Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μία χαρά φαίνονται και τα reflections στο off. Το θέμα είναι ότι και σε σημεία που δεν βλέπεις καν reflections το framerate είναι στον πάτο. Fail rtx στην κυριολεξία. Και όντως στην παρουσίαση του πετσινου είχαν τελείως off τα reflections μπας και πουλήσουν το rtx marketing. Μπράβο τους. Τα σχόλια κορυφαία. 

Πέφτει το κράξιμο της αρκουδας απο κατω.

Ωραια πραγματα αισιόδοξα.

Μαλλον αυτη η σειρα της nvidia θα παει γρήγορα περίπατο.

Και η πλακα ειναι πως σκεφτομουν να μην παρω την 2080 αυτες τις μερες και να παω για την μεγαλη.

Μαλλον δεν....

Δημοσ.

Καλό το κράξιμο και δικαιολογημένο ως ένα βαθμό, αλλά αν δεις τι συστήματα έχουν οι περισσότεροι από αυτούς που κράζουν, θα καταλάβεις γιατί κράζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλό το κράξιμο και δικαιολογημένο ως ένα βαθμό, αλλά αν δεις τι συστήματα έχουν οι περισσότεροι από αυτούς που κράζουν, θα καταλάβεις γιατί κράζουν.

Ps4 pro με πλασμα στην καλύτερη 😂

Εγω σκέφτομαι το πως θα παιζω με rtx on στην 1440p που θα πρέπει να την ριξω στα 1080p για να δω τα +-50fps.

Πως θα ειναι η εικονα σε downscale😞

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.

Εγω παραμενω σταθερος σε οτι ειχα πει μερικους μηνες πισω..

Το DLSS ηταν ο δευτερευων καταλυτης στο να παρω καρτα αυτη την γενια.

Και απο οτι δειχνουν τα πραγματα τωρα που το ειδα προσωπικα στο συστημα μου κερδισμενος θα βγω..

Το Ray tracing το θεωρω σαν bonus,θα το βαλω,θα το δω και ως εκει..

Δημοσ.

Έτσι γκρίνιαζαν και με το Crysis 1 τότε που έστελνε την 8800GTX/Ultra για καναρίνια. Γκρίνιαξαν και τρομάξαμε να δούμε ξανά παιχνίδι με αντίστοιχα γραφικά με τα σάπια τα console ports. Οι ίδιοι τώρα με GPUs 1050/1060 στην καλύτερη που έμαθαν το RT σαν όνομα χτες, έρχονται να κράξουν για low performance κλπ λες και αν έπιανε έστω και 4K/60 η 2080Ti με RT θα είχαν να την αγοράσουν, χωρίς να ξέρουν τι εστί RT. Εντάξει, δεν είναι κακό να είσαι φτωχός ή άσχετος, αλλά αφού είσαι, κάνε καραμέλα και τράβα για Fortnite/PUBG/DotA.

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω παραμενω σταθερος σε οτι ειχα πει μερικους μηνες πισω..

Το DLSS ηταν ο δευτερευων καταλυτης στο να παρω καρτα αυτη την γενια.

Και απο οτι δειχνουν τα πραγματα τωρα που το ειδα προσωπικα στο συστημα μου κερδισμενος θα βγω..

Το Ray tracing το θεωρω σαν bonus,θα το βαλω,θα το δω και ως εκει..

Τα πρώτα δείγματα για DLSS ως τώρα λένε πως DLSS = 1800P. Δηλαδή και με Pascal αν βάλεις custom res(1800P) έχεις ίδιο αποτέλεσμα με το DLSS σε ποιότητα/απόδοση. Αυτό με τα πρώτα δείγματα DLSS στο FF XV. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα με το benchmark που βγήκε επίσημα για τον κόσμο.

Να δούμε και τίποτα άλλο εκτός από το FF XV βέβαια, αλλά αν είναι κανόνας το DLSS = 1800P, για μένα είναι χειρότερο marketing από το RTX.

9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εγω σκέφτομαι το πως θα παιζω με rtx on στην 1440p που θα πρέπει να την ριξω στα 1080p για να δω τα +-50fps.

Το RT για την ώρα θέλει 2080Ti, SP(Γιατί σε MP θες frames πολλά) και G-Sync για να παλεύεται γιατί δεν θα κρατάει 60άρι. 1080P για μια σχετική ''άνεση'' και 1440P για τους τολμηρούς.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα πρώτα δείγματα για DLSS ως τώρα λένε πως DLSS = 1800P. Δηλαδή και με Pascal αν βάλεις custom res(1800P) έχεις ίδιο αποτέλεσμα με το DLSS σε ποιότητα/απόδοση. Αυτό με τα πρώτα δείγματα DLSS στο FF XV. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα με το benchmark που βγήκε επίσημα για τον κόσμο.

Να δούμε και τίποτα άλλο εκτός από το FF XV βέβαια, αλλά αν είναι κανόνας το DLSS = 1800P, για μένα είναι χειρότερο marketing από το RTX.

Και την μορφη anti alliasing που χρησιμοποιουν αυτοι θα την φτιαχνουμε μονοι μας?

Πως το βλεπεις εσυ,περιμενω ιδεες..

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έτσι γκρίνιαζαν και με το Crysis 1 τότε που έστελνε την 8800GTX/Ultra για καναρίνια. Γκρίνιαξαν και τρομάξαμε να δούμε ξανά παιχνίδι με αντίστοιχα γραφικά με τα σάπια τα console ports. Οι ίδιοι τώρα με GPUs 1050/1060 στην καλύτερη που έμαθαν το RT σαν όνομα χτες, έρχονται να κράξουν για low performance κλπ λες και αν έπιανε έστω και 4K/60 η 2080Ti με RT θα είχαν να την αγοράσουν, χωρίς να ξέρουν τι εστί RT. Εντάξει, δεν είναι κακό να είσαι φτωχός ή άσχετος, αλλά αφού είσαι, κάνε καραμέλα και τράβα για Fortnite/PUBG/DotA.

Αν επιανε καλυτερα fps σε μεγαλυτερες αναλυσεις, δεν νομιζω να ειχε λογο να κραξει κανένας φιλε μου το μαρκετινγκ που μας εβγαλε την πιστη ο πετσινος αλλά μόνο την τιμολογιακή πολιτική και λογο ανταγωνισμού ανυπαρκτου κτλ κτλ... Επειδη ομως ειναι ετσι τα πραγματα τωρα, κραζονται τα πάντα...

Κι αυτο με τους φτωχομπινεδες και τα τοιαύτα που καθε φορα μπαίνεις και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των  άλλων και ξέρεις οτι όσοι κράζουν ,το κάνουν επειδη δεν έχουν να την πάρουν(άρα ζηλευουν το γλυφιντζούρι του διπλανού κτλ) κόψτο γιατι δεν είναι και ο,τι καλύτερο και προσβάλλεις και κόσμο έτσι...

Και ρίχνεις και το δικό σου επίπεδο γιατι   φέρεσαι σαν παιδάκι με αυτό ενω δεν είσαι... Σου έχει γίνει και πιο παλιά παρατήρηση για το ίδιο θέμα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Αν επιανε καλυτερα fps σε μεγαλυτερες αναλυσεις, δεν νομιζω να ειχε λογο να κραξει κανένας φιλε μου το μαρκετινγκ που μας εβγαλε την πιστη ο πετσινος αλλά μόνο την τιμολογιακή πολιτική και λογο ανταγωνισμού ανυπαρκτου κτλ κτλ... Επειδη ομως ειναι ετσι τα πραγματα τωρα, κραζονται τα πάντα...

Κι αυτο με τους φτωχομπινεδες και τα τοιαύτα που καθε φορα μπαίνεις και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των  άλλων και ξέρεις οτι όσοι κράζουν ,το κάνουν επειδη δεν έχουν να την πάρουν(άρα ζηλευουν το γλυφιντζούρι του διπλανού κτλ) κόψτο γιατι δεν είναι και ο,τι καλύτερο και προσβάλλεις και κόσμο έτσι...

Και ρίχνεις και το δικό σου επίπεδο γιατι   φέρεσαι σαν παιδάκι με αυτό ενω δεν είσαι... Σου έχει γίνει και πιο παλιά παρατήρηση για το ίδιο θέμα...

Έχω ξαναπεί ότι εδώ μέσα αν αποκάλεσα έτσι κάποιον, έκανα πλάκα(Θυμάμαι να βάζω και φατσούλες στην πρόταση για να είναι ξεκάθαρο). Ωστόσο για την πλειοψηφία που κράζουν, βλέπω όντως αυτό που λέω με τα συστήματα και πραγματικά απορώ ποιο το νόημα να κράζουν αυτοί απ' την στιγμή που και ικανές για 4K/60 με RT να ήταν οι κάρτες πάλι δεν θα αγόραζαν αυτοί. Σα να κράζω την lamborghini εγώ για κάτι στα forums τους ενώ δεν πρόκειται να πάρω ποτέ ένα πράγμα.

Κατά τα άλλα όπως είπα, αν κάποιος θεωρεί ότι ο πέτσινος τον κοροϊδεύει, μπορεί να πάρει Vega ή την νέα RX590 που δίνει και δώρο 3 παιχνίδια.

6 ώρες πριν, optimus prime είπε

Και την μορφη anti alliasing που χρησιμοποιουν αυτοι θα την φτιαχνουμε μονοι μας?

Πως το βλεπεις εσυ,περιμενω ιδεες..

Εννοείς την custom ανάλυση(1800P) αν κατάλαβα καλά. Γίνεται σε 5 δευτερόλεπτα. Ξαναλέω όμως το DLSS = 1800P ισχύει στα πρώτα δείγματα που είδαμε στο Infiltrator και στο FF XV.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Ps4 pro με πλασμα στην καλύτερη 😂

Ξερατο...

Οπως στην παρουσιαση του BF δεν ειχαν Reflections στο RTX OFF αλλα κατι CUBE MAPS της κακιας συμφορας που μονο σε PS4 σκατουρια τα βλεπεις το ειχα πει απο την αρχη. 

Οπως και στο Metro Exodus δεν εχουν σε RTX OFF, το Real Time Global Illumination αλλα μια παπαρια φωτισμο του πετσινου.  Αμα το δεις στο Crysis III στην 3ου γενια, σκοτωνει! 

Σκοπος της παρουσιασης της Nvidia ηταν να παρουσιασει διαφορες που κανουν μπαμ. Την ακριβεια λιγα ατομα θα την καταλαβαιναν, κοψιμο ηθελε. Εδω  δεν βλεπεται διαφορες σε αναλυση πολλοι απο εσας. Θα βλεπατε την ακριβεια του reflection.

Αυτα τα ειχα πει απο day one.

Το RTX πεταει διαθεσιμους πορους (για πιο σοβαρα πραγματα) στα σκουπιδια. 

Aυτο το reflection σας χαλάει ?

ACOdyssey-2018-11-15-23-35-40-263.jpg

Τα voluetric clouds πραγματικα πανεμορφα.

ACOdyssey-2018-11-15-23-20-46-958.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Γιατί στα προηγούμενα Metro είχες GI ; Μόνο μέσα από το .ini αρχείο μπορούσες να το ενεργοποιήσεις αλλά δεν δούλευε σωστά. Τώρα όσο για το ποιοι καταλαβαίνουν τις διαφορές, εντάξει, υπάρχουν και άτομα που λένε ότι δεν βλέπουμε διαφορά από τα 30 -> 60FPS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Γιατί στα προηγούμενα Metro είχες GI ; Μόνο μέσα από το .ini αρχείο μπορούσες να το ενεργοποιήσεις αλλά δεν δούλευε σωστά. Τώρα όσο για το ποιοι καταλαβαίνουν τις διαφορές, εντάξει, υπάρχουν και άτομα που λένε ότι δεν βλέπουμε διαφορά από τα 30 -> 60FPS.

Το υπογραφω οτι οταν βγει το Metro Exodus σε RTX OFF θα εχει global illumination next gen γιατι αλλιως θα τους παρουν με τις πετρες. Τωρα στη παρουσιαση εδειξαν αυτα που ηθελε η πρασινη.

Kατεβαστε αυτη την εικονα, βαλτε full screen και δειτε προσκτικα την ακριβεια και την αναλυση των reflections.

Quantum-Break-2017-02-07-12-58-04.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι οι παραδοσιακοί μέθοδοι δινουν πολυ καλό αποτέλεσμα πλέον (δεν ξέρω αν ειναι πάντα ρεαλιστικό άλλα στο μάτι είναι κάτι ομορφο) που αυτην τη  στιγμή το ray tracing αν βάλουμε κόστος και performance δεν αξίζει στο ελάχιστο. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτό το παρατήρησα και 'γω, στα maps σαν το παραπάνω που δεν φαίνονται reflections τα FPS πέφτουν. Θυμίζει λίγο το αποτυχημένο tessellation στο Crysis 2 που σου έριχνε τα FPS το νερό κάτω από το έδαφος.

Δεν έπρεπε να συμβαίνει. Έχεις δίκιο με το tessellation έβαζε η nvidia άπλετο χωρίς λόγο για να μην μπορούν οι AMD να συγκριθούν με τις τότε nvidia. Τώρα εδώ τι παίζει θα δούμε. Πάντως στην παρουσίαση δες το λόγο είχαν εξαφανίσει τα reflections τελείως. Το λέγαμε αν θυμάσαι. Ενώ τώρα φαίνονται μια χαρά. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Το υπογραφω οτι οταν βγει το Metro Exodus σε RTX OFF θα εχει global illumination next gen γιατι αλλιως θα τους παρουν με τις πετρες. Τωρα στη παρουσιαση εδειξαν αυτα που ηθελε η πρασινη.

Kατεβαστε αυτη την εικονα, βαλτε full screen και δειτε προσκτικα την ακριβεια και την αναλυση των reflections.

Quantum-Break-2017-02-07-12-58-04.jpg

Θα δούμε. Το Quantum Break παραμένει κορυφή στους φωτισμούς/reflections. Να δούμε και το Control απ' την ίδια εταιρεία που θα 'χει RT σε reflections, shadows και AO.

6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Η αλήθεια είναι ότι οι παραδοσιακοί μέθοδοι δινουν πολυ καλό αποτέλεσμα πλέον (δεν ξέρω αν ειναι πάντα ρεαλιστικό άλλα στο μάτι είναι κάτι ομορφο) που αυτην τη  στιγμή το ray tracing αν βάλουμε κόστος και performance δεν αξίζει στο ελάχιστο. 

Μα και να θεωρήσει κάποιος ότι αξίζει το οπτικό αποτέλεσμα, δεν έχεις playable frame-rate, μόνο σε 1080P και αυτό αν έχεις G-Sync.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...