σου δείξει κάτι που οι προκάτοχοι δεν τοκαναν. 

Τόσο απλά. Όσο για τιμές, έχετε δει πόσο κάνει μια 1080 ti σήμερα? Ακόμα κ μεταχειρισμένα να κοιτάξετε... Ούτε καν η σκέψη δεν αξίζει. Οπότε θέλουμε η όχι η rtx είναι η επόμενη κάρτα που αργά η γρήγορα όλου θα βάλετε στα pc σας!!!! Άρα δε χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο γιατί κάποια στιγμή όλοι rtx θα βάλετε. Όσοι πάλι κινούν με 1070 ti και πανό πάει να πει ότι σας καλύπτει κ είστε οι μάγκες της υπόθεσης στο οικονομικό μέρος. Οι άλλοι που θα βάλουν μια rtx 2080 η 2080 ti είστε αυτοί που θα πάρετε το παραπάνω γιατί θα μπορείτε να το πληρώσετε.

3D Mark τραβηξες με το SLI ? Παει ταπα εκει...😁

Κοιτα εαν παρεις και 2ερη 2080 RTX με το PayLink (NVlinK) θα δεις αλλη αποδοση! Ο πετσινος το ειπε, εφταιγε η γεφυρα! Με 100 ευρω ελυσες το θεμα...

Το απο την μυγα ξιγκι, αυτος το πηγε σε αλλο επιπεδο! 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, giannhstsip είπε

Οπότε θέλουμε η όχι η rtx είναι η επόμενη κάρτα που αργά η γρήγορα όλου θα βάλετε στα pc σας!!!! Άρα δε χρειάζεται να πείτε κάτι άλλο γιατί κάποια στιγμή όλοι rtx θα βάλετε.

https://pbs.twimg.com/media/Dsrp4sgW0AUILTh.jpg

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.Άλλο να τεσταρεις την κάρτα και άλλο το game 3d mark μι νομίζεις ότι το sli έκανε κάτι πολύ πιο τρομερό από την 2080. Θα βρω σκορ που είχα τρέξει κ θα τα ανεβασω. Να το sli. Τι σκορ λες να περνει η 2080?

Screenshot_2018-11-25-21-22-22-722_com.facebook.orca.png

Επεξ/σία από giannhstsip
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannhstsip είπε

Αρκετά ποιο δυνατή σε 2560*1080 όπου είναι η οθόνη μου. Τουλάχιστον 14 fps+

Μεγαλύτερη βλακεία από το να διαβάζω τέτοια σχόλια σε τεχνολογικό φόρουμ δεν υπάρχει. Σόρυ κιόλας αλλά τα 14 fps που μας τσαμπουνάς δεν λένε απολύτως τίποτα. 

Η διαφορά μετριέται μόνο σε ποσοστό σε συνδιασμό με δεδομένα (πχ game/settings/resolution κλπ) 

Μετεξεσταστέος λοιπόν

9 λεπτά πριν, giannhstsip είπε

Τι σκορ λες να περνει η 2080?

Λίγο πιο κάτω από 1080ti είναι η 2080. Για κάποιο λόγο δεν τα πάει καλά στο firestrike

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannhstsip είπε

Δεν με πείθεις,προσπάθησε και άλλο αλλιως δεν κανεις για μάρκετινγκ.-προώθηση προϊόντος😆

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...