Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν ξέρουμε το ποσοστό μέχρι να δούμε τέτοιο παιχνίδι και για να δούμε τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να υποστηρίξουν οι κονσόλες RT αφού τα παιχνίδια φτιάχνονται γι' αυτές.

Στο πιο πανω σχολιο σου λες οτι οι devs τονιζουν οτι θα παρει τα πανω της η εν λογω τεχνολογια αν το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο εξαρχης με rtx και σε ρωταω αν οχι σε ποσοστο εφοσον σωστα αναφερεις δεν υπαρχει παιχνιδι για τι διαφορες μιλαμε οτι λενε.Λενε για μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις/μετρια/λιγη τι??Εστω με λεξεις στα αοριστα τι επιδοσεις να περιμενουμε να δουμε αν οχι σε αριθμους.

Και δεν εχω κανενα προβλημα με την τεχνολογια αυτη ισα ισα πολυ εντυπωσιακη αλλα τι μου βαλανε να την πληρωσω μεσα στην καρτα μου αφου δεν προκειται να κανει αυτα που λενε για μενα αυτο σημαινει οτι η διαφημιση που εκαναν ειναι παραπλανητικη.Πιο τιμιο θα ητανε να λεγανε παιδια βαζουμε 50-100 ευρω καπελο στις τιμες για να αναπτυξουμε αυτην την τεχνολογια και απλα οσοι θα πληρωσετε αυτα 50-100 ευρω θα παρετε μια γευση αλλα οχι κατι πρακτικο(νομιζω πολλοι θα ητανε φιλοτιμοι μετα απο κατι τετοιο).Ενω τωρα ειναι πιο τιμιο που βαλανε 500 ευρω καπελο και το διαφημιζουν σαν το αγιο δισκοποτηρο του gaming οπως εχουν ξαναπει κ αλλοι σε προηγουμενα σχολια.

Μεταξυ μας βρισκουν και τα κανουν για λογους που τους εχουμε χιλιοαναλυσει στο παρελθον αλλα και εμεις σαν καταναλωτες δεν ψηφιζουμε μια φορα με το πορτοφολι μιας και αυτοι πονταρουν στην κ@υλα μας.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

A, συγγνώμη, έσφαλα...ήταν σε 1440p τα 17-18...και το επερχόμενο Metro, SP Θα είναι...διάλεξε αν θα το παίξεις σε 1080 για να έχεις κάποιο playable framerate ή θα μείνεις στα 1440 της οθόνης σου, χωρίς RTX.

Θεωρίες συνωμοσίας...μάλιστα...τυφλοί είμαστε όλοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

A, συγγνώμη, έσφαλα...ήταν σε 1440p τα 17-18...και το επερχόμενο Metro, SP Θα είναι...διάλεξε αν θα το παίξεις σε 1080 για να έχεις κάποιο playable framerate ή θα μείνεις στα 1440 της οθόνης σου, χωρίς RTX.

Θεωρίες συνωμοσίας...μάλιστα...τυφλοί είμαστε όλοι.

Ποιοι όλοι? Εσύ και ο nofear το είπατε. Περιμένω comparisons με τα πετσοκομμένα SSR όπως λέτε. 

Τώρα εγώ την κάρτα δεν την πήρα για το RT, αλλά για το έξτρα FP32 performance που δίνει σε σχέση με την 1070 που είχα. 

1 ώρα πριν, icenex είπε

Στο πιο πανω σχολιο σου λες οτι οι devs τονιζουν οτι θα παρει τα πανω της η εν λογω τεχνολογια αν το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο εξαρχης με rtx και σε ρωταω αν οχι σε ποσοστο εφοσον σωστα αναφερεις δεν υπαρχει παιχνιδι για τι διαφορες μιλαμε οτι λενε.Λενε για μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις/μετρια/λιγη τι??Εστω με λεξεις στα αοριστα τι επιδοσεις να περιμενουμε να δουμε αν οχι σε αριθμους.

Και δεν εχω κανενα προβλημα με την τεχνολογια αυτη ισα ισα πολυ εντυπωσιακη αλλα τι μου βαλανε να την πληρωσω μεσα στην καρτα μου αφου δεν προκειται να κανει αυτα που λενε για μενα αυτο σημαινει οτι η διαφημιση που εκαναν ειναι παραπλανητικη.Πιο τιμιο θα ητανε να λεγανε παιδια βαζουμε 50-100 ευρω καπελο στις τιμες για να αναπτυξουμε αυτην την τεχνολογια και απλα οσοι θα πληρωσετε αυτα 50-100 ευρω θα παρετε μια γευση αλλα οχι κατι πρακτικο(νομιζω πολλοι θα ητανε φιλοτιμοι μετα απο κατι τετοιο).Ενω τωρα ειναι πιο τιμιο που βαλανε 500 ευρω καπελο και το διαφημιζουν σαν το αγιο δισκοποτηρο του gaming οπως εχουν ξαναπει κ αλλοι σε προηγουμενα σχολια.

Μεταξυ μας βρισκουν και τα κανουν για λογους που τους εχουμε χιλιοαναλυσει στο παρελθον αλλα και εμεις σαν καταναλωτες δεν ψηφιζουμε μια φορα με το πορτοφολι μιας και αυτοι πονταρουν στην κ@υλα μας.

Σου είπα τι έχουν πει οι devs, τώρα αν δεν σε καλύπτει ή αν θεωρείς ότι τους έχει πληρώσει ο πέτσινος και τα λένε πάσο. 

Υπάρχει και η AMD που δεν πουλάει φύκια όπως λέτε αν σας χαλάει η πράσινη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιοι όλοι? Εσύ και ο nofear το είπατε. Περιμένω comparisons με τα πετσοκομμένα SSR όπως λέτε. 

Τώρα εγώ την κάρτα δεν την πήρα για το RT, αλλά για το έξτρα FP32 performance που δίνει σε σχέση με την 1070 που είχα. 

Σου είπα τι έχουν πει οι devs, τώρα αν δεν σε καλύπτει ή αν θεωρείς ότι τους έχει πληρώσει ο πέτσινος και τα λένε πάσο. 

Υπάρχει και η AMD που δεν πουλάει φύκια όπως λέτε αν σας χαλάει η πράσινη. 

Και εγω απλα σε ρωτησα τι ακριβως εχουν πει πανω σε αυτο γιατι προφανως δεν διαβασα το εν λογω αρθρο η οτι ειναι τελος παντων ειναι, δεν ειπα πουθενα οτι λενε ψεμματα.Οποτε σε ξαναρωταω τι επιδοσεις να περιμενουμε απο ενα παιχνιδι που θα ειναι εξαρχης σχεδιασμενο σε rtx?? Μικρες?Μεγαλες?Μετριες?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Σου είπα ότι θα πρέπει να φτιαχτεί ένα τέτοιο παιχνίδι από την αρχή το οποίο δεν θα γίνει μέχρι να μπορούν οι κονσόλες να κάνουν RT. Οι devs έχουν πει απλά ότι το τωρινό implementation του RTX είναι βιαστικό και προσθήκη της τελευταίας στιγμής οπότε οι επιδόσεις είναι στον πάτο. 

Για να συνοψίσουμε, εγώ είπα ότι το RT αυτή τη στιγμή είναι απλά για χάζεμα(Όπως ήταν το tessellation το 2011 π. χ.)και ότι δεν αγοράζει κανείς RTX κάρτα για το RTX αλλά για το απόλυτο FP32 performance και αυτό θα το πλήρωνες έτσι και αλλιώς πανάκριβα γιατί στο high-end δεν υπάρχει VFM. 

Αλλά δεν θα σας κάνουμε τη χάρη με τις θεωρίες συνωμοσίας(SSR BF V) χωρίς αποδείξεις επειδή έτσι σας αρέσει. 

sTYc.png

• Like 1
Δημοσ.

Παλι αλλο ρωτησα αλλη απαντηση πηρα..δηλαδη ποσο πανω απο τον πατο θα ειναι ενα παιχνιδι αν δεν γινει βιαστικα η προσθηκη? υπαρχει μια απαντηση η μιλανε ετσι γενικα κ αοριστα?τεσπα το τελειωνω εδω οποιος καταλαβε καταλαβε τι ηθελα να πω.Και ουτε φανμποι ειμαι, απλα εχω αποριες και ειμαι λιγο δυσπιστος λογω προιστοριας και τιποτα παραπερα.

Δημοσ.

Δεν έχουν δώσει νούμερα συγκεκριμένα, έχουν πει αυτό που έγραψα. Εγώ κατάλαβα τι θες να πεις, ότι γιατί να πληρώνεις το RTX απ' την στιγμή που δεν θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του τώρα.. Τι απάντηση περιμένεις σ' αυτό ; Και μένα θα μ' άρεσε η 2080Ti να κοστίζει ένα 1000άρικο και να έπαιρνα αυτή αλλά στον κόσμο που ζούμε δεν γίνονται όλα όπως τα θέλουμε.

Δημοσ.

Το οτι υπερκοστολογησαν το ρτχ το ξεκαθαρισαμε και νομιζω οτι ολοι εχουμε βγαλει ενα σωστο συμπερασμα πανω σε αυτο κατα ποσο τιμιο η οχι ητανε εκ μερους της πρασινης.Εγω αυτο που ρωτησα ειναι εφοσον διαβασες καποια δηλωση η αρθρο η οτι ητανε τελος παντων απο καποιους devs που αναφερουν οτι αν το ρτχ μπει εξαρχης σε ενα παιχνιδι τοτε θα δουμε καλυτερες επιδοσεις απο τον πατο που βλεπουμε τωρα. Η ερωτηση μου ειναι ποσο παραπανω επιδοσεις θα δουμε και οχι ντε και καλα με αριθμους.Δηλαδη δεν λενε αν θα δουμε μικρες επιδοσεις η μεγαλες η κατι αντιστοιχο απλα λενε γενικα και αοριστα οτι θα δουμε αλλες επιδοσεις χωρις κανεναν χαρακτηρισμο εφοσον δεν μιλουν με αριθμους?Μπορεις σε παρακαλω να βρεις που το διαβασες να το διαβασω και εγω αυτο που λες και δεν το λεω ειρωνικα αλλα οντως θελω να το διαβασω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζοντας για δοκιμή το Battlefield V, single player (δεν είμαι του online) μπορώ να πω πως θα θυσιάσω σε αυτό το παιχνίδι την ανάλυση για χαρη του RT. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σου είπα ότι θα πρέπει να φτιαχτεί ένα τέτοιο παιχνίδι από την αρχή το οποίο δεν θα γίνει μέχρι να μπορούν οι κονσόλες να κάνουν RT. Οι devs έχουν πει απλά ότι το τωρινό implementation του RTX είναι βιαστικό και προσθήκη της τελευταίας στιγμής οπότε οι επιδόσεις είναι στον πάτο. 

Για να συνοψίσουμε, εγώ είπα ότι το RT αυτή τη στιγμή είναι απλά για χάζεμα(Όπως ήταν το tessellation το 2011 π. χ.)και ότι δεν αγοράζει κανείς RTX κάρτα για το RTX αλλά για το απόλυτο FP32 performance και αυτό θα το πλήρωνες έτσι και αλλιώς πανάκριβα γιατί στο high-end δεν υπάρχει VFM. 

Αλλά δεν θα σας κάνουμε τη χάρη με τις θεωρίες συνωμοσίας(SSR BF V) χωρίς αποδείξεις επειδή έτσι σας αρέσει. 

Ωραια, αρα εχουμε φτασει στην φάση του οτι δεν αγοραζει κανενας τις RTX για το RΤ αλλά για τις λίγο καλύτερες επιδόσεις απο GTX κτλ μπλα μπλα...

Απο την άλλη όμως με αυτο μας ζάλισε και μας τύφλωσε ο πέτσινος,  "και τι πράμα σας φέρνω εγω, και τι τεχνολογίες και θα γίνει χαμός και σου΄πα και μου΄πες κτλ..."(Μας έλεγε ο πέτσινος και μας φλόμωνε με πορδές στην ουσία..)

Αφου όλοι λοιπόν ξέρουμε πως πάει το πράγμα, δηλαδη αν δεν βγουν οι κονσόλες οι καλές, τα παιχνιδια τους να αποκτήσουν RT κτλ κτλ, δεν πρόκειται να δούμε RT ούτε στου Θεού το αυτί(σε κανα 2 χρόνια τουλάχιστον.... για RT σε game απο την αρχή μιλάω)

Αρα αυτο πασιφανέστατα δείχνει οτι η 20ΧΧ σειρά είναι απλά ενα φούμαρο  αρπαχτής με hype κτλ κτλ και στόχος του πέτσινου ήταν να υπνωτίσει τους πιο πορωμένους και σε συνδιασμο με την επιπλέον νέα (αλλά άχρηστη προς το παρόν) τεχνολογία, να αρπάξει ο,τι μπορει... Και στο τέλος να λέμε όλοι ως δικαιολογία " Ελα μωρε το RT είναι έτσι για το χάζεμα για λίγο και μετά το κάνεις OFF και παίζεις χωρίς αυτο....

Εγω πρώτη φορά βλέπω παντως το demo καποιου προιόντος να χρυσοπληρώνεται επίσημα στην αγορά...

Ας βγάζανε το βιντεάκι με το Metro και με το Battlefield στο youtube και να μας λέγανε οτι  "παιδιά ετοιμάζουμε αυτό και αυτό,RT θα λέγεται και σε κανα 2-3 χρόνια που θα είναι έτοιμο και για τις κονσόλες και γενικά για τα παιχνίδια, θα δείτε κάρτες στα 7 ή στα 5-4 nm που θα σας πέσουν τα σαγόνια.. "  Και όντως τότε θα μιλάγαμε πιθανά μόνο για το ακριβό της υπόθεσης κι οχι και για το ελλειπές του.....

Γιατί αν ήταν μάγκες και σωστοί οι πετσινοπράσινοι, και όχι λωποδύτες, θα βγαζανε το RT μετα τις νέες κονσόλες που όλα θα ήταν πιο ώριμα και τότε θα κυλάγανε πιο  φυσιολογικά με νέα παιχνίδια  που θα υποστήριζαν RT σε καλύτερες αναλύσεις κτλ  κι όχι την ξεφτίλα που βγάλανε τωρα μόνο και μόνο για το κέρδος.. και πάει λέγοντας..

Σε 2 χρόνια απο τώρα θα έπρεπε λοιπόν να βγει για να αξίζει...

Είπαμε, οκ φταίει ο ανταγωνισμός που βγάζουν οι άλλοι 1400 ευρω κάρτα με φουμαριές αλλά για΄μένα φταίει περισσότερο το οτι βρίσκει και τα κάνει η nvidia.. Απλα δύσκολα γλιτώνεις απο το marketing γιατί η μαγεία του, είναι να σε κάνει να βρίσκεις οποιαδήποτε δικαιολογία στον εαυτό σου ωστέ να πέσεις στην παγίδα τους..

Εχουν πόσα χρόνια που βγάλανε οθόνες 4Κ και 240hz κ.ο.κ ....    Και ακόμα και τώρα δεν εκμεταλλευονται στο έπακρο! Αρα πέφτεις στην παγίδα τους και παίρνεις ο,τι

κάρτα βγάλουν που σου δίνει λίγο παρα πανω ώθηση μπας και πλησιασεις το τέρμα του μόνιτόρ σου κι επιτέλους αναφωνήσεις :  Ετσι παίζει κανονικά το γ@μημένοοοοοοοοοοο!!!

Σόρυ για το μακροσκελές του κειμένου αλλά τυχαίνουν κι αυτά...😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

sTYc.png

Καλά...πάρε το video της παρουσίασης, και δες πως εξαφανίζονται γυαλάδες και αντανακλάσεις (όχι δεν είναι σωστές...εξαφανίζονται...δεν υλοποιούνται καθόλου σχεδόν), όπως και σχεδόν όλες οι σκιές, και πες μου μετά για θεωρίες κλπ.

Τεχνικά, εννοείται πως δεν γνωρίζω να τα εξηγήσω παραπάνω.

Όσο για την "απόλυτα ρεαλιστική υλοποίηση" και λοιπές τσατσαριές, επέτρεψέ μου να έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες αυτή τη στιγμή...

Όταν πχ έχεις μια φλόγα 15 μέτρων μήκος στα 3 μέτρα αριστερά σου, δεν υπάρχει αντανάκλαση μόνο στο κλείστρο του όπλου σου και στη τζαμαρία δεξιά σου (όπου με RTX off το τζάμι γίνεται αμμοβολημένο, πχ...), αλλά φωτίζεσαι κι ολόκληρος, λιγότερο ή περισσότερο...σίγουρα όχι καθόλου (RTX on).

Η αληθοφάνεια και ο (φωτο)ρεαλισμός, είναι τόσο καλά όσο το λογισμικό που τα υπολογίζει-εξομοιώνει.

Εντυπωσιακό το on, πολύ όμορφο σε πολλά σημεία, αλλά μέχρι να το χαρακτηρίσουμε σωστό-ρεαλιστικό-αληθοφανές, έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Κάτι τελευταίο, χωρίς την παραμικρή διάθεση ειρωνείας ή οτιδήποτε:

Μας φλόμωσες στο πόσο μαμάει η νέα τεχνολογία και τι παππάδες κάνει όταν εμφανίστηκε (πέρα από το πόσο πολύ παραπάνω θα είναι σίγουρα οι κάρτες).

Αυτά, όταν έγινε η επίσημη παρουσίαση, χωρίς στοιχεία-συγκρίσεις-benches.

Μόλις έσκασαν οι γύρω-γύρω πληροφορίες τόσο για το RT όσο και για το "GT" κομμάτι, μαύρες πλερέζες.

Τελικά, αποφάσισες να πάρεις την κάρτα σου και πολύ καλά έκανες, για τον οποιονδήποτε λόγο. Ούτε εξηγήσεις χρωστάς, ούτε χρήματα μας χρωστάς από κάπου και αντί να μας τα επιστρέψεις τα έδωσες εκεί.

Μην κοιτάς λοιπόν να δικαιολογήσεις με κάθε τρόπο την αγορά σου, γιατί κανείς δεν στο ζήτησε...ούτε από τον οποιονδήποτε προχώρησε σε αυτή.

Απλά, μη μας δουλεύεις κιόλας και μας βγάζεις μουρλούς με τον "απόλυτο και απόλυτα σωστό φωτορεαλισμό" (δική μου απόδοση όσων γράφεις) και πολύ περισσότερο με το "κανέναν δεν κορόιδεψε η πράσινη, όλοι ήξεραν...".

Κανείς δεν ήξερε, γιατί πολύ απλά η πράσινη φρόντισε κανείς να μη μπορεί να ξέρει επίσημα.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...