Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Πέφτει το κράξιμο της αρκουδας απο κατω.

Ωραια πραγματα αισιόδοξα.

Μαλλον αυτη η σειρα της nvidia θα παει γρήγορα περίπατο.

Και η πλακα ειναι πως σκεφτομουν να μην παρω την 2080 αυτες τις μερες και να παω για την μεγαλη.

Μαλλον δεν....

Δεν έχουν και άδικο μερικοι. Ο άλλος γράφει ποιο εύκολα βρίσκεις τον Waldo στη σύγκριση παρά διαφορές rtx off rtx on. Και όντως προσπάθησα ώρα να βρω μια δυο διαφορές. Ενώ στην παρουσίαση που είχαν αφαιρέσει τελείως στο off όλοι έλεγαν wow. Μαλακιες της nvidia. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δεν έχουν και άδικο μερικοι. Ο άλλος γράφει ποιο εύκολα βρίσκεις τον Waldo στη σύγκριση παρά διαφορές rtx off rtx on. Και όντως προσπάθησα ώρα να βρω μια δυο διαφορές. Ενώ στην παρουσίαση που είχαν αφαιρέσει τελείως στο off όλοι έλεγαν wow. Μαλακιες της nvidia. 

Αν προσπαθείς να δεις διαφορές στις πεδιάδες που δεν υπάρχουν reflections, λογικό είναι να μην τις βρεις. Οι μεγάλες διαφορές υπάρχουν κυρίως στην Rotterdam που έχει μπόλικες νερολακούβες, τζαμαρίες και γυαλιστερά πατώματα στα κτίρια.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν προσπαθείς να δεις διαφορές στις πεδιάδες που δεν υπάρχουν reflections, λογικό είναι να μην τις βρεις. Οι μεγάλες διαφορές υπάρχουν κυρίως στην Rotterdam που έχει μπόλικες νερολακούβες, τζαμαρίες και γυαλιστερά πατώματα στα κτίρια.

Έχουμε κάποιο βίντεο από εκεί? Είδα μερικά και δεν διακρίνω διαφορές. Άρα κλείσιμο το rtx στον υπόλοιπο χάρτη και άνοιγμα στην Rotterdam. Αν μπορείς βγάλε 4 5 screenshot back to back σε εκείνο το δρόμο που έδειξε η nvidia στην παρουσίαση με τα πολλά reflections με rtx on off να συγκρίνουμε και να δούμε τις διαφορές και με το rtx off της nvidia. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bios mod για τις RTX2080:

http://www.pcgameshardware.de/Geforce-RTX-2080-Grafikkarte-267863/Specials/Nvidia-BIOS-Mod-Powerlimit-erhoehen-1268042/

NVIDIA Announces Financial Results for Third Quarter Fiscal 2019

Οι δουλειές πάνε καλά βλέπω, αλλά δώρο παιχνίδι δεν βλέπω να δίνουν με τις πανάκριβες RTX όπως έκανε η AMD με την RX590. Απαράδεκτοι οι πράσινοι σ' αυτό, μόνο το Black Ops 4 δίνουν τα γνωστά μαγαζιά όπου οι κάρτες όμως είναι αρκετά πιο ακριβές από άλλα σκρουτζομάγαζα.

Γελάνε και τα πλακάκια με τις διαφορές 2080Ti και 2080/1080Ti στο Odyssey. 5FPS διαφορά σε 4Κ..

2160.png

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Το odyssey παντος χωρις rt και παλι εχει γραφικαρες.

Τετοια παιχνιδια θελουμε να βλέπουμε και καρτες με ανθρωπθινη τιμη-performance.

Απλο δεν ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιες γραφικάρες έχει ; Απλά καλό το λέω εγώ. Το RDR 2 του κάνει πλάκα απλά στα σαπάκια(PS4/XOne).

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Το odyssey παντος χωρις rt και παλι εχει γραφικαρες.

Τετοια παιχνιδια θελουμε να βλέπουμε και καρτες με ανθρωπθινη τιμη-performance.

Απλο δεν ειναι?

Δεν εχω δει απο κοντα το rdr 2 αλλα το odyssey εχεις οντως γραφικαρες. Κατι παραπανω δεν θα ηθελα δηλαδη ειναι ενα ανωτερο origins το οποιο ηταν ηδη εξαιρετικο. Πεντακαθαρα textures κορυφαιο foliage και draw distance. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιες γραφικάρες έχει ; Απλά καλό το λέω εγώ. Το RDR 2 του κάνει πλάκα απλά στα σαπάκια(PS4/XOne).

Τι δεν εχει το odyssey?

Πλάκα μου κανεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

2160.png

Με την 1080Τi βγαζω 43fps στα 2.025Mhz (δεν πειραζω μνημες) και ο ACMilan με την 2080Ti απο οσο ειπε 57 fps. Μιλαμε για 30%....εκει παιζει η διαφορα. Εγω εδωσα και screen...δωστε και εσεις απο ενα να τα δουμε στην πραξη.

Ενα παρεξηγημενο game που εαν το παιξεις με ολα στο τερμα και 4K Textures by Bethesda δειχνει πολυ ομορφο.

Ο κυριος φωτεισμος του game και τα κορυφαιου επιπεδου God Rays ειναι σε πολυ δυνατο επιπεδο.

Fallout4-2018-11-16-11-56-09-872.jpg

Fallout4-2018-11-16-11-56-20-539.jpgFallout4-2018-11-16-11-56-46-471.jpgFallout4-2018-11-16-11-57-10-041.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Με την 1080Τi βγαζω 43fps στα 2.025Mhz (δεν πειραζω μνημες) και ο ACMilan με την 2080Ti απο οσο ειπε 57 fps. Μιλαμε για 30%....εκει παιζει η διαφορα. Εγω εδωσα και screen...δωστε και εσεις απο ενα να τα δουμε στην πραξη.

Έχω δώσει stock gpu.... 43fps....

https://www.insomnia.gr/forums/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/?do=findComment&comment=56835723

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μήπως τέσταραν με το πρώτο patch τότε στο techpowerup αυτοί και ήταν χαμηλό το performance.

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Τι δεν εχει το odyssey?

Πλάκα μου κανεις.

Κονσολιά είναι το Odyssey. Το LoD distance είναι τραγικό, τα animations δεν λένε πολλά και ο φωτισμός έχει φάει downgrade σε σχέση με το Unity(Όπως και το Origins). Το RDR 2 είναι άλλη κατηγορία, όσοι το παίξετε ή έστω δείτε screens από το One X θα καταλάβετε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καντε το να δουμε ποσο επηρεάζουν τα max fps στο average. Σιγουρα 2 fps θα το σπρώχνουν. 

Βαλτε τον Intel στα 4.0ghz  και δωστε screen.

Επεξ/σία από ROG-X
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...