Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν βγηκε ομως το crysis 1 η gtx 8800 εκανε 600 δολλαρια και οχι 1300 .Οι rtx βγηκαν καθαρα για να αρμεξουν τους καταναλωτες , μεχρι τις καρτες στα 7nm ,που εχουν να τα δωσουν η ειναι εθισμενοι και προτιμανε να παρουν καρτα παρα να βγουνε απο το σπιτι για κανα διμηνο. 

• Like 1
Δημοσ.

263 σελίδες κλάμα and counting.......

Και τι στον .........μας νοιάζει εδώ αν κάποιος δεν βγαίνει για να αγοράσει τις εν' λόγω κάρτες ακριβώς?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταματήστε να μιλάτε για κρέπες και καλαμάκια χοιρινά γιατί δεν θέλω και πολύ να πεινάσω...😋😂

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε ασε τον κοσμο να κλαψει(μαζι κ εμενα) αν σε ενοχλει τοσο πολυ η κλαψα λυση υπαρχει παρε σε ολους μας δωρο 2080ti μιας και πλησιαζουν χριστουγεννα. :P

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, icenex είπε

Ρε ασε τον κοσμο να κλαψει(μαζι κ εμενα) αν σε ενοχλει τοσο πολυ η κλαψα λυση υπαρχει παρε σε ολους μας δωρο 2080ti μιας και πλησιαζουν χριστουγεννα. :P

Σας έχει κάνει να κλαίτε ο πέτσινος. 😂 Εγώ πάλι με το σαπάκι μου, δεν ασχολούμαι.Αν και όταν βγεί καμιά RTX 3060 8 GB θα ασχολήθώ...:D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Με 18% κάτω μετοχή και ο πέτσινος κλαίει πάντως.

Μην αγχώνεσαι θα ανέβει

Πιστευω η κατασταση θα φτιάξει με τις πωλήσεις των 2070 και 2080.

Δημοσ.

Χλωμό το κόβω, έχει δημιουργηθεί αρντηικό κλίμα για τις 20 series απ' την αρχή λόγω τιμών και το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα προβλήματα των 2080Ti FE.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Σας έχει κάνει να κλαίτε ο πέτσινος. 😂 Εγώ πάλι με το σαπάκι μου, δεν ασχολούμαι.Αν και όταν βγεί καμιά RTX 3060 8 GB θα ασχολήθώ...:D

Δεν θα το λεγα προσωπικα χαρη μου κανει γιατι θα πιασω τα παιχνιδια που εχω αφησει και καθονται στο ps4.Θα σκασουν μεσα στο 19 κ αλλες παιχνιδαρες που ειναι μονο για ps4.Οποτε μια χαρα θα την βγαλω μεχρι τα μεσα του 19( μην πω τα τελη) με τον ρυθμο που τελειωνω εγω τα παιχνιδια.Μεχρι τοτε ειτε ελπιζω να εχει γινει κατι και με τις καρτες ειτε ειναι αυτο οικονομικο ειτε ανταγωνιστικο η οτιδηποτε αλλο.Για την επομενη γενια  πιστευω θα αργησει θα παρει καμια 2ετια παλι, μακαρι βεβαια να βγω ψευτης.

25 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μην αγχώνεσαι θα ανέβει

Πιστευω η κατασταση θα φτιάξει με τις πωλήσεις των 2070 και 2080.

Δεν νομιζω να γινει κ μεγαλο μπαμ ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν ορυχεια κτλ και οι καρτες ουσιαστικα δινουν πολυ μικρη αυξηση στις επιδοσεις το οποιο ειναι μεσα στην τιμη και με το παραπανω παρε παραδειγμα η 2070 ειναι πολυ κακο deal μιας και κανει κοντα στα λεφτα μιας 1080ti με σαφως χειροτερες επιδοσεις αν οι τιμες παιζανε απο 450-550 θα μιλαγαμε για μια αλλη ιστορια αλλα βλεπεις μονο κακες υλοποιησεις εχουν αυτες τις τιμες( και αυτες ξεκινουν απο 550 αν δεν κανω λαθος). Ο μονος λογος πιστευω που θα ανεβουν οι πωλησεις ειναι ειτε καποιος δεν εχει ιδεα απο μεταχειρισμενα ειτε εχει κολλημα και δεν θελει δευτερο χερι και αυτο επειδη ξεστορακαν στην σειρα 1000 και αναγκαστικα θα παει σε 2070 γιατι απο 2070 καλυτερο deal ητανε μια 1080 στα 480-520 που επαιζε λιγο πριν ξεστοκαρουν.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Δεν νομιζω να γινει κ μεγαλο μπαμ ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν ορυχεια κτλ και οι καρτες ουσιαστικα δινουν πολυ μικρη αυξηση στις επιδοσεις το οποιο ειναι μεσα στην τιμη και με το παραπανω παρε παραδειγμα η 2070 ειναι πολυ κακο deal μιας και κανει κοντα στα λεφτα μιας 1080ti με σαφως χειροτερες επιδοσεις αν οι τιμες παιζανε απο 450-550 θα μιλαγαμε για μια αλλη ιστορια αλλα βλεπεις μονο κακες υλοποιησεις εχουν αυτες τις τιμες( και αυτες ξεκινουν απο 550 αν δεν κανω λαθος). Ο μονος λογος πιστευω που θα ανεβουν οι πωλησεις ειναι ειτε καποιος δεν εχει ιδεα απο μεταχειρισμενα ειτε εχει κολλημα και δεν θελει δευτερο χερι και αυτο επειδη ξεστορακαν στην σειρα 1000 και αναγκαστικα θα παει σε 2070 γιατι απο 2070 καλυτερο deal ητανε μια 1080 στα 480-520 που επαιζε λιγο πριν ξεστοκαρουν.

Επειδη το λες συνεχεια τι αρνητικο βρισκεις ας πουμε σε αυτες τις δυο υλοποιησεις https://hexus.net/tech/reviews/graphics/123347-evga-geforce-rtx-2070-xc-ultra-gaming-black-gaming/ , https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2070_armor_8g_review,36.html ?

Επεξ/σία από mtifosi
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Επεοδη το λες συνεχεια τι αρνητικο βρισκεις ας πουμε σε αυτες τις δυο υλοποιησεις https://hexus.net/tech/reviews/graphics/123347-evga-geforce-rtx-2070-xc-ultra-gaming-black-gaming/ , https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2070_armor_8g_review,36.html ?

Δεν λεω να εχει λαμπακια και φρουφρου μιλαω για μαρκες palit που δεν ειναι αξιοπιστες κτλ Προσωπικα μου εχουν καει 3 φορες τετοιες μαρκες και απο τοτε δεν ξαναπηγα σε αυτες.Κατα δευτερον το ξερεις αυτες οι καρτες που εβαλες εδω ελλαδα ειναι στα 650 ευρωπουλα αρα τι συζηταμε για μια καρτα που κανει πιο πολλα απο μεταχειρισμενη 1080τι και εχει χειροτερη αποδοση?Αν σκαγανε μυτη ολες αυτες οι καρτες στα 450-500 ευρω κανεις δεν θα μιλαγε εδω που φτασαμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Δεν λεω να εχει λαμπακια και φρουφρου μιλαω για μαρκες palit που δεν ειναι αξιοπιστες κτλ Προσωπικα μου εχουν καει 3 φορες τετοιες μαρκες και απο τοτε δεν ξαναπηγα σε αυτες.Κατα δευτερον το ξερεις αυτες οι καρτες που εβαλες εδω ελλαδα ειναι στα 650 ευρωπουλα αρα τι συζηταμε για μια καρτα που κανει πιο πολλα απο μεταχειρισμενη 1080τι και εχει χειροτερη αποδοση?Αν σκαγανε μυτη ολες αυτες οι καρτες στα 450-500 ευρω κανεις δεν θα μιλαγε εδω που φτασαμε

Σωστα τα λες για την palit το ιδιο ειχα παθει αλλα αυτα που εβαλα ειναι evga,msi. Τωρα αν ειναι η αγορα να γινει απο Ελλαδα πασο αλλα στο εξωτερικο αυτες οι δυο συγκεκριμενα ξεκινανε απο τα 530. Τελοσπαντων προσωπικα περιμενω την evga 2070. Ο καθενας ζυγιζει τα πραγματα και αναλογα με το τι ειναι ευχαριστημενος επιλεγει... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mtifosi είπε

Σωστα τα λες για την palit το ιδιο ειχα παθει αλλα αυτα που εβαλα ειναι evga,msi. Τωρα αν ειναι η αγορα να γινει απο Ελλαδα πασο αλλα στο εξωτερικο αυτες οι δυο συγκεκριμενα ξεκινανε απο τα 530. Τελοσπαντων προσωπικα περιμενω την evga 2070. Ο καθενας ζυγιζει τα πραγματα και αναλογα με το τι ειναι ευχαριστημενος επιλεγει... 

Μην κοιτας εξω τι γινεται και ποσο μαλλον γερμανια που νομιζω εχουν και 19% φπα εδω εμας μας πανε πιπα κωλ0 εμπλοκη.Σε αυτο το ποσον ομως λογικα εχει κ μεταφορικα και μεσα σε ολο αυτο αν γινει στραβη θα πρεπει να αναλαβεις κ χρεη να την στελνεις πισω κτλ.Προσωπικα θελω να αποφευγω τετοια σκηνικα και για αυτο προτιμω να παιρνω απο εδω και να τα αναλαμβανει το μαγαζι που αγορασα την καρτα.

Δεν εχω καποιο κολλημα απλα φαγαμε τρελο ξενερωμα γιατι περιμεναμε αν οχι καλυτερες επιδοσεις απο αυτην την γενια τουλαχιστον καλυτερες τιμες σε παρομοιες επιδοσεις το οποιο οπως ειδαμε δεν εγινε γιατι αυτο που εγινε ειναι οτι ηρθαν καλυτερες επιδοσεις που απλα πληρωνεις παραπανω για αυτες και απλα μια τεχνολογια που την δεδομενη στιγμη ειναι κουτση και αχρηστη και αμφιβαλω αν θα γινει ποτε χρησιμη γιατι θα παρει αρκετο καιρο να ωριμασει και μεχρι τοτε θα εχει βγει η επομενη γενια που θα ειναι σαφως ανωτερη.Αρα γιατι μου επιβαλει η πρασινη να χρυσοπληρωσω κατι τετοιο απο τωρα.

Ακομη και εγω που γραφω ολα αυτα μην νομιζεις για την κ@υλα μου αυριο την αλλη ισως παρω μια 2080 αν πεσει πιο κοντα στα 700 και απλα θα πεισω τον εαυτο μου οτι απλα πηρα ενα rebrand της 1080ti με καλυτερα ρολογια-επιδοσεις γιατι αλλιως θα νιωσω οτι με επιασαν μ@λακα( εγω θα νιωσω ετσι και ειναι προσωπικη μου αποψη μην παρεξηγηθει καποιος με αυτο που λεω).

Το κουρασαμε πολυ νομιζω τελος απο μενα και συγνωμη για το πρηξιμο μπαλων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...