Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Αυτά τα ξέχασαν οι "ψαγμένοι" με τα visual acuity, hyperacuity και όλο αυτό το μάρκετινγκ των υπεραναλύσεων. Μάρκετινγκ που μας τάιζαν οι εταιρείες οθονών και καρτών ελλείψει αληθινής καινοτομίας στα γραφικά(=φωτορεαλισμός). Οι "δύστυχοι" που έχουν τα χρήματα για την 2080Ti τουλάχιστον θα δουν κάτι πραγματικά νέο, που ο κάτοχος 1080Ti δεν πρόκειται να δει ούτε στα 240p.

Oh plz tell me more lol.. Δεν πειραζει καταλαβαινω δεν βγαινουν τα νουμερα της επισημης αγαπημενης και θα βγαλουμε τωρα ισα και ομοια τις native αναλυσεις με τα DLSS..

Whatever floats our goat.. Για αλλη μια φορα ενα αχταρμα ολα.. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Oh plz tell me more lol.. Δεν πειραζει καταλαβαινω δεν βγαινουν τα νουμερα της επισημης αγαπημενης και θα βγαλουμε τωρα ισα και ομοια τις native αναλυσεις με τα DLSS..

Ριξε μια ματια στα post του και θα καταλαβεις περι τινος προκειται.......

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επίσης δεν υπάρχει TU100 :P Ακόμα και η μεγάλη Quadro RTX 8000 είναι TU102. H 2080Ti είναι ένα κομμένο TU102.

Νόμιζα ότι η RTX 6000 είχε το TU102, δεν είχα προσέξει ότι είναι το ίδιο με την 8000... λίγο περίεργο αυτό, δλδ δεν υπάρχει full TU100; Γιατί υπάρχει το GV100, οπότε τι παίζει... Χμ. 😵

@optimus prime Είναι πάντα κακό σημάδι να συμφωνείς με τον pirmen :P Εκτός αν πιστεύεις κι εσύ ότι 2Κ = 4Κ και λοιπά χαριτωμένα 🤣

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zaknafein είπε

@optimus prime Είναι πάντα κακό σημάδι να συμφωνείς με τον pirmen :P Εκτός αν πιστεύεις κι εσύ ότι 2Κ = 4Κ και λοιπά χαριτωμένα 🤣

Οχι αγαπητε εγω ξεχωριζω την διαφορα μεταξυ 2k και 4k διαφορετικα δεν υπηρχε λογος να παρω το νεο καρτονι και θα εμενα ευχαριστημενος με την 1080ti.

Δυστυχως ομως επειδη την ξεχωριζω πρεπει να τα σκασω..

Απλα ο ανθρωπος τα βλεπει με ενα διαφορετικο ματι και δεν ειναι φουλ αρνητικος..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Το blur που έχουν τα περισσότερα games, λόγω κάποιας τεχνικής temporal AA(για να εξαλειφθεί το pixel crawling), το προσπερνάμε όταν δεν βολεύει. Μας πειράζει μόνο το blur του DLSS.

Το γεγονός ότι τα γραφικά των games είναι φτιαγμένα στο χέρι και η λεπτομέρειά τους κάποια στιγμή τελειώνει είτε έχεις 4Κ είτε 8Κ, το προσπερνάμε και αυτό.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Οχι αγαπητε εγω ξεχωριζω την διαφορα μεταξυ 2k και 4k διαφορετικα δεν υπηρχε λογος να παρω το νεο καρτονι και θα εμενα ευχαριστημενος με την 1080ti.

Δυστυχως ομως επειδη την ξεχωριζω πρεπει να τα σκασω..

Απλα ο ανθρωπος τα βλεπει με ενα διαφορετικο ματι και δεν ειναι φουλ αρνητικος..

Φίλε μου έλεος, δικαίωμά σου να δώσεις τα λεφτά σου όπου θες αλλά +650 με +700 ευρώ για 30% παραπάνω επιδόσεις είναι ανοησία. Και όλο αυτό γιατί δε θες να πέφτεις κάτω από τα 60 fps στην 4Κ OLED σου για το vsync; Δηλαδή τι θα πάθεις αν την κλειδώσεις στα 50 fps; 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Φίλε μου έλεος, δικαίωμά σου να δώσεις τα λεφτά σου όπου θες αλλά +650 με +700 ευρώ για 30% παραπάνω επιδόσεις είναι ανοησία. Και όλο αυτό γιατί δε θες να πέφτεις κάτω από τα 60 fps στην 4Κ OLED σου για το vsync; Δηλαδή τι θα πάθεις αν την κλειδώσεις στα 50 fps; 

Πονανε τα ματια μου..

Ειμαι ευαισθητο παιδι..

Δημοσ.

Και αν αφαιρέσουμε από τα benchmarks το Wolfenstein που χτυπάει κάτι +55 και +60%, αλλοιώνοντας το μέσο όρο, αυτός δεν είναι ούτε +30%

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Πονανε τα ματια μου..

Ειμαι ευαισθητο παιδι..

Πονάνε στα 50 αλλά όχι στα 60; Yeah right. Κι εγώ σου λέω πως αν σου βάλουν σε double blind test ποιο είναι 60 και ποιο 50, παίζει και να μη καταλάβεις διαφορά.

3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

EnchantedJealousHanumanmonkey-size_restr

Psycho_Warhead, εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις μια ωραία 1080 ti και να δώσεις στην nvidia το μεσαίο δάχτυλο, όπως το έδωσε παλιότερα ο Torvalds.

https://www.youtube.com/watch?v=_36yNWw_07g

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Πονάνε στα 50 αλλά όχι στα 60; Yeah right. Κι εγώ σου λέω πως αν σου βάλουν σε double blind test ποιο είναι 60 και ποιο 50, παίζει και να μη καταλάβεις διαφορά.

Και εγω σου λεω εαν ερθεις να δεις το συστημα μου εδω θα μετακομισεις απο την Σαλονικη στην Αθηνα και θα αγορασεις και 2η RTX..

Δημοσ.

@Psycho_Warhead Οπότε βγάλανε νέα αρχιτεκτονική, αλλά δεν έχουνε full chip αντίστοιχο του GV100. Η απορία μου είναι γιατί, εφόσον τα yields είναι ίδια (αφού και το GV100 είναι στα 12nm). Εκτός αν το κρατάνε για κάποια kinder Titan ή Quadro έκπληξη.

Δημοσ.
Just now, optimus prime said:

Και εγω σου λεω εαν ερθεις να δεις το συστημα μου εδω θα μετακομισεις απο την Σαλονικη στην Αθηνα και θα αγορασεις και 2η RTX..

Λολ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Το blur που έχουν τα περισσότερα games, λόγω κάποιας τεχνικής temporal AA(για να εξαλειφθεί το pixel crawling), το προσπερνάμε όταν δεν βολεύει. Μας πειράζει μόνο το blur του DLSS.

Το γεγονός ότι τα γραφικά των games είναι φτιαγμένα στο χέρι και η λεπτομέρειά τους κάποια στιγμή τελειώνει είτε έχεις 4Κ είτε 8Κ, το προσπερνάμε και αυτό.

Άνθρωπος που κυνηγαει την αναλυση πάντα και παίζει σε 4k εδω και 4 χρονια δεν προσπερναει απολύτως τιποτα μαλλον το αντιθετο. Ανεφερα πολλακις οτι ειμαι σκεπτικος για την νεα τεχνολογια και ευχομαι να μην ειναι ενα ακομη φτωχό παραγωγό αλλα καποιοι αλλοι βιαζοντουσαν να την αποθεωσουν.. 

Ακομη δεν εχω αρκετα δεδομενα στα χερια μου για να μιλήσω με σιγουρια το αφηνω στους φωτεινούς παντογνωστες αυτό.. Ουτε καθομαι να μετραω ποστς και να κοιτάω τι ανακρίβειες εχω ακουσει εδω μεσα και κωλοτουμπες.. 

Αστο ψαξου αλλου για φαντάσματα.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...