Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Και εγω σου λεω εαν ερθεις να δεις το συστημα μου εδω θα μετακομισεις απο την Σαλονικη στην Αθηνα και θα αγορασεις και 2η RTX..

Βρε αγόρασε και 2 και κάντες SLI/NVLINK γιατί έτσι γουστάρεις, αλλά μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά με λογικά επιχειρήματα. Δεν υπάρχει κανένα. Για την κβλ και μόνο ναι ΟΚ.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, malakudi είπε

Και αν αφαιρέσουμε από τα benchmarks το Wolfenstein που χτυπάει κάτι +55 και +60%, αλλοιώνοντας το μέσο όρο, αυτός δεν είναι ούτε +30%

Καλυτερα ειναι να αφαιρεσουμε το vulkan api, το rt και tensor cores και το rtx γενικα να τελειωνουμε ποια. Να πανε στο καλο αφου οι ειδικοι αποφανθηκαν και μεσα σε ολους και ο linus(να μην ξεχασει στο επομενο video να γλειψει και να αποθεωσει την καινοτομα intel). Ειπαμε να κραξουμε για τις τιμες οκ αλλα ποια ολοι γινανε ειδημονες λες και δεν εχει μελετησει η nvidia και η καθε τετοιου μεγεθους εταιρια τι πρεπει να κανει. Το rtx για αυτην ειναι η νεα γενια και ο νοων νοειτω...

Επεξ/σία από mtifosi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malakudi είπε

Βρε αγόρασε και 2 και κάντες SLI/NVLINK γιατί έτσι γουστάρεις, αλλά μη προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά με λογικά επιχειρήματα. Δεν υπάρχει κανένα. Για την κβλ και μόνο ναι ΟΚ.

Ρε σεις ποτε θα καταλαβετε οτι δεν προσπαθω να δικαιολογησω κατι ουτε προσπαθω να σας αλλαξω τα μυαλα.

θα την επαιρνα ετσι και αλλιως,εκτος και εαν μασαγε και αυτη που τελικα οχι μονο μασαει αλλα γκαζωνει κιολας τρελα..

Εγω περιμενα να βγει νεα καρτα να μπορει να τρεξει 4k χωρις να μασαει απο οταν αγορασα αυτη περυσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως μετα τα reviews ακυρωσα τo preorder που ειχα κανει για 2080ti και θα μεινω με την TitanXP που την εχω σε νερακι και παιζει σε 2κ τα παντα νερακι :)

Μολις η ιστορια με το RT γινει σαφης τοτε θα το ξανασκεφτω

Επεξ/σία από HPPRO
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Καλυτερα ειναι να αφαιρεσουμε το vulkan api, το rt και tensor cores και το rtx γενικα να τελειωνουμε ποια. Να πανε στο καλο αφου οι ειδικοι αποφανθηκαν και μεσα σε ολους και ο linus(να μην ξεχασει στο επομενο video να γλειψει και να αποθεωσει την καινοτομα intel). Ειπαμε να κραξουμε για τις τιμες οκ αλλα ποια ολοι γινανε ειδημονες λες και δεν εχει μελετησει η nvidia και η καθε τετοιου μεγεθους εταιρια τι πρεπει να κανει. Το rtx για αυτην ειναι η νεα γενια και ο νοων νοειτω...

Εγω λεω να αφαιρεσουμε και τους ανεμιστηρες να λειωσει η ατιμη να το χαρουν και τα παιδια..

Δημοσ.
1 minute ago, HPPRO said:

Εγω παντως μετα τα reviews ακυρωσα τo preorder που ειχα κανει για 2080ti και θα μεινω με την TitanXP που την εχω σε νερακι και παιζει σε 2κ τα παντα νερακι :)

Μολις η ιστορια με το RT γινει σαφης τοτε θα το ξανασκεφτω

Ε να κατι τετοια χαζα κανετε και αντε να πεισεις τον πετσινο να μας ξαναπουλησει τετοια επιτυχια!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

EnchantedJealousHanumanmonkey-size_restr

Το 5ο στοιχείο ε? Ωραια ταινια... Μπρούς στα νιάτα του, Γιόβοβιτς για πολλα....😍

24 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πονανε τα ματια μου..

Ειμαι ευαισθητο παιδι..

Να πας να παρεις γυαλιά τοτε με κανα 100ρικο και τα άλλα 600 φατα με κανα γκομενακι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Να πας να παρεις γυαλιά τοτε με κανα 100ρικο και τα άλλα 600 φατα με κανα γκομενακι

Εχω και για το γκομενακι...

Γυαλια οταν βρεις να ανεβαζουν fps να μου στειλεις το link για να τα κανω και αυτα pre order..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το DLSS μαμαει...πιο θολουρα πεθαινεις! Cinematic feeling my ass! 

Για την αποταμιευση σας δουλευει καθε μερα....αλλα ο Ελληνας οπως παντα, αχαριστος! 

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Ο ορισμός του unoptimized PoS..Με console parity κιόλας, lmao Capcom απλά..

monster-hunter-world-3840-2160.png

Αν δεν επαιζα καμενιες crpg και sim μετα τα περσινα της amd και τα φετινα της nvidia θα τα κρεμουσα τα γαντια νομιζω!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πονανε τα ματια μου..

Ειμαι ευαισθητο παιδι..

Εγω παντως στο review του Linus(5:27) βλεπω στο Deus Ex 50fps η 2080ti,οχι τιποτα αλλο μην παθουν τιποτα τα ματακια σου ε επειδη κατι εγραψες πιο πισω οτι θες 60fps παντου και κατι οτι γαζωνει :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Όταν μιλούσα...

... δεν έλεγες τίποτα διαφορετικό από τους υπόλοιπους φτωχομπινέδες (εμού συμπεριλαμβανομένου) που έκαναν τον τιτανοτεράστιο υπολογισμό 1+1=2 και τώρα αναμένουν την κλήρωση για το Fields Medal. :P

Πώς το λένε τα Αγγλάκια, "The writing on the wall"; Ε απλά κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάζουν, κάποιοι εθελοτυφλούσαν και υπάρχουν και 1-2 κλινικές περιπτώσεις... :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ο ορισμός του unoptimized PoS..Με console parity κιόλας, lmao Capcom απλά..

monster-hunter-world-3840-2160.png

Αυτο πες το στον συμφορουμιτη απο πανω που κατι λεει οτι θα παει στην 2080ti για να εχει 60fps ultra σε 4κ :)

Ε μετα ας μην παιζει καθολου παιχνιδια επειδη δεν ''τα σηκωνει''η νεα του καρτα των 1300 ευρω :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...