Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν αξίζει 1000 ευρώ καμία 2080. Σίγουρα η Strix είναι κορυφή αλλά πολλά μου φαίνονται. 

Αλλα δεν θα πω ψέματα. Ζηλεύω τις strix 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Προσωπικά δεν αξίζει 1000 ευρώ καμία 2080. Σίγουρα η Strix είναι κορυφή αλλά πολλά μου φαίνονται. 

Αλλα δεν θα πω ψέματα. Ζηλεύω τις strix 

Ζηλια ζηλια

Το strixoni δινει πονο ακομα να χωνεψεις τις θερμοκρασιες? Μεχρι να γραψετε εσεις σημερα τις 15 σελιδες στο θεμα εδω επαιξα ενα 5ωρο black flag. Χαρειτε τα παιχνιδια ρε.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ζηλια ζηλια

Το strixoni δινει πονο ακομα να χωνεψεις τις θερμοκρασιες? Μεχρι να γραψετε εσεις σημερα τις 15 σελιδες στο θεμα εδω επαιξα ενα 5ωρο black flag. Χαρειτε τα παιχνιδια ρε.

Άμα δεν είναι σε 4k 144Hz, G-Sync δεν  μπορείς να το χαρείς...😂

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Arkin είπε
50 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μεχρι να γραψετε εσεις σημερα τις 15 σελιδες στο θεμα εδω επαιξα ενα 5ωρο black flag. Χαρειτε τα παιχνιδια ρε.

Εδώ έχεις δίκιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ζηλια ζηλια

Θες να πεις οτι εσύ δεν γράφεις καθόλου; γιατί κάτι μου λέει ότι έχεις το ρεκόρ. 

Και μην ξεχνάς πως και εγώ strix 1080ti είχα. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Θες να πεις οτι εσύ δεν γράφεις καθόλου; γιατί κάτι μου λέει ότι έχεις το ρεκόρ 

Γραφω αλλα μεμονωμενες μερες συνηθως παντα θα βολεψω καπου καποιες ωρες gaming μεσα στη μερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dsogaming.com/news/latest-serious-sam-fusion-update-adds-support-for-8k-textures-and-larger-navigation-meshes/

Τα καναρινια δεν τα βλεπω καλά...θα πανε για κρεπα! Εκει ουτε τα 5ghz του intel θα τους σωσουν! 

Πηραν την ισοπαλια στο νημα και χοροπηδανε τα ζουλουδια! 😁

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ROG-X είπε

https://www.dsogaming.com/news/latest-serious-sam-fusion-update-adds-support-for-8k-textures-and-larger-navigation-meshes/

Τα καναρινια δεν τα βλεπω καλά...θα πανε για κρεπα! Εκει ουτε τα 5ghz του intel θα τους σωσουν! 

Πηραν την ισοπαλια στο νημα και χοροπηδανε τα ζουλουδια! 😁

Ποιος μιλάει από το πηγάδι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον screens απο Crysis III απο το μακρινο 2013 με real time screen space reflections. Καλα εκει στη DICE ειναι σαν τα καναρινια τα πετσινα, τα κομμενα, τα 8τσιπι!  😂

crysis3-2018-11-16-23-32-59-669.jpg

crysis3-2018-11-16-23-33-08-454.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι γραφικος.Φιλικα παντα και δικιο να εχεις το χανεις με τον τροπο σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Το μονο που καταφερνεις ειναι να γινεσαι γραφικος.Φιλικα παντα και δικιο να εχεις το χανεις με τον τροπο σου.

DXR ειμαι γραφικοτερος...😂

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...