ROG-X Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε NVIDIA GeForce RTX GPUs support Adaptive Shading for increased performance, debuts in Wolfenstein 2 Κι' άλλο boost στο Wolfenstein 2 ; Ήδη μιλάμε για καναρίνια, με το νέο patch θα μιλάμε για καρδερίνες και καναρίνια μαζί Κατι σε boost για την RAM εχετε ? 😂 δεν φτουρατε ειπαμε! Oσο παιζεις η ram ανεβαινει αρκετα πανω απο τα 8gb...και τοτε ξυπναει το τρακτερ...αλλα σε sub αναλυσεις 1440p που παιζεις εσυ την γλυτωνεις. Στo συγκεκριμενο ειμαι 4K και 60 FPS rock solid! Που εισαι ειπαμε νανε ? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2080 = Vega 56 ; Seems legit μικρέ μπόμπο ! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
ROG-X Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 2080 = Vega 56 ; Seems legit μικρέ μπόμπο ! ...και μετα απο λιγο στα 35 οταν περασεις τα 8gb....μικρο hobbit! 😎 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και κανένας reviewer δεν πέρασε αυτό το ''λίγο'' ρε παιδί μου ; Άστο το Vulkan μην το αναφέρεις καν με τον Πασχάλη Τερζή γιατί τα καναρίνια και οι κρέπες πάνε κι έρχονται ! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε 1000€ δίνεις και πάλι, όχι 300. 😛 300 θα βγουν από τον λογαριασμο σου...ουσιαστικα εκανες αναβαθμιση για αυτό δινεις ένα μερος του συνολικου ποσου και όχι ολοκληρο
icenex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε 300 θα βγουν από τον λογαριασμο σου...ουσιαστικα εκανες αναβαθμιση για αυτό δινεις ένα μερος του συνολικου ποσου και όχι ολοκληρο Μου αρεσει που απαντας προφανως κανει πλακα ο ανθρωπος αλλιως δεν θα εβαζε το εικονιδιο με την γλωσσα εξω. Περα απο την γραφικοτητα του ρογκ αναρωτιεμαι οντως πως καταφερνει η 2080 με 8gb μνημη να μην εχει θεματα..αν οντως γεμισει.
james rod Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, blindbird είπε αυτο λεω και εγω οτι σε ενα μιση χρονο θα κλαιμε τα λεφτα μας, ειτε αγορασει καποιος τωρα μια 1080τι η 2080τι που λεει ο λογος σε ενα μιση χρονο απο τωρα θα εινε χαμενος και οχι κερδισμενος. εχω αδικο σε αυτο? ισως να εχω αδικο σε ολα αυτα που λεω.απλα ειπα την γνωμη μου γι αυτο και πιστευω οτι αυτη η χροννια και η επομενη δεν θα αξιζει καπιος να κανει αναβαθμιση ειτε αυτο λεγεται 2080 τι ,, ειτε λεγετε 1080τι. γιατι απλα το 2020 οτι εχουμε αυτην την στιγμη θα εινε απλα για να το προσπερασεις. αυτη εινε η αληθεια οσο και να μην το παραδεχομαστε. ο jensen και ο καθε Jensen θελει απλα να πουλησει και να βγαλει λεφτα το θεμα εινε ενδιαφερεται ομως για τους αγοραστες?οταν σου πουλαει τεχνολογιες που αυτες ακομα εινε σε ενα σταδιο αρχικο.? εμεις ειμαστε τα θυματα και οχι ο jensen .. αυτος ηδη εχει βγαλει τα εκατομυρια του δεν εχει αναγκη., το θεμα εινε εμεις τι κανουμε? o jensen πολυ καλα κανει και ανεβαζει τις απαιτησεις οπως και οι game devs. μην ξεχνας οτι μιλαμε για κολοσους που δινουν δουλεια σε χιλιαδες κοσμο. αν ειχαν την λογικη την δικη σου θα ειχαν βαλει λουκετο. το παιχνιδι με τα γραφικα καλως ή κακως παιζεται ετσι εδω και 15-20 χρονια. για μενα καλως γινεται αυτο, παρολο εγω που δεν εχω την δυνατοτητα αγορας μιας 2080 αυτη την στιγμη. ωστοσο πρεπει η τεχνολογια να πηγαινει μπροστα και να μη μενει στασιμη. ολες οι νεες τεχνολογιες που βγηκαν, σε αρχικο σταδιο ηταν παντα. αν ειδες στο ιντερνετ, μια καρτα των 75w διαλυει μια των 300w ευκολα. αυτο δειχνει μια εταιρεια που θελει να παει μπροστα και μια αλλη που μενει στασιμη με ενα σωρο δικαιολογιες.
james rod Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, icenex είπε Μου αρεσει που απαντας προφανως κανει πλακα ο ανθρωπος αλλιως δεν θα εβαζε το εικονιδιο με την γλωσσα εξω. Περα απο την γραφικοτητα του ρογκ αναρωτιεμαι οντως πως καταφερνει η 2080 με 8gb μνημη να μην εχει θεματα..αν οντως γεμισει. σε 5 βιντεο που ειδα δε χρησιμοποιει πουθενα πανω απο 7gb σε 4κ mein η 1080τι in real time gaming. τωρα αν υπαρχει καμια πιστα που να μαξαρι τοσο δε ξερω. η 2080 προφανως χρησιμοποιει αλλον αλγοριθμο συμπιεσης.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Κανένα παιχνίδι δεν ξεπερνάει τα 8GB ακόμα και σε 4K. Τώρα άμα βάλεις όλα τα mods του Skyrim οκ, μπορεί και να τα περνάει..
mcrae13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε με μολις 300-400 ευρο Ένα πακέτο τσιγάρα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Ένα πακέτο τσιγάρα... όταν μιλαμε για τέτοιες καρτες γραφικων...μαλλον. Και αν αναλογιστείς ποσοι τις πηραν τελικα, ισως και κατι λιγοτερο από πακετο τσιγαρα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ποιοι τις πήραν ; 18% κάτω η μετοχή της NV, παπάρια πήραν.
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιοι τις πήραν ; 18% κάτω η μετοχή της NV, παπάρια πήραν. Χάρη σε εμένα όμως δεν πήγε 18.001% 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιοι τις πήραν ; 18% κάτω η μετοχή της NV, παπάρια πήραν. Καποιοι τις πηραν σιγουρα. Και αυριο μεθαύριο θα τις πουλησουν και θα εξοικονομήσουν καποια λεφτα...Ετσι γινεται σχεδόν παντα με high end προιοντα. Γιατι παντα καποιοι θελουν να εχουν το top day 1 και παντα καποιοι αλλοι θελουν να παρουν το top day 365 γιατι αλλιως δεν θα το αποκτησουν ποτε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Τις αγόρασε ένα 1% παγκοσμίως. Αυτό το ποσοστό αγοράζει high-end HW γι' αυτό δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο με το Crysis 1 στο PC εδώ και χρόνια. Και ούτε πρόκειται γιατί έχουμε γεμίσει φτωχομπινέδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις