icenex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Παίζοντας για δοκιμή το Battlefield V, single player (δεν είμαι του online) μπορώ να πω πως θα θυσιάσω σε αυτό το παιχνίδι την ανάλυση για χαρη του RT. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Και στο δειχνει crystal clear με τετοια οθονη σε τετοια αναλυση??Δεν σου θολωνει την εικονα?Γινεται να το βαλεις σε 4κ? η σε εχει αναγκασμενο σε 1080?
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, icenex είπε Και στο δειχνει crystal clear με τετοια οθονη σε τετοια αναλυση??Δεν σου θολωνει την εικονα?Γινεται να το βαλεις σε 4κ? η σε εχει αναγκασμενο σε 1080? Προφανώς και δεν είναι ίδια η ευκρίνεια. Σε 4k πεφτουν παρα πολύ τα fps με RT on
icenex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Σε ρωταω γιατι εδω εγω καμια φορα βαζω 1080 απο 1440 και βλεπω διαφορα σε θεμα ευκρινειας οποτε και το ξαναγυριζω σε 1440 γιατι δεν μπορω την θολουρα.Τι παιζει με 20 fps?Για βαλε και πες μας ετσι για την ιστορια ποσα βγαζει και σε 1440 αν μπορεις.
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, icenex είπε Σε ρωταω γιατι εδω εγω καμια φορα βαζω 1080 απο 1440 και βλεπω διαφορα σε θεμα ευκρινειας οποτε και το ξαναγυριζω σε 1440 γιατι δεν μπορω την θολουρα.Τι παιζει με 20 fps?Για βαλε και πες μας ετσι για την ιστορια ποσα βγαζει και σε 1440 αν μπορεις. Η 1080p ανάλυση έχει καλύτερη συμπεριφορά σε 4k οθόνη από ότι σε 1440p οθόνη γιατί τα pixels είναι ακριβώς 4:1 Στην ουσία είναι σαν να έχεις 1080p οθόνη μπροστά σου. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2
icenex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δεν ρωτησα πως θα φαινεται καλυτερα στα ματια απλα ρωτησα σε αυτες τις αναλυσεις αν ανοιξεις στο ultra το rtx σε τι fps παιζεις στην καθε αναλυση ξεχωριστα.Ετσι για την ιστορια να εχουμε μια ιδεα ποσο πατο πιανουμε.
ROG-X Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμπρος πισω παιδια....οποιος θελει εχω και ενα 1024x768 monitor... να το βγαλω στο ebay για RTX ON users ? 😁 Και FULL RT να μου εδινες παλι σε 1080p θολουρα/σκατουρια δεν θα παιζα. Δεν ειναι youtube και παρουσιασεις σε 300ιντσα πανια το image fidelity στο gaming. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, icenex είπε Δεν ρωτησα πως θα φαινεται καλυτερα στα ματια απλα ρωτησα σε αυτες τις αναλυσεις αν ανοιξεις στο ultra το rtx σε τι fps παιζεις στην καθε αναλυση ξεχωριστα.Ετσι για την ιστορια να εχουμε μια ιδεα ποσο πατο πιανουμε. Σε 1080p είχα από 60-80fps. Σε μεγαλύτερες θα δοκιμάσω Από το κινητό μου 45 λεπτά πριν, ROG-X είπε Εμπρος πισω παιδια....οποιος θελει εχω και ενα 1024x768 monitor... να το βγαλω στο ebay για RTX ON users ? 😁 Και FULL RT να μου εδινες παλι σε 1080p θολουρα/σκατουρια δεν θα παιζα. Δεν ειναι youtube και παρουσιασεις σε 300ιντσα πανια το image fidelity στο gaming. Εντάξει; τελείωσες; 1
azazil1190 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, ROG-X είπε Εμπρος πισω παιδια....οποιος θελει εχω και ενα 1024x768 monitor... να το βγαλω στο ebay για RTX ON users ? 😁 Και FULL RT να μου εδινες παλι σε 1080p θολουρα/σκατουρια δεν θα παιζα. Δεν ειναι youtube και παρουσιασεις σε 300ιντσα πανια το image fidelity στο gaming. Τn,Va η ips ? Ποσο το δινεις? Κανε μια καλη τιμη παρουμε😂
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τn,Va η ips ? Ποσο το δινεις? Κανε μια καλη τιμη παρουμε😂 Σαν τον 7700k ειναι αυτος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Καλά...πάρε το video της παρουσίασης, και δες πως εξαφανίζονται γυαλάδες και αντανακλάσεις (όχι δεν είναι σωστές...εξαφανίζονται...δεν υλοποιούνται καθόλου σχεδόν), όπως και σχεδόν όλες οι σκιές, και πες μου μετά για θεωρίες κλπ. Τεχνικά, εννοείται πως δεν γνωρίζω να τα εξηγήσω παραπάνω. Όσο για την "απόλυτα ρεαλιστική υλοποίηση" και λοιπές τσατσαριές, επέτρεψέ μου να έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες αυτή τη στιγμή... Όταν πχ έχεις μια φλόγα 15 μέτρων μήκος στα 3 μέτρα αριστερά σου, δεν υπάρχει αντανάκλαση μόνο στο κλείστρο του όπλου σου και στη τζαμαρία δεξιά σου (όπου με RTX off το τζάμι γίνεται αμμοβολημένο, πχ...), αλλά φωτίζεσαι κι ολόκληρος, λιγότερο ή περισσότερο...σίγουρα όχι καθόλου (RTX on). Η αληθοφάνεια και ο (φωτο)ρεαλισμός, είναι τόσο καλά όσο το λογισμικό που τα υπολογίζει-εξομοιώνει. Εντυπωσιακό το on, πολύ όμορφο σε πολλά σημεία, αλλά μέχρι να το χαρακτηρίσουμε σωστό-ρεαλιστικό-αληθοφανές, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κάτι τελευταίο, χωρίς την παραμικρή διάθεση ειρωνείας ή οτιδήποτε: Μας φλόμωσες στο πόσο μαμάει η νέα τεχνολογία και τι παππάδες κάνει όταν εμφανίστηκε (πέρα από το πόσο πολύ παραπάνω θα είναι σίγουρα οι κάρτες). Αυτά, όταν έγινε η επίσημη παρουσίαση, χωρίς στοιχεία-συγκρίσεις-benches. Μόλις έσκασαν οι γύρω-γύρω πληροφορίες τόσο για το RT όσο και για το "GT" κομμάτι, μαύρες πλερέζες. Τελικά, αποφάσισες να πάρεις την κάρτα σου και πολύ καλά έκανες, για τον οποιονδήποτε λόγο. Ούτε εξηγήσεις χρωστάς, ούτε χρήματα μας χρωστάς από κάπου και αντί να μας τα επιστρέψεις τα έδωσες εκεί. Μην κοιτάς λοιπόν να δικαιολογήσεις με κάθε τρόπο την αγορά σου, γιατί κανείς δεν στο ζήτησε...ούτε από τον οποιονδήποτε προχώρησε σε αυτή. Απλά, μη μας δουλεύεις κιόλας και μας βγάζεις μουρλούς με τον "απόλυτο και απόλυτα σωστό φωτορεαλισμό" (δική μου απόδοση όσων γράφεις) και πολύ περισσότερο με το "κανέναν δεν κορόιδεψε η πράσινη, όλοι ήξεραν...". Κανείς δεν ήξερε, γιατί πολύ απλά η πράσινη φρόντισε κανείς να μη μπορεί να ξέρει επίσημα. Ποτέ δεν είπα ότι η πρώτη υλοποίηση του RT θα πετύχει ή πετυχαίνει τον απόλυτο ρεαλισμό, ίσα ίσα είπα ότι έχουμε πολύυυυ δρόμο ακόμα μπροστά. Το ότι δίνει ακρίβεια δίνει, το αν είναι τέλειο, σαφώς και δεν είναι. Όπως στο Metro το GI δεν είναι τέλειο, ήθελες κι' άλλα rays αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν αυτή τη στιγμή. Όπως πολύ σωστά λες, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό σε αρκετά σημεία. Η αρχή έγινε, το RT περιμένουμε να το δούμε 30 χρόνια να τρέχει real-time, έστω στην σημερινή μορφή του, σε 1080P με <60FPS. Το ότι το χρεώνει ο πράσινος ένα σωρό λεφτά για 3-4 λόγους που έχουμε αναφέρει, είναι λογικό(Σκέφτεται σαν εταιρεία και όχι σαν καταναλωτής). Το αν σας χαλάει όλο αυτό, έχετε την ελευθερία να μην αγοράσετε RTX. Νομίζω είναι απλό. Τώρα όσο για μένα, δεν δουλεύω κανέναν. Στο βίντεο αυτό τα reflections τα βλέπω όπως ακριβώς βλέπω την Rotterdam στο PC μου σε off. Συγκριτικό περιμένω αυτού που μου δείχνεις με το final προϊόν που δείχνει τις διαφορές(downgrade στην παρουσίαση σύμφωνα με σένα). Σαφώς και δεν θα δώσω λογαριασμό γιατί πήρα την κάρτα ή γιατί αγόρασα το οτιδήποτε. Απλά πολλοί από σας, αν είχε η AMD το RTX, άλλα θα λέγατε. Όπως λέγατε όταν βγήκε το DX12 με το πόσο θα ξεφύγει η κόκκινη σε επιδόσεις σε σχέση με την πράσινη κλπ κλπ. Στην τελική δεν έχει νόημα να το κουράζουμε, η κατάσταση στο PC gaming αυτή είναι. Σ' όποιον αρέσει, σ' όποιον δεν αρέσει, ας πάρει μια κονσολίτσα και happy gaming. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 1
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Παίζει να φαίνεται καλύτερα με rtx off Μηδενικές διαφορές πρακτικά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To 80% των σκηνών που δείχνει δεν έχουν καν reflections, συνεπώς δεν φαίνεται το RTX. Επίσης στα reflections που θα φαινόταν η διαφορά έχει σύγκριση μόνο DXR Low με DXR Ultra, όχι με off. Άχρηστο βίντεο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μία χαρά φαίνονται και τα reflections στο off. Το θέμα είναι ότι και σε σημεία που δεν βλέπεις καν reflections το framerate είναι στον πάτο. Fail rtx στην κυριολεξία. Και όντως στην παρουσίαση του πετσινου είχαν τελείως off τα reflections μπας και πουλήσουν το rtx marketing. Μπράβο τους. Τα σχόλια κορυφαία. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Αυτό το παρατήρησα και 'γω, στα maps σαν το παραπάνω που δεν φαίνονται reflections τα FPS πέφτουν. Θυμίζει λίγο το αποτυχημένο tessellation στο Crysis 2 που σου έριχνε τα FPS το νερό κάτω από το έδαφος.
azazil1190 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, Arkin είπε Σαν τον 7700k ειναι αυτος. Αν ειναι ο seb απο διπλα. Ειναι απλα καυστικός με black humor. Ειναι μια χαρα παιδι τον ξερω. Ο αλλος ειναι αλλη λιγκα μια ομαδα μονος του σε παράλληλο συμπαν ξεχασμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις