Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εχω και για το γκομενακι...

Γυαλια οταν βρεις να ανεβαζουν fps να μου στειλεις το link για να τα κανω και αυτα pre order..

Δεν εχεις δικιο... Στην παλια μου crt οθονη οταν εβαζα απο κεινα τα ωραια φιλτρα για την ακτινοβολια, ειχε και πιο "γλυκια" εικονα και δεν με ποναγανε τα ματια οπως με σκετη την οθονη.. Αρα ξεκινα με τα γυαλια πρωτα, μιας κι εχεις πολυ χρημα δεν χανεις και τιποτα...😋

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε

... δεν έλεγες τίποτα διαφορετικό από τους υπόλοιπους φτωχομπινέδες (εμού συμπεριλαμβανομένου) που έκαναν τον τιτανοτεράστιο υπολογισμό 1+1=2 και τώρα αναμένουν την κλήρωση για το Fields Medal. :P

Πώς το λένε τα Αγγλάκια, "The writing on the wall"; Ε απλά κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάζουν, κάποιοι εθελοτυφλούσαν και υπάρχουν και 1-2 κλινικές περιπτώσεις... :P

True that :P

Θα είναι καλή φάση όταν βγάλουν τα 7nm.

Δημοσ.
1 minute ago, ZELOMOTH said:

Δεν εχεις δικιο... Στην παλια μου crt οθονη οταν εβαζα απο κεινα τα ωραια φιλτρα για την ακτινοβολια, ειχε και πιο "γλυκια" εικονα και δεν με ποναγανε τα ματια οπως με σκετη την οθονη.. Αρα ξεκινα με τα γυαλια πρωτα, μιας κι εχεις πολυ χρημα δεν χανεις και τιποτα...😋

κοτζαμ optimus prime,κοβει προμηθεια απο τοσα τρανσφορμερς! 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπαμε ρε παιδια, The more you buy, the more you save! with deep learning compilation... 😁

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ.

Πόσο υπομονή να κάνουμε πια εμεις που έχουμε Maxwell....Μας βλέπω για 2180 που θα ειναι 5% καλυτερη της 2080Ti λολολ.  Έχουμε ιδέα απο περιέργεια με τί τιμές θα έρθουν Ελλάδα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως στο review του Linus(5:27) βλεπω στο Deus Ex 50fps η 2080ti,οχι τιποτα αλλο μην παθουν τιποτα τα ματακια σου ε επειδη κατι εγραψες πιο πισω οτι θες 60fps παντου και κατι οτι γαζωνει :)

Ημουνα σιγουρος οτι θα εβρισκες κατι..

To Deus ex και σε pc σαν αυτα που εχουμε στον Cybertron να το ετρεχες 55 θα εβγαζε.. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω παντως στο review του Linus(5:27) βλεπω στο Deus Ex 50fps η 2080ti,οχι τιποτα αλλο μην παθουν τιποτα τα ματακια σου ε επειδη κατι εγραψες πιο πισω οτι θες 60fps παντου και κατι οτι γαζωνει :)

Και όχι μόνο, Shadows of the Tomb Raider, 59 average/50 minimum στο Hardware Unboxed review - 32 minimum στου Linus - δε ξέρω γιατί τόση διαφορά εκεί.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Θα είναι καλή φάση όταν βγάλουν τα 7nm.

Καλύτερα από τα 12 σίγουρα, αλλά για να δούμε RTX σε 4K+50-60fps θα χρειαστούμε 2-3 γενιές ακόμα... εννοείται μιλάω για native 4K και όχι αλχημείες.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Μαλλον εχεις συνηθισει σε κατι τετοιες και σου φαινομαι υπερβολικος εγω..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

To Deus ex και σε pc σαν αυτα που εχουμε στον Cybertron να το ετρεχες 55 θα εβγαζε.. 

Ε τοτε να την παρεις και να πας στον Cybertron να στησεις το μηχανημα σου! Αφου βγαζει 5 fps παρα πανω εκει, και με λιγο τραβηγμα στους drivers και σε κανα μηνα θα εχεις τα 60 σου fps με μονο 1300 ευρω κι ενα ταξιδι σε άλλον γαλαξία!😋

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ε τοτε να την παρεις και να πας στον Cybertron να στησεις το μηχανημα σου! Αφου βγαζει 5 fps παρα πανω εκει, και με λιγο τραβηγμα στους drivers και σε κανα μηνα θα εχεις τα 60 σου fps με μονο 1300 ευρω κι ενα ταξιδι σε άλλον γαλαξία!😋

Η μπορει να κανουμε και το αλλο.

Να μου δωσεις την crt σου να σου δωσω εγω το δικο μου το χρεπι και να μην χρειαστω ουτε γυαλια ουτε αναβαθμιση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πιο πισω αναφερθηκε το Monster Hunter και αυτο κατω απο 60fps.

Shadow of the tomb raider μονο με oc φτανει τα 62fps.

Που να βγει και το Cyberpunk τι εχει να γινει δηλαδη :)

Α και μιας και πονανε τα ματια σου οταν παιζεις κατω απο 60fps,το Spider man στο ps4 pro που ειχες γραψει πριν κατι μερες οτι επαιζες,εκει δεν σε ποναγαν τα ματια σου με τα 30fps:)

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...