Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Rebrand είναι όταν είναι ο ίδιος πυρήνας όπως κάνει η AMD τώρα. RX480 -> RX580 - RX590. Η 1080Τi είναι GP102, η 2080 είναι TU104. Και η 1070 είναι σαν την 980Ti σε επιδόσεις, δεν σημαίνει ότι είναι rebrand.

980Ti(GM200)

1070(GP104)

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Rebrand είναι όταν είναι ο ίδιος πυρήνας όπως κάνει η AMD τώρα. RX480 -> RX580 - RX590. Η 1080Τi είναι GP102, η 2080 είναι TU104. Και η 1070 είναι σαν την 980Ti σε επιδόσεις, δεν σημαίνει ότι είναι rebrand.

980Ti(GM200)

1070(GP104)

Ετσι ακριβως. Ιδιος πυρηνας απλα με μεγαλυτερα ρολογια.

Δημοσ.

Στην NV το performance chip(x04) ξεπερνάει ή πιάνει(Στην προκειμένη λόγω 12nm που δεν είναι μετάβαση) το high-end της προηγούμενης γενιάς(x02). Άρα καμία σχέση με rebrand. Το μόνο rebrand που έχει κάνει η NV είναι η GTX770(Rebrand της GTX680).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει ακομα η δυο πιθανες ευκαιριες το ray tracing. Η μια ειναι να ενσωματωθει στις κονσολες επομενης γενιας αρα και τα ports θα το εχουν στο PC. Η αλλη ειναι οι επομενης γενιας μηχανες γραφικών να το εχουν σαν feature. Αν υλοποιειται οπως στο BFV με patch των 20 γιγα και ριχνει τοσο την αποδοση θα παει ακλαφτο οπως το VR.

Επεξ/σία από oceanborngr
Δημοσ.

Άμα το Navi δεν είναι ικανό για RT, δεν θα 'χει. Πάντως στο PC αυτή τη στιγμή σκας τα 3πλα-4πλα χρήματα κυρίως για το παραπάνω frame-rate. Τα γραφικά είναι ίδια με το One X με μικροδιαφορές.

Π.χ. BF V. Η μόνη αξιόλογη διαφορά είναι τα screen space reflections στο PC.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άμα το Navi δεν είναι ικανό για RT, δεν θα 'χει. Πάντως στο PC αυτή τη στιγμή σκας τα 3πλα-4πλα χρήματα κυρίως για το παραπάνω frame-rate. Τα γραφικά είναι ίδια με το One X με μικροδιαφορές.

Π.χ. BF V. Η μόνη αξιόλογη διαφορά είναι τα screen space reflections στο PC.

Εντάξει και το να έχεις τα διπλάσια fps δνε είναι και λίγο. 

Βέβαια δυσανάλογο με το κόστος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, holy grail είπε

καλα, ρεμπραντ το λες εσυ, οχι οτι ειναι κανονικα.

Μου αρεσει που εγραψα να πεισω τον εαυτο μου οτι ειναι rebrand.δεν ειπα πουθενα οτι ειναι απλα θα το κανω αυτο για να μην μου κακοφαινεται η τιμη...μου αρεσει που εξηγουν κ τι ειναι κ κανουν κ ιστορικη αναδρομη στον ζωγραφο. 😋

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εντάξει και το να έχεις τα διπλάσια fps δνε είναι και λίγο. 

Βέβαια δυσανάλογο με το κόστος 

και στο xbox one x με 60 fps τρεχει...2500 ευρω PC vs  Xbox one X 450 ευρω...

Αναρωτιεμαι τοσα χρονια,ποσες αναβαθμισεις εχω κανει(ποσες ακομη θα κανω....) και εαν πλεον αξιζει με τις τιμες που πας πασαρουν ...

Επεξ/σία από tolisrx8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε

Αναρωτιεμαι τοσα χρονια,ποσες αναβαθμισεις εχω κανει(ποσες ακομη θα κανω....) και εαν πλεον αξιζει με τις τιμες που πας πασαρουν ...

Το one η θα τρέχει native 4K /30fps η checkerboard 4k/60fps 

Στο battlefield V είναι αξιοθαύμαστο ότι είναι native 4k/60fps 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε

Εγω παντως το εκανα το βημα "πισω" και οντας μεταξυ vega και 1070ti για να αναβαθμισω απο 970 κατεληξα..στο xbox! Κερδιζω 2-3 χρονια καλων τιτλων οπως με την καρτα και κατα το 2020 το ξαναβλεπω ελπιζοντας στην επομενη γενια RTX και οτι το Navi θα ξαναβαλει την AMD στο χαρτη.

Ξαναλω παντως μην ξεγραφετε εντελως το RTX ακομη και για το 2019 γιατι ουτε το battlefield to ειχε εξαρχης στο σχεδιασμο του. Πιο πολυ σαν afterthought φαινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο youtube δεν φαινεται η διαφορα που υπαρχει.

Τα screen space reflections παντως που εβαλε η DICE αν και στην παρουσιαση τα ειχε ξεχασει κατα λαθος😁, ειναι μετριου επιπεδου. Low resolution...απλα ντροπη για game του 2018. Ανετα μπορουν να τα renderaroun σε υψηλη αναλυση μιας και το game ειναι ελαφρυ σχετικα.

Βαρεθηκα να λεω  για το Crysis III, το Quantum Break και αλλα...

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να συνεχίσουν να πουλάνε Pascal στο gaming market και να βγάλουν την Turing σειρά σαν Quadro/Compute για το επαγγελματικό κοινό. Και με τα 7nm να τις βγάζανε και σαν gaming GPUs. Διαλέξανε high risk μονοπάτι και την πληρώνουνε, αλλα πιστεύω θα συνέλθουν τα πράματα σε 1-2 χρονια.

Επεξ/σία από Spartan117
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...