ROG-X Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, BabisTs είπε Περιμένω να ανάψεις φλάς ακόμα...για να έρθουν τα καλύτερα από την strix.......... Wait μικρε Babis το εκανα uninstall πριν δυο μερες.... απο αυριο θα το ξαναπερασω που θα παρω ενα 3o ssd. Πεσανε πολλες αγορες παιχνιδιων μαζεμενες και οι αλλοι δυο ssd γεμισανε....
mtifosi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Τον linus τον θεωρώ σοβαρό youtuber. Ότι θέλεις πες μου, ασχέτως το χιούμορ που κάνει. Ηθελα να πω πως επειδη το λενε οι youtubers δεν σημαινει πως ειναι ο κανονας και στη συγκεκριμενη περιπτωση της 2070. Λενε πολλα σωστα αλλα και δεν λενε πραγματα αναλογα. Πχ απεναντι στην 2070 τι προτεινει...? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη τη κατηγορια...?
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ρε συ @ROG-X, τα είπαμε και πιο πάνω. Τι προσφέρουν στο νήμα των Turing τα συγκριτικά με τις Pascal; Υπάρχει οικείο νήμα για gpu μετρήσεις. Αν δεν υπάρχει, ας ανοιχτεί να κάνουμε την καβλάντα μας. Εξαιρετικές κάρτες αμφότερες οι 1080ti/2080, με μικρές διαφορές υπέρ της τελευταίας. Τώρα, αν εσύ μπορείς και τσιτώνεις την ti σου και έχεις έξτρα απόδοση, μπράβο σου. Δεν είσαι ο μόνος όμως. Και ο Μπάμπης κάνει το ίδιο με την 2080. Απόλαυσε την κάρτα σου και άσε τους ανούσιους e peen διαγωνισμούς. 1
ROG-X Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ρε συ @ROG-X, τα είπαμε και πιο πάνω. Τι προσφέρουν στο νήμα των Turing τα συγκριτικά με τις Pascal; Υπάρχει οικείο νήμα για gpu μετρήσεις. Αν δεν υπάρχει, ας ανοιχτεί να κάνουμε την καβλάντα μας. Εξαιρετικές κάρτες αμφότερες οι 1080ti/2080, με μικρές διαφορές υπέρ της τελευταίας. Τώρα, αν εσύ μπορείς και τσιτώνεις την ti σου και έχεις έξτρα απόδοση, μπράβο σου. Δεν είσαι ο μόνος όμως. Και ο Μπάμπης κάνει το ίδιο με την 2080. Απόλαυσε την κάρτα σου και άσε τους ανούσιους e peen διαγωνισμούς. Ο Babis ειναι γατακι, θελω 2ερη 1080Ti στα 500 ευρω να παρω το scalp του Μιλανεζου. 😁 και μετα παω για κρεπουλα ηρεμος! 🤣 Aπο Ubisoft τρελες προσφορες! Ειχα και ενα κουπονι 20% επιπλεον discount στην συνολικη τιμη και τα πηρα τσαμπα.... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ο Babis ειναι γατακι, θελω 2ερη 1080Ti στα 500 ευρω να παρω το scalp του Μιλανεζου. 😁 και μετα παω για κρεπουλα ηρεμος! 🤣 Aπο Ubisoft τρελες προσφορες! Ειχα και ενα κουπονι 20% επιπλεον discount στην συνολικη τιμη και τα πηρα τσαμπα.... Sli; καλή επιτυχία σε Dx12 παιχνίδια. Α και καλούς λογαριασμούς στην ΔΕΗ, βεβαια θα έχεις καλή θέρμανση στο σπιτι σου. Δεν είναι κακό. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ο Babis ειναι γατακι, θελω 2ερη 1080Ti στα 500 ευρω να παρω το scalp του Μιλανεζου. 😁 και μετα παω για κρεπουλα ηρεμος! 🤣 Aπο Ubisoft τρελες προσφορες! Ειχα και ενα κουπονι 20% επιπλεον discount στην συνολικη τιμη και τα πηρα τσαμπα.... Sli; But why;
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Sli; But why; Για να περάσει τον μιλάνεζο και να πει ότι με 1100 ευρω είναι πιο γρήγορος
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Για να περάσει τον μιλάνεζο και να πει ότι με 1100 ευρω είναι πιο γρήγορος Η Μίλαν πότε δεν θα ξεπεραστεί. Ακόμα κι αν έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια τα τελευταία πολλά χρόνια.....
BabisTs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mcrae13 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Bro σε 1080p τι σκοράκι βγάζεις? 151fps bro με stock να είναι η κάρτα ..... 48 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ρε συ @ROG-X, τα είπαμε και πιο πάνω. Τι προσφέρουν στο νήμα των Turing τα συγκριτικά με τις Pascal; Υπάρχει οικείο νήμα για gpu μετρήσεις. Αν δεν υπάρχει, ας ανοιχτεί να κάνουμε την καβλάντα μας. Εξαιρετικές κάρτες αμφότερες οι 1080ti/2080, με μικρές διαφορές υπέρ της τελευταίας. Τώρα, αν εσύ μπορείς και τσιτώνεις την ti σου και έχεις έξτρα απόδοση, μπράβο σου. Δεν είσαι ο μόνος όμως. Και ο Μπάμπης κάνει το ίδιο με την 2080. Απόλαυσε την κάρτα σου και άσε τους ανούσιους e peen διαγωνισμούς. Αυτό ακριβώς φίλε μου.... Δεν έχω κάποια αντιπαράθεση με τους κατόχους 1080ti.....μια χαρά τέρας απόδοσης είναι εξίσου οι 1080ti.... Παρεμφερή απόδοση έχει με την 2080.....αυτο λέω όλην την ώρα.... Απλά κάποιοι την έβγαλαν σκαρτη και φυσικά τα 8gb vram είναι για πέταμα..... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από BabisTs 5
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σκαρτη. Και όποιος έχει 1060 με 3GB πρέπει να δικαστεί για απρεπή αγορά
icenex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mtifosi είπε Ηθελα να πω πως επειδη το λενε οι youtubers δεν σημαινει πως ειναι ο κανονας και στη συγκεκριμενη περιπτωση της 2070. Λενε πολλα σωστα αλλα και δεν λενε πραγματα αναλογα. Πχ απεναντι στην 2070 τι προτεινει...? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη τη κατηγορια...? Πως φαινεται οτι ουτε καν ειδες το βιντεο...Εν ολιγοις λεει οτι δεν θα επρεπε να εχει τετοια msrp η 2070 και με τετοιες επιδοσεις και ποσο μαλλον οταν rtx κτλ ειναι αχρηστα για οποιον τις παρει. Και επιχειρηματα του τυπου δεν υπαρχει κατι καλυτερο κτλ τα θεωρω παιδιαστικα δηλαδη μου λες με λιγα λογια ασε την πρασινη επειδη ειναι η καλυτερη στο ειδος να κανει οτι θελει με τις τιμες αυτο φιλε μου σημαινει οτι καποια στιγμη δεν θα ειναι προσιτο για ολους μην σκεφτεσαι οτι τωρα ειναι προσιτο για σενα σκεψου το μελλον. Αλλα το γαματο σε αυτο το φορουμ ειναι τους λεω οτι πχ αυτο το αμαξι ειναι χρωμα μπλε ενω θα επρεπε να ειναι ασπρο και μου απαντανε ναι αλλα εχει 4 καλυτερες ροδες... Οταν κανεις συζητηση για κατι απαντας σε αυτο που σε ρωταει ο αλλος κ οχι σε οτι σε συμφερει και την πας την κουβεντα αλλου. Ps.Μου αρεσει που ειπα δεν θα ξαναστειλω αλλα τραβαω τις π#$#τσοτριχες μου με αυτα που διαβαζω...τα μαλλια μου ηθελα να πω. Σε παρακαλω κανε μου την χαρη και δες το βιντεο αυτην την φορα και στο εχω βαλει απο εκει που λεει για την τιμη και που λεει οτι ακομη οτι εγινε ουσιαστικα πιο απληστη και απο την ιντελ που αντι να δωσει με τα ιδια λεφτα περισσοτερη δυναμη ουσιαστικα εδωσε τι? μια τεχνολογια αχρηστη(την δεδομενη στιγμη) για σενα που θα παρεις ρτχ? Τον ενοχλησε τον λινο αντικειμενικα για την 2070 γιατι αυτη η καρτα προοριζεται για το μεγαλυτερο κοινο και οχι για τους πορωμενους που θα παρουν 2080 και πανω....Κοινως καρτα για την μαζα εχει τιμη χχ80 καταλαβες????? ps2. Το βιντεο δεν ειναι αποδειξη οτι εχω εγω δικιο απλα ειναι αποδειξη οτι και αλλος κοσμος σκεφτεται σαν εμας που μας ανεβαζετε γκρινιαρηδες και μας κατεβαζετε φτωτομπινεδες. Spoiler Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από icenex 1
mtifosi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, icenex είπε Πως φαινεται οτι ουτε καν ειδες το βιντεο...Εν ολιγοις λεει οτι δεν θα επρεπε να εχει τετοια msrp η 2070 και με τετοιες επιδοσεις και ποσο μαλλον οταν rtx κτλ ειναι αχρηστα για οποιον τις παρει. Και επιχειρηματα του τυπου δεν υπαρχει κατι καλυτερο κτλ τα θεωρω παιδιαστικα δηλαδη μου λες με λιγα λογια ασε την πρασινη επειδη ειναι η καλυτερη στο ειδος να κανει οτι θελει με τις τιμες αυτο φιλε μου σημαινει οτι καποια στιγμη δεν θα ειναι προσιτο για ολους μην σκεφτεσαι οτι τωρα ειναι προσιτο για σενα σκεψου το μελλον. Αλλα το γαματο σε αυτο το φορουμ ειναι τους λεω οτι πχ αυτο το αμαξι ειναι χρωμα μπλε ενω θα επρεπε να ειναι ασπρο και μου απαντανε ναι αλλα εχει 4 καλυτερες ροδες... Οταν κανεις συζητηση για κατι απαντας σε αυτο που σε ρωταει ο αλλος κ οχι σε οτι σε συμφερει και την πας την κουβεντα αλλου. Ps.Μου αρεσει που ειπα δεν θα ξαναστειλω αλλα τραβαω τις π#$#τσοτριχες μου με αυτα που διαβαζω...τα μαλλια μου ηθελα να πω. Σε παρακαλω κανε μου την χαρη και δες το βιντεο αυτην την φορα και στο εχω βαλει απο εκει που λεει για την τιμη και που λεει οτι ακομη οτι εγινε ουσιαστικα πιο απληστη και απο την ιντελ που αντι να δωσει με τα ιδια λεφτα περισσοτερη δυναμη ουσιαστικα εδωσε τι? μια τεχνολογια αχρηστη(την δεδομενη στιγμη) για σενα που θα παρεις ρτχ? Τον ενοχλησε τον λινο αντικειμενικα για την 2070 γιατι αυτη η καρτα προοριζεται για το μεγαλυτερο κοινο και οχι για τους πορωμενους που θα παρουν 2080 και πανω....Κοινως καρτα για την μαζα εχει τιμη χχ80 καταλαβες????? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θες να σχολιασω σοβαρα αυτο το video οταν παλι φερνει ως παραδειγμα την intel που κρατησε σταθερο το msrp χωρις βελτιωση με σχεδον μηδενικα κοστοι και βγαζοντας υπερκερδη με μια nvidia που ειναι η μοναδικη εταιρια στο χωρο του pc που τουλαχιστον καινοτομει και σου προσφερει κατι διαφορετικο ειτε με physx ειτε με hbao+ τωρα με rtx κλπ αλλοτε με επιτυχια και αλλοτε οχι..? Η intel ολα αυτα τα χρονια σου εδινε παραπανω δυναμη με ιδια τιμη..? Αποφασιστε πρωτα τι θελετε ...και η σειρα χχ70 δεν ειναι καρτα για την μαζα, αυτες οι καρτες ειναι η 1050,1060 μη σου πω και ποιο κατω. Η σειρα χχ70 απλως εχει το ποιο value απο τη high end σειρα και αυτο το εχει και η 2070 ειτε αρεσει ειτε οχι.
Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Τί καινοτόμο προσέφερε η nVidia με το Physx? Ότι εξαγόρασε την μαμά του, το έκανε κλειστό-proprietary, έκοψε τη συμβατότητα ακόμα και από αυτούς που είχαν nVidia Κάρτα ως "συνεπεξεργαστή" και τελιά το έθαψε? Όσο για παραπάνω επιδόσεις-παραπάνω τιμή, μην το πιάσουμε από την αρχή. Με αυτή την (εντελώς λανθασμένη) λογική, κάθε νέα γενιά που προσφέρει παραπάνω επιδόσεις στο οτιδήποτε, θα έπρεπε να ανεβαίνει (δυσ)ανάλογα. Δεν λειτουργεί έτσι η τεχνολογία. 1
phanispal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Με αυτή την (εντελώς λανθασμένη) λογική, κάθε νέα γενιά που προσφέρει παραπάνω επιδόσεις στο οτιδήποτε, θα έπρεπε να ανεβαίνει (δυσ)ανάλογα. Δεν λειτουργεί έτσι η τεχνολογία. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στις κάρτες γραφικών, στα smartphones και αλλού αυτό γίνεται.
Spartan117 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) RTX ON και το stock κάνει ελεύθερη πτώση. Χαίρομαι που είναι τραγικό fail αυτή η σειρά σαν launch. Τώρα που μπήκε το αυγό στον κώλο να δείτε τι ωραία συμμαζεμένες τιμές θα έχει του χρόνου Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Spartan117 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις