Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k ........ Far cry 5......κάποιος μίλησε για φλάς και προσπέραση.........66fps....Να πατήσω και άλλο?

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mtifosi είπε

Εσυ οταν δουλευεις επιπλεον το κανεις αφιλοκερδως...? Μη ξαναλεμε τα ιδια...η nvidia ειδικα στην 2070 σου δινει πανω απο 30% καλυτερες επιδοσεις με νεα αρχιτεκτονικη,με καλυτερο bandwidth,με καλυτερες μνημες, με νεα feature που ο ανταγωνισμος ακομα δεν ξερει τι ειναι σε επιπεδο hardware και αυτο να μην στο χρεωσει...εταιρια ειναι ξερεις. Να μου πεις δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα οκ σεβαστο για αυτο και υπαρχει πχ και η 1070 στα 390 που ειπες που στην κατηγορια της ειναι μονη της κορυφη...αν θελουμε να βρουμε αφορμη για να γκρινιαζουμε μπορουμε να βρουμε στο καθετι...

Αφου εσυ την δικαιολογεις δικαιωμα σου εγω δεν το κανω, ακομη και μεγαλοι rewiers εχουν αντιθετη αποψη.Μαλλον κ αυτοι που ειναι στο χωρο δεν ξερουν τι λενε για οτι η nvidia καβαλησε για καλα το καλαμι και εχει ξεφυγει με τις τιμες.Αρα να παρω σαν γνωμονα οτι κανεις δεν δουλευει αφιλοκερδως και οχι κατι αντικειμενικο που στην προκειμενη ειναι οτι καμια απο τις rtx δεν αξιζει τα λεφτα της και θα επρεπε να εχει τα msrp της σειρας 1000 και πολυ της ειναι γιατι δεν δινει παραπανω επιδοσεις στην πραξη αλλα στα χαρτια και μια τεχνολογια στα γενοφασκια της που ουσιαστικα ειναι αχρηστη την δεδομενη στιγμη για οποιον την αγορασει με λιγα λογια αν καποια στιγμη η γιαγια μου αποκτησει @@ θα γινει παππους.

Τεσπα εγω το ληγω εδω και αν εχεις αμφιβολια για το βιντεο που αναφερω το ποσταρα πιο πισω ειναι το βιντεακι του linus για την 2070 ακουσε το ολο κ μετα ελα να μου πεις οτι μονο εγω βλεπω φαντασματα.

Οσο για την γκρινια-κλαψα δεν ειναι τυχαια η παροιμια που λεει οτι αν το μωρο δεν κλαψει η μανα του δεν το ταιζει...Χαρη σε τετοιες συμπεριφορες βλεπουμε ομως τις εταιρειες να μην κανουν οτι θελουν και μονο κακο κανουν οσοι βγαινουν να υποστηριξουν τετοιες συμπεριφορες.Γιατι μπορει εσυ εγω και 5-10 ατομα ακομη να μας παιρνει να χαρουμε τετοιο hardware αυριο την αλλη ομως ποιος σου υποσχεται οτι θα εισαι κ εσυ σε θεση να το χαρεις-παρεις αν παρουν την πανω βολτα οι τιμες κ ολα αυτα επειδη καθοσουν κ δεν μιλαγες ειτε με γκρινια ειτε με το πορτοφολι σου.

Αντικειμενικα αυτο το προιον δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα λεφτα του κ για αυτο γκρινιαζουμε κ οχι για κατι αλλο.Αν η 2080 επαιζε στα 700 τοπ υλοποιηση και η 2070 στα 500 και η 2080ti 900-1000 κανεις δεν θα μιλαγε(μιλαω για τοπ υλοποιησεις).Και το θεμα μας δεν ειναι τι αλλη τεχνολογια παρουσιαζει αλλα κατα ποσο μπορει να χρησιμοποιηθει την δεδομενη στιγμη αρα γιατι με βαζει να πληρωσω κατι που δεν θα χρησιμοποιησω και ποσο μαλλον με καρτες αναλογων επιδοσεων με την προηγουμενη γενια με καπελο στις τιμες?Δηλαδη εσυ αυτες τις τιμες θες να μας πεις οτι τις θεωρεις αντικειμενικες?Αν βαριεσαι να απαντησεις σε οτι ειπα απαντα μου μονο στην τελευταια μου ερωτηση που ουτως η αλλως δεν το συνεχιζω απλα θελω να ξερω την γνωμη σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, icenex είπε

Αφου εσυ την δικαιολογεις δικαιωμα σου εγω δεν το κανω, ακομη και μεγαλοι rewiers εχουν αντιθετη αποψη.Μαλλον κ αυτοι που ειναι στο χωρο δεν ξερουν τι λενε για οτι η nvidia καβαλησε για καλα το καλαμι και εχει ξεφυγει με τις τιμες

Οι reviewers ομως σου τα λενε αυτα σε συγκριση με τις προηγουμενες καρτες οι οποιες ομως δεν υπαρχουν πλεον.

Δες τιμη gtx 1080 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=gtx+1080&order_by=pricevat&order_dir=asc

και δες και 2070 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=rtx+2070&order_by=pricevat&order_dir=asc

Στην παρουσα φαση στην αγορα του σημερα δεν εχει σημασια τι αποψη εχει ο καθενας,σημασια εχει ποια ειναι η κατασταση στην αγορα αυτη την στιγμη,για οποιον παντα ειναι στο ψαξε για αγορα καρτας στα χρηματα αυτα.

Η 1080 δεν υπαρχει και την θεση της παιρνει η 2070 οπως το ιδιο συμβαινει και με την 2080 σε σχεση με την 1080ti.

Οι reviewers πολλα λενε για να καλυψουν ολες τις μεριδες των θεατων,και αυτων που εχουν ηδη καρτα(πχ 1080 ή 1080ti),και αυτων που μπορουν να αγορασουν απο μεταχειρισμενα.

Και δεν χρειαζεται να εισαι reviewer για να πεις καποιες φορες τα αυτονοητα,οπως οτι δεν αξιζει να παει καποιος απο 1080 σε 2070 ή απο 1080ti σε rtx 2080 απο πλευρας επιδοσεων παντα.

Απολυτα θεμιτη και κατανοητη η οποια κριτικη για την ολη σταση των νεων καρτων αρκει να γινεται με μετρο.Απο ενα σημειο και μετα ομως εχει ξεφυγει αυτο το μετρο(3μηνες τωρα τα ιδια γραφονται συνεχεια) και μπαινουμε στα χωραφια του ψειρισματος(κραζω για να κραζω)και της υπερβολης.

Για την 2070 τα ειχαμε γραψει πιο παλια οτι θα παιζει κοντα στην 1080 οπως και για την 2080 οτι θα παιζει κοντα στην 1080ti.

Αρκετοι ομως δεν αγορασαν τοτε για δικους τους λογους τις φθηνοτερες 1080 και 1080ti και τωρα επειδη εμειναν μονο οι ακριβοτερες rtx καρτες,κραζουν για να κραξουν.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Οποιος ηθελε φθηνοτερη καρτα γραφικων,τσιμπαγε μια 1080/1080ti(αν δεν ειχε ηδη)πριν κατι εβδομαδες που τρεχανε και καποιες προσφορες και ηταν αρχοντας ή φυσικα οποιον δεν τον ενδιαφερουν οι νεες καρτες γιατι εχει ηδη καλη καρτα,απλα τις προσπερναει και περιμενει τις επομενες.

Ορισμενοι εδω και μηνες εχουν κανει πολεμο να κραζουν τουλαχιστον 1φορα τις 3μερες την nvidia και την καθε nvidia στο forum,λες και θα πετυχουν κατι.

9 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Εδω εφτασε στα 620 ευρω ο 9900Κ....αστεια πραγματα! 

Ο οποιος εχει μεγαλη σχεση με το παρον θεμα....not!!!

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, icenex είπε

Αφου εσυ την δικαιολογεις δικαιωμα σου εγω δεν το κανω, ακομη και μεγαλοι rewiers εχουν αντιθετη αποψη.Μαλλον κ αυτοι που ειναι στο χωρο δεν ξερουν τι λενε για οτι η nvidia καβαλησε για καλα το καλαμι και εχει ξεφυγει με τις τιμες.Αρα να παρω σαν γνωμονα οτι κανεις δεν δουλευει αφιλοκερδως και οχι κατι αντικειμενικο που στην προκειμενη ειναι οτι καμια απο τις rtx δεν αξιζει τα λεφτα της και θα επρεπε να εχει τα msrp της σειρας 1000 και πολυ της ειναι γιατι δεν δινει παραπανω επιδοσεις στην πραξη αλλα στα χαρτια και μια τεχνολογια στα γενοφασκια της που ουσιαστικα ειναι αχρηστη την δεδομενη στιγμη για οποιον την αγορασει με λιγα λογια αν καποια στιγμη η γιαγια μου αποκτησει @@ θα γινει παππους.

Τεσπα εγω το ληγω εδω και αν εχεις αμφιβολια για το βιντεο που αναφερω το ποσταρα πιο πισω ειναι το βιντεακι του linus για την 2070 ακουσε το ολο κ μετα ελα να μου πεις οτι μονο εγω βλεπω φαντασματα.

Οσο για την γκρινια-κλαψα δεν ειναι τυχαια η παροιμια που λεει οτι αν το μωρο δεν κλαψει η μανα του δεν το ταιζει...Χαρη σε τετοιες συμπεριφορες βλεπουμε ομως τις εταιρειες να μην κανουν οτι θελουν και μονο κακο κανουν οσοι βγαινουν να υποστηριξουν τετοιες συμπεριφορες.Γιατι μπορει εσυ εγω και 5-10 ατομα ακομη να μας παιρνει να χαρουμε τετοιο hardware αυριο την αλλη ομως ποιος σου υποσχεται οτι θα εισαι κ εσυ σε θεση να το χαρεις-παρεις αν παρουν την πανω βολτα οι τιμες κ ολα αυτα επειδη καθοσουν κ δεν μιλαγες ειτε με γκρινια ειτε με το πορτοφολι σου.

Αντικειμενικα αυτο το προιον δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα λεφτα του κ για αυτο γκρινιαζουμε κ οχι για κατι αλλο.Αν η 2080 επαιζε στα 700 τοπ υλοποιηση και η 2070 στα 500 και η 2080ti 900-1000 κανεις δεν θα μιλαγε(μιλαω για τοπ υλοποιησεις).Και το θεμα μας δεν ειναι τι αλλη τεχνολογια παρουσιαζει αλλα κατα ποσο μπορει να χρησιμοποιηθει την δεδομενη στιγμη αρα γιατι με βαζει να πληρωσω κατι που δεν θα χρησιμοποιησω και ποσο μαλλον με καρτες αναλογων επιδοσεων με την προηγουμενη γενια με καπελο στις τιμες?Δηλαδη εσυ αυτες τις τιμες θες να μας πεις οτι τις θεωρεις αντικειμενικες?Αν βαριεσαι να απαντησεις σε οτι ειπα απαντα μου μονο στην τελευταια μου ερωτηση που ουτως η αλλως δεν το συνεχιζω απλα θελω να ξερω την γνωμη σου.

Πρωτον πολλους youtubers και ειδικα τον linus μονο στα σοβαρα δεν ειναι να τους παρεις. Τι ελεγε ο linus στις παρουσιασεις των intel επεξεργαστων ολα αυτα τα χρονια...? Να σου πω εγω τους αποθεωνε με ιδια αρχιτεκτονικη και ελαχιστη βελτιωση. Και εγω θα ηθελα να ηταν ρομαντικα τα πραγματα αλλα δυστυχως υπαρχει ο νομος της αγορας. Οταν λοιπον η nvidia εχει την 2070 που ειναι ανωτερη της vega64, λιγοτερη καταναλωση, λιγοτερο θορυβο ακομα και στις απλες εκδοσεις οι οποιες ειναι αξιοπρεπεστατες και δεν καταλαβαινω το κολλημα για δηθεν καλη υλοποιηση καθως και με νεα αρχιτεκτονικη rtx ποσο θελεις να στη δωσει...? 350-400ευρω...?

Δευτερον αν δεν εχω τη δυνατοτητα για high end καρτα γραφικων δεν ειμαι τυπος που θα χαλαστω. Εχω και ps4 για παραδειγμα και δεν εχω κανενα προβλημα, το αντιθετο θα ελεγα. Επιλογες υπαρχουν εκτος αν θελεις οπωσδηποτε το κορυφαιο το οποιο θα το πληρωσεις αδρα παντα και ισως στο μελλον ακομα περισσοτερο. Επομενως ο καθενας κανει τις επιλογες του. Και αν δεν μπορω να παρω πχ rtx πρεπει να κραξω την nvidia οπωσδηποτε.? Εχει καρτες που δεν εχουν αντιπαλο με τεχνολογια που δεν υπαρχει πουθενα αλλου επομενως το κοστολογει αναλογα. Ξερεις για παραδειγμα εσυ το κοστος ερευνας για την turing αρχιτεκτονικη..? Το κοστος παραγωγης..? Επομενως ο καθενας ψηφιζει με δικα του κριτηρια και αναλογα οι εταιριες παιρνουν το μηνυμα. Και η τεχνολογια rtx για μενα ειναι playable πχ στα 35-40fps και που αν ειναι πχ high settings απο ultra μπορει και παραπανω. Τωρα αν περιμενατε 4κ rtx με 60fps με χαμηλη τιμη τι να πω...

Γενικα βλεπω κραξιμο μονο πχ στην nvidia λες και μονο αυτο ειναι το προβλημα στο pc. Εδω υπαρχουν games οπως το deus ex κα που ακομα και οι τωρινες εχουν θεμα πχ 4κ/60fps με το αναλογο μεγαλο κοστος. Τελος και απο μενα ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2080Ti στα 1920Mhz με RTX Ultra σε 1080p

123.png

Ταπα παει το εργαλειο....😁

2 ώρες πριν, BabisTs είπε

4k ........ Far cry 5......κάποιος μίλησε για φλάς και προσπέραση.........66fps....Να πατήσω και άλλο?

Για δωσε μικρε με τα 8τσιπι... εγω στα μαμα της εδωσα... 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ROG-X είπε

2080Ti στα 1920Mhz με RTX Ultra σε 1080p

123.png

Ταπα παει το εργαλειο....😁

Πηγές για κρεπα έτσι; Περαστικά σου. 

Ξινοσουν τόσες μέρες. 

1 ώρα πριν, mtifosi είπε

Πρωτον πολλους youtubers και ειδικα τον linus μονο στα σοβαρα δεν ειναι να τους παρεις. Τι ελεγε ο linus στις παρουσιασεις των intel επεξεργαστων ολα αυτα τα χρονια...? Να σου πω εγω τους αποθεωνε με ιδια αρχιτεκτονικη και ελαχιστη βελτιωση. Και εγω θα ηθελα να ηταν ρομαντικα τα πραγματα αλλα δυστυχως υπαρχει ο νομος της αγορας. Οταν λοιπον η nvidia εχει την 2070 που ειναι ανωτερη της vega64, λιγοτερη καταναλωση, λιγοτερο θορυβο ακομα και στις απλες εκδοσεις οι οποιες ειναι αξιοπρεπεστατες και δεν καταλαβαινω το κολλημα για δηθεν καλη υλοποιηση καθως και με νεα αρχιτεκτονικη rtx ποσο θελεις να στη δωσει...? 350-400ευρω...?

Δευτερον αν δεν εχω τη δυνατοτητα για high end καρτα γραφικων δεν ειμαι τυπος που θα χαλαστω. Εχω και ps4 για παραδειγμα και δεν εχω κανενα προβλημα, το αντιθετο θα ελεγα. Επιλογες υπαρχουν εκτος αν θελεις οπωσδηποτε το κορυφαιο το οποιο θα το πληρωσεις αδρα παντα και ισως στο μελλον ακομα περισσοτερο. Επομενως ο καθενας κανει τις επιλογες του. Και αν δεν μπορω να παρω πχ rtx πρεπει να κραξω την nvidia οπωσδηποτε.? Εχει καρτες που δεν εχουν αντιπαλο με τεχνολογια που δεν υπαρχει πουθενα αλλου επομενως το κοστολογει αναλογα. Ξερεις για παραδειγμα εσυ το κοστος ερευνας για την turing αρχιτεκτονικη..? Το κοστος παραγωγης..? Επομενως ο καθενας ψηφιζει με δικα του κριτηρια και αναλογα οι εταιριες παιρνουν το μηνυμα. Και η τεχνολογια rtx για μενα ειναι playable πχ στα 35-40fps και που αν ειναι πχ high settings απο ultra μπορει και παραπανω. Τωρα αν περιμενατε 4κ rtx με 60fps με χαμηλη τιμη τι να πω...

Γενικα βλεπω κραξιμο μονο πχ στην nvidia λες και μονο αυτο ειναι το προβλημα στο pc. Εδω υπαρχουν games οπως το deus ex κα που ακομα και οι τωρινες εχουν θεμα πχ 4κ/60fps με το αναλογο μεγαλο κοστος. Τελος και απο μενα ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Τον linus τον θεωρώ σοβαρό youtuber. Ότι θέλεις πες μου, ασχέτως το χιούμορ που κάνει. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Καλα λενε οτι 1500 παει κρεπα στο Μιλανο! 🤣

1100. Στο χάλασα; κρίμα 

Εξαλου εγώ δεν μιλάω για την δική μου,σλλα για την 2080 που σε έστειλε για κρεπα πιο πάνω 

Pascal rulez. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

1100. Στο χάλασα; κρίμα 

Εξαλου εγώ δεν μιλάω για την δική μου,σλλα για την 2080 που σε έστειλε για κρεπα πιο πάνω 

Pascal rulez. 

Για ποια λες μικρέ τυμπανιστη ? Αυτη που οι πυκνωτες κοντευουν να φτασουν στο Τοκιο..? 🤣🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Για ποια λες μικρέ τυμπανιστη ? Αυτη που οι πυκνωτες κοντευουν να φτασουν στο Τοκιο..? 🤣🤣🤣

Της Gigabyte; κάτι θα ξέρεις εσύ παραπάνω. 

Ασχολήσου με την 2080 που σου ρίχνει κρεπα 9% και ασε την δική μου.  Η δική μου δεν αξίζει όντως τα λεφτά που ζητάει 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BabisTs είπε

Χωρίς τίτλο.png

Spoiler

Bro σε 1080p τι σκοράκι βγάζεις? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ROG-X είπε

Περιμένω να ανάψεις φλάς ακόμα...για να έρθουν τα καλύτερα από την strix..........

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...