Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Το 90% δεν πήραμε rtx για το RT 

Ακριβώς αυτό. Κανείς δεν αγοράζει RTX για το RT. Όσοι πήραμε, απλά θέλαμε το παραπάνω raw performance(Σε σχέση με αυτό που είχαμε πριν).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Δεν διαφωνω οτι ειναι το μελλον, απλα λεω οτι και για αυτο τον λογο πρεπει να δωσω τα λεφτα μου στον πετσινο...στο μελλον!!!

Αν επρεπε να φτιαξω τωρα δυνατο συστημα ναι θα επελεγα rtx 2080 οχι ομως για το rtx. Αν ειχα 1080-1080ti απο εμενα δεν θα εβλεπε ουτε cent.

Ετσι σκεφτομαι και εγω με αυτα που ειδα στο bf1 ξεχασα τελειως και την αλλαγη για αυτα που ζητανε.

3 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Εμενα μου εκανε εντυπωση το demo του cyberpunk 2077 που ετρεχε με 1080ti και 8700κ στα 30fps και χωρις εξωτικες τεχνολογιες τυπου rtx.

Θεοβαρο. Οταν βγει ελπιζω να υπαρχουν καλες καρτες στα 7nm που να το τρεχουν μπαλα. Οπως ειπες κρινουμε με τις σημερινες engines μελλοντικα ισως να βαρυνουν πολυ παραπανω απο την αντιστοιχη αυξηση επιδοσεων στο hardware.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Εμενα μου εκανε εντυπωση το demo του cyberpunk 2077 που ετρεχε με 1080ti και 8700κ στα 30fps και χωρις εξωτικες τεχνολογιες τυπου rtx.

Καλά δεν σημαίνει ότι το rasteraizer έχει φτάσει στα όρια του ,έχουμε ακόμα να δούμε τρομερά πράγματα από τις rasteraizer μηχανές ,απλά ως συνήθως οι κονσόλες κρατάνε πίσω τις εξελίξεις ,στο ps5 θα δούμε απίθανα πράγματα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ακριβώς αυτό. Κανείς δεν αγοράζει RTX για το RT. Όσοι πήραμε, απλά θέλαμε το παραπάνω raw performance(Σε σχέση με αυτό που είχαμε πριν).

Οκ.Επομενως δεν πρεπει να κατηγορεις τον πελατη που εξαπατηθηκε και αγορασε rtx με 1500k και price premium για το RTX(!) αλλα αυτον που του πουλησε φυκια και μεταξωτες κορδελες.

Δημοσ.

Ποια φύκια πούλησε ρε 'συ ; Το RTX performance το γνωρίζουμε από τότε που έκαναν την παρουσίαση. Όλοι ήξεραν ότι η 2080Ti θα έχει 1080P/60FPS με το ζόρι. Οπότε δεν εξαπατήθηκε κανείς. Όσοι πήραν τέτοιες κάρτες, τις πήραν επειδή θέλουν το απόλυτο performance πρώτα και μετά για να ''χαζέψουν'' το RTX.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποια φύκια πούλησε ρε 'συ ; Το RTX performance το γνωρίζουμε από τότε που έκαναν την παρουσίαση. Όλοι ήξεραν ότι η 2080Ti θα έχει 1080P/60FPS με το ζόρι. Οπότε δεν εξαπατήθηκε κανείς. Όσοι πήραν τέτοιες κάρτες, τις πήραν επειδή θέλουν το απόλυτο performance πρώτα και μετά για να ''χαζέψουν'' το RTX.

To rtx το πλήρωσες όμως,αυτό σου λέει. Όλη αυτή η παράσταση που έδωσε ο πετσινος στην παρουσίαση έγινε γι αυτό ακριβώς τον λόγο. 

Αν δεν ήταν το rt (που δεν είναι αλλά λέμε) θα γέλασαν και οι πέτρες με τις τιμές. 

Ενώ τώρα παρόλο που πάλι σου φαίνονται αστείες οι τιμές,σε έχει ψήσει ο πετσινος και εις γνώση σου του κάνεις donation για κάτι που το δουλεύει και ίσως το έχεις μελλοντικά. 

Και δεν λέω για σένα. Τρόπος του λέγειν το εσύ. Και εγώ μέσα είμαι..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην τιμή είναι τρία πράγματα όπως έχουμε πει.

1. RTX.(Tensor cores + RT cores)

2. Έλλειψη ανταγωνισμού σε συνδυασμό με την απληστία της NV(Όπως θα είχε οποιαδήποτε εταιρεία που είναι μπροστά γιατί δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά έχει ως στόχο το μέγιστο κέρδος).

3. Το μεγάλο απόθεμα σε Pascal που ήθελαν να διώξουν.

Η κατάσταση όπως και να 'χει αυτή είναι και όχι οι επόμενες στα 7nm δεν θα 'ναι φτηνές. Στα ίδια ή και πιο ακριβές αλλά με μεγάλο boost σε performance. Το high-end σε κινητά και HW έχει περάσει στο luxury market πλέον.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Όοοοοταν μου έρθει η κάρτα και ο επεξεργαστής θα πάρω το Battlefield και βάλω να παίξω όλα ultra + ultra raytracing να ξεθυμάνω. Στο BF1 τρώει άπειρο bottleneck και δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ετσι σκεφτομαι και εγω με αυτα που ειδα στο bf1 ξεχασα τελειως και την αλλαγη για αυτα που ζητανε.

Θεοβαρο. Οταν βγει ελπιζω να υπαρχουν καλες καρτες στα 7nm που να το τρεχουν μπαλα. Οπως ειπες κρινουμε με τις σημερινες engines μελλοντικα ισως να βαρυνουν πολυ παραπανω απο την αντιστοιχη αυξηση επιδοσεων στο hardware.

Μάλλον θα ελαφρύνει η τελική έκδοση. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα για την κάρτα τελευταίας γενιάς των 1.500 ευρω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μάλλον θα ελαφρύνει η τελική έκδοση. Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα για την κάρτα τελευταίας γενιάς των 1.500 ευρω

Θα ελαφρυνουν και τα εφε ομως αντιστοιχα. Οπως αλλα πραγματα βλεπουμε σε Ε3 αλλα μολις βγει το παιχνιδι. Θελουμε ισχυ απο οτι φαινεται τα 10giga rays ειναι λιγα ακομα και για σκιες/reflections RT.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...