Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Η αύξηση ποσοστού  δεν υπολογίζεται έτσι

https://www.omnicalculator.com/math/percentage-increase

Εγώ είμαι ναί. Και παίζω μόνο 4K

To σωστό λινκ είναι αυτό https://www.omnicalculator.com/math/percentage-difference και δίνει ακριβώς τις ίδιες τιμές με το λίνκ που έβαλα πιο πάνω και τέλος από εμένα το ot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα μεχρι τωρα στοιχεια οι διαφορες μεταξυ 2080ti - 1080ti εστιαζονται μονο σε μερικα παιχνιδια που δεν μπορει να τρεξει η δευτερη σε 4k στα 60 FPS ,οπως για παραδειγμα τo Shadow of Tomb Raider , Το Final Fantasy , AC Odyssey 

Φυσικα αυτες οι διαφορες εξαφανιζονται στην πραξη οταν χαμηλωσουν ελαφρως οι απαιτησεις απο ultra σε high , ουσιαστικα μιλαμε για ψυλλους στα αχυρα, το οπτικο αποτελεσμα στο ανθρωπινο ματι θα ειναι το ιδιο και δυσκολα θα μπορεσει να εντοπισει διαφορες

Επεξ/σία από 7700K
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7700K είπε

Με τα μεχρι τωρα στοιχεια οι διαφορες μεταξυ 2080ti - 1080ti εστιαζονται μονο σε μερικα παιχνιδια που δεν μπορει να τρεξει η πρωτη σε 4k στα 60 FPS ,οπως για παραδειγμα τo Shadow of Tomb Raider , Το Final Fantasy , AC Odyssey 

Φυσικα αυτες οι διαφορες εξαφανιζονται στην πραξη οταν χαμηλωσουν ελαφρως οι απαιτησεις απο ultra σε high , ουσιαστικα μιλαμε για ψυλλους στα αχυρα, το οπτικο αποτελεσμα στο ανθρωπινο ματι θα ειναι το ιδιο δυσκολα θα μπορεσει να εντοπισει διαφορες

Φυσιολογικό να εστιάζουν εκεί,από τα 100 στα στα 110 ή 130 εμένα προσωπικά δεν με διαφέρει.Από τα 50 και κάτω που αρχίζω να παρατηρώ stutter στα 60 για μένα αξίζει,όχι για τα χρήματα που ζητάει βέβαια.Όπως άξιζε από 1080 σε ti.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, aorus είπε

To σωστό λινκ είναι αυτό https://www.omnicalculator.com/math/percentage-difference και δίνει ακριβώς τις ίδιες τιμές με το λίνκ που έβαλα πιο πάνω και τέλος από εμένα το ot

Στο ίδιο site έχει να επιλέξεις αύξηση ποσοστού. 

24 λεπτά πριν, 7700K είπε

Με τα μεχρι τωρα στοιχεια οι διαφορες μεταξυ 2080ti - 1080ti εστιαζονται μονο σε μερικα παιχνιδια που δεν μπορει να τρεξει η δευτερη σε 4k στα 60 FPS ,οπως για παραδειγμα τo Shadow of Tomb Raider , Το Final Fantasy , AC Odyssey 

Φυσικα αυτες οι διαφορες εξαφανιζονται στην πραξη οταν χαμηλωσουν ελαφρως οι απαιτησεις απο ultra σε high , ουσιαστικα μιλαμε για ψυλλους στα αχυρα, το οπτικο αποτελεσμα στο ανθρωπινο ματι θα ειναι το ιδιο και δυσκολα θα μπορεσει να εντοπισει διαφορες

Εσύ όλα αυτά τα λες για να δικαιολόγησεις το ps4; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Στο ίδιο site έχει να επιλέξεις αύξηση ποσοστού. 

Του το εξηγησα σε Pm για να μην ζαλιζουμε μπαλες εδω ελπιζω να το εξηγησα σωστα και να καταλαβε.Αλλα καταλαβαινω τον εκνευρισμο του με αυτα που γραφονται.Ειναι πιο πολυ οτι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν επιδοσεις μικροτερες απο 30% και επειδη καποια αλλα βαρανε παραπανω απο 30% επιδοσεις ανεβαζουν τον μεσο ορο στο 30%.Οπως ειπα λαθος που τα κανουν σουπα...

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Ότι να ναι μου φαίνεται.... Δεν υπάρχει κόντρα 2080ti με 2080(non ti) ........ Οι κύριες διαφορές τους εντοπίζονται στο 30% υπέρ της Ti (άλλοτε λίγο πάνω, άλλοτε λίγο κάτω ) ..... Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέγαμε..... 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε κατι πρεπει να πει και ο κοσμος πιο πολυ ενοχλησε οτι δεν ειδαμε μεγαλες διαφορες σε επιδοσεις απο την προηγουμενη γενια κοινως καλυτερες επιδοσεις σε καλυτερες τιμες για αυτο υπαρχει αυτη η γκρινια.Κ εγω ειμαι ενας απο αυτους...ετσι σκεφτομαι αλλα αμα δεν βλεπεις φως στον οριζοντα με βλεπω κ εγω να αλλαζω γνωμη και να παρω σαν σκεπτικο οτι δηλαδη δεν εχει αλλαξει γενια κ απλα αγοραζω oc-upgrade-remake της pascal, στην τελικη εγω ειμαι 2 γενιες πισω και θα δω οντως διαφορες ποσο ειναι απο 970 σε 2080 κανα 150-200% πανω?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες για update των drivers στις RTX, DDU και fresh install οι νεοι drivers, ή Install απο πανω απτους υφισταμενους?

Ρωταω γιατι εχω αρκετες ρυθμισεις που θελω να κρατησω και δεν θελω να κανω ξανα απτην αρχη.

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

παιδες για update των drivers στις RTX, DDU και fresh install οι νεοι drivers, ή Install απο πανω απτους υφισταμενους?

Εγώ κάνω από επάνω αλλά επιλέγω  clean installation 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η κάρτα μου πάντως μου δείχνει συχνά νούμερα 80αρια που δεν τα έβλεπα με τίποτα πριν. Έχω δει και 3ψηφια νούμερα. 

Σε 4k έκανε αρκετή αλλαγη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...