Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Και με την 1080ti ειμαι μια χαρά σε 4k (g sync) 

Μια χαρα εισαι εσυ κατσε εκει..

Εγω πρεπει να ανεβω κατηγορια..

Μόλις τώρα, Arkin είπε

51% μόνο πάνω από 1070ti σε 2080ti σε 1080p. Με τριπλάσια τιμή. Κλάμα. 

Εχει bottleneck ρε συ στα 1080p.

Bαζεις τωρα την φεραρι να τρεξει στον χωματοδρομο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μια χαρα εισαι εσυ κατσε εκει..

Εγω πρεπει να ανεβω κατηγορια..

Εχει bottleneck ρε συ στα 1080p.

Bαζεις τωρα την φεραρι να τρεξει στον χωματοδρομο?

Ναι αυτό δεν το σκέφτηκα ίσως έχεις δίκιο. Ξέρουμε με τι cpu βγήκε το παραπάνω chart? 

Δημοσ.

κατι τετοιες στιγμες ειναι που χαιρομαιπου αντι να περιμενω για τις 20ΧΧ τελικα πηρα αναβαθμισα το 1440p60 monitor μου σε  Predator XB271HU με 500Ευρουλακια για να συνοδεψει τη 1080(non ti) καρτα μου.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoc είπε

κατι τετοιες στιγμες ειναι που χαιρομαιπου αντι να περιμενω για τις 20ΧΧ τελικα πηρα αναβαθμισα το 1440p60 monitor μου σε  Predator XB271HU με 500Ευρουλακια για να συνοδεψει τη 1080(non ti) καρτα μου.

Mια χαρα εισαι και εσυ..

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι αυτό δεν το σκέφτηκα ίσως έχεις δίκιο. Ξέρουμε με τι cpu βγήκε το παραπάνω chart? 

ακομα και με τον 8700κ bottleneck εχει..

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά απογοητεύτηκα.Έχουμε μια 2080 που έπρεπε να λέγεται 2070,μια ti που στη πραγματικότητα είναι η 2080,και περιμένω να βγει η πραγματική ti που μάλλον θα κοστίζει 6χιλιάρικα.

Ναι ξέρω,rtx,tll,dhi,phd,αλλά πάλι...Υπάρχει και η περσινή titan 2,που παίζει να έκανε φθηνότερα,με σχεδόν ίδιες επιδόσεις Αλλά περί ορέξεως..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Αυτό και άλλα benchmark που συγκρίνουν με 1080 ti founders και 1080 founders είναι τουλάχιστον biased, για να μη πω κάτι βαρύτερο. Είναι γνωστό πως οι founders editions με το blower fan αποδίδουν σαφώς λιγότερο από καλές υλοποιήσεις με 2 - πόσο δε μάλλον με 3 fan.

Gamer nexus (αλλά και άλλοι) έκανε σύγκριση με 1080 ti evga SC2 που είναι και το πιο δίκαιο, και εκεί οι διαφορές είναι με το ζόρι 25-30%. Ας προσέχουμε λοιπόν τι συγκρίνει ο καθένας γιατί 1080 ti με 1080 ti έχει διαφορά.

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Πήραμε 1080 ti ftw3 στα 660€ από evga.eu, μην αγχώνεσαι. Μάλλον ο @Fulgore λιώνει σε κάποιο game ανενόχλητος :P

Με καλυψε ο George πιο πισω αν και το ειχα αναφερει οτι ευτυχως που δεν ακουσα προσωπικα αυτο που ειχε προτεινει ο συμφορουμιτης Optimus να περιμενω τα benchmarks αλλιως θα ειχα χασει το bundle.

Κατα τα αλλα ειχα την εντυπωση οτι για καποιο λογ τα benchmarks θα εβγαιναν 20(που τελικα ειναι η επισημη κυκλοφορια)και μολις που τερματισα το Spider man,αλλα απο τα τελευταια σχολια καταλαβα οτι τελικα μαπα το καρπουζι.

Τωρα μπορειτε να κραξετε ελευθερα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...