Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Ε, όχι και χαλαρά. 1.200 είναι αυτά. Ειναι 20% ομως...Η λες απο την αρχη τα 1000 ειναι πολλα και δεν παιζει η αν σου αρεσουν τα 1000 πας στα 1200....Ειναι σαν ν λεμε σε αμαξι 30k να μην θες να δωσεις αλλα 5k για να παρεις τον αμεσως επομενο κινητηρα αλλα να σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις...
Ultimategr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηταν σε περιορισμενη διαθεσιμοτητα οταν εκανα την παραγγελια,για την ακριβεια ειχε μεινει ενα κομματι και το προλαβα.Λογικα την Δευτερα θα την εχω. Γενικα το msystems εχει καλες κριτικες και εχω διαβασει και καλα λογια εδω μεσα,το ειχε και αμεσα διαθεσιμο,οποτε το προτιμησα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Ultimategr
Matrix7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Ηταν σε περιορισμενη διαθεσιμοτητα οταν εκανα την παραγγελια,για την ακριβεια ειχε μεινει ενα κομματι και το προλαβα.Λογικα την Δευτερα θα την εχω. Γενικα το msystems εχει καλες κριτικες και εχω διαβασει και καλα λογια εδω μεσα,το ειχε και αμεσα διαθεσιμο,οποτε το προτιμησα. Άρα καλά κατάλαβα ότι τη πήρες.Οπότε καλή τιμή,κακιά τιμή,ότι έγινε έγινε.Καλοδούλευτη! 1
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Matrix7 είπε Τώρα τη πήρε ο άνθρωπος,αφήστε τον να το χαρεί! Ρε Acmilan τη giga δεν πήρες;Τι λέει από ρολόγια-θερμοκρασίες; Την έχω OC +130/+700 και με 75% fans έχει 69 βαθμούς 1980mhz
ilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πήραμε RTX και 2 μήνες μετά την κυκλοφρία δεν έχουμε RTX ούτε σαν benchmark/tech demo. https://www.guru3d.com/news-story/final-fantasy-xv-pc-cancelled-and-yes-that-includes-rtx-features.html https://www.guru3d.com/news-story/battlefield-v-launches-early-shows-no-geforce-rtx-support.html RTX ON DOUGH
Matrix7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, ilos είπε https://www.guru3d.com/news-story/final-fantasy-xv-pc-cancelled-and-yes-that-includes-rtx-features.html https://www.guru3d.com/news-story/battlefield-v-launches-early-shows-no-geforce-rtx-support.html RTX ON DOUGH Αν βγουν από τώρα τίτλοι με υποστήριξη πώς θα δικαιολογούνται τα 4χιλιάρικα για την επόμενη γενιά; 1 1
BabisTs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Ultimategr είπε Ηταν σε περιορισμενη διαθεσιμοτητα οταν εκανα την παραγγελια,για την ακριβεια ειχε μεινει ενα κομματι και το προλαβα.Λογικα την Δευτερα θα την εχω. Γενικα το msystems εχει καλες κριτικες και εχω διαβασει και καλα λογια εδω μεσα,το ειχε και αμεσα διαθεσιμο,οποτε το προτιμησα. όπως και να έχει θα την καταευχαριστηθείς αφού την τσίμπησες......54ρι (βαθμούς) σε πολύωρο shadow of the tomb raider με χαλαρά τα φουρφούρια ...... 4
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Την έχω OC +130/+700 και με 75% fans έχει 69 βαθμούς 1980mhz Και από θόρυβο πώς τα πάει;
optimus prime Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Την έχω OC +130/+700 και με 75% fans έχει 69 βαθμούς 1980mhz Που την δοκιμασες και σου μενει στα 1980mhz μονο? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Και από θόρυβο πώς τα πάει; Πολύ καλά μπορώ να πω. 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Που την δοκιμασες και σου μενει στα 1980mhz μονο? Εσένα πως τα πάει; τι έχει βάλει; Ίσως πρέπει να φτιάξουμε topic για oc για τις RTX 1
optimus prime Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εσένα πως τα πάει; τι έχει βάλει; Ίσως πρέπει να φτιάξουμε topic για oc για τις RTX Εμενα καλα παει εαν δεν βαλεις στην εξισωση τους drivers που ακομα εχουν τα χαλια τους.. Οταν παιζω παιχνιδια κυμαινεται αναμεσα στα 2040-2070mhz με τους φανηδες στο 75-80% να κρατανε την θερμοκρασια 65-68. Μονο σε κατι cutscenes το ρολοι κατεβαινει,σε gameplay ειναι οπως εγραψα πανω. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εμενα καλα παει εαν δεν βαλεις στην εξισωση τους drivers που ακομα εχουν τα χαλια τους.. Οταν παιζω παιχνιδια κυμαινεται αναμεσα στα 2040-2070mhz με τους φανηδες στο 75-80% να κρατανε την θερμοκρασια 65-68. Μονο σε κατι cutscenes το ρολοι κατεβαινει,σε gameplay ειναι οπως εγραψα πανω. Τρέξε το heaven για 15 λεπτά με τα fans 65% Power limit τα έχεις τέρμα; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2
optimus prime Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Τρέξε το heaven για 15 λεπτά με τα fans 65% Power limit τα έχεις τέρμα; Μα εμας δεν μας νοιαζει τι κανει στα τεστ αυτα,για να παιζουμε κανα παιχνιδι σωστα δεν την πηραμε? Εκτος και εαν εισαι benchακιας,παω πασο.. Ναι τερμα το εχω το power limit και με την καμπυλη του oc scanner.
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μα εμας δεν μας νοιαζει τι κανει στα τεστ αυτα,για να παιζουμε κανα παιχνιδι σωστα δεν την πηραμε? Εκτος και εαν εισαι benchακιας,παω πασο.. Ναι τερμα το εχω το power limit και με την καμπυλη του oc scanner. Το λέω για να μπορεί να γίνει σύγκριση. Όχι για κανέναν άλλον λόγο.
optimus prime Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Το λέω για να μπορεί να γίνει σύγκριση. Όχι για κανέναν άλλον λόγο. Eνταξει απλα μου πηγε εμενα το μυαλο μου οτι στα παιχνιδια σου μενει στα 1980mhz για αυτο μου φανηκε περιεργο. Εγω συνηθως οταν αγοραζω μια καρτα τρεχω τα τεστ μου για να δω οτι ολα πανε καλα και μετα τερμα τα αφηνω. Εαν πας να παιξεις κανα παιχνιδι παντως και 10 ωρες σερι να παιζεις δεν θα σου πεφτει κατω απο 2040mhz,αυτο εχει σημασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις