Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Hi everyone. Yes, we are aware of this particular card and are working to find the root cause of the issue. We have already offered a replacement card to the owner so we can investigate this issue further. From our experience, to have this occurrence out of the box is extremely rare, and actually the only known case today on RTX 2080 Ti that could not be resolved with a firmware reflash. Please know that if you are concerned, have questions, or have an issue our 24/7 Customer Service is standing by at 888-880-3842 or support@evga.com.

Αισιόδοξα πράγματα δηλαδη😂

Γεια σου ρε nvidia με τα ωραια σου.

Ο Πασχάλης και maxwell ηταν τελικά απο τις πιο επιτυχημένες σειρες η μαλλον η πιο επιτυχημένες στην ιστορία της πρασινης.

Και δεν ποναγαν τοσο σε τιμη και προσέφεραν απόδοση χωρις ανταγωνισμό βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ο Πασχάλης και maxwell ηταν τελικά απο τις πιο επιτυχημένες σειρες η μαλλον η πιο επιτυχημένες στην ιστορία της πρασινης.

Και δεν ποναγαν τοσο σε τιμη και προσέφεραν απόδοση χωρις ανταγωνισμό βεβαια.

Οι Maxwell με τα 3.5gb vram της 970? :P

Η μηπως για τις FTW καρτες παλι της EVGA στην σειρα 10? :D

Παντως ενω βλεπω απο κατω σχολια χρηστων να λενε μπραβο στην Evga που απαντησε στο video και ολα ωραια ολα καλα,εγω απο την αλλη αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει ναι μεν πολυ καλο support,αλλα και αρκετα θεματα.

Παρα πολυ νωρις παντως για να μιλαμε για πετυχημενες γενιες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

😀

Έκανα δοκιμές σε 2 παιχνίδια σε 4k ανάλυση και είδα ότι και στα 2 μου βγάζει περίπου 3-4% παραπάνω fps από ότι στο guru3d και αυτό οφείλεται στο νέο bios. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

😀

Έκανα δοκιμές σε 2 παιχνίδια σε 4k ανάλυση και είδα ότι και στα 2 μου βγάζει περίπου 3-4% παραπάνω fps από ότι στο guru3d και αυτό οφείλεται στο νέο bios. 

Το oc scanner το δοκίμασες καθόλου;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οι Maxwell με τα 3.5gb vram της 970? :P

Η μηπως για τις FTW καρτες παλι της EVGA στην σειρα 10? :D

Παντως ενω βλεπω απο κατω σχολια χρηστων να λενε μπραβο στην Evga που απαντησε στο video και ολα ωραια ολα καλα,εγω απο την αλλη αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει ναι μεν πολυ καλο support,αλλα και αρκετα θεματα.

Παρα πολυ νωρις παντως για να μιλαμε για πετυχημενες γενιες.

Ναι με την 970 το ειχα ξεχάσει.

Αλλα δεν ηταν κοστολογημενη στον θεο και ηταν μια χαρα αποδοτική.Οι 980 και οι 980τι τους ηταν καρταρες.

Για την πατατα της evga με τις ftw της 10χχ δεν φταίει η nvidia ηταν λαθος κατασκευαστικο της εβγα για αυτο εαν θυμάσαι έστειλε νεα pads σε οσους ειχαν θέματα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

😀

Σπουδαία διαφορά. Μου θυμίζει κάτι άτομα στο Guru3D που βγαίνει νέος driver και βγάζουν 0.5FPS λιγότερα και λένε μάπα ο driver ή 0.5FPS παραπάνω και λένε great driver :D

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Οι 980 και οι 980τι τους ηταν καρταρες.

Η καλύτερη ti στην ιστορία της nvidia.......980ti ruless αλλά και overclockability χωρίς τέρματα η άτιμη.....

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Σπουδαία διαφορά. Μου θυμίζει κάτι άτομα στο Guru3D που βγαίνει νέος driver και βγάζουν 0.5FPS λιγότερα και λένε μάπα ο driver ή 0.5FPS παραπάνω και λένε great driver :D

0.5 ολόκληρα ;

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

O 8700K έχει πάρει φωτιά στο BF V. Όλα τα threads 85-90%. Σχεδόν stress-test είναι. Αν ανεβάζει και τα CPU requirements το RTX, θα γίνει σφαγή.

Αυτό και το assasins δηλαδή. 

Για gpu πάντως το καλύτερο είναι το shadow of Tomb raider. Δεν χαρίζει κάστανα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Ultimategr είπε

Ειμαι σε διλημμα αναμεσα σε αυτες τις δυο καρτες  Asus GeForce RTX 2080 ROG Strix OC 8GB  και MSI GeForce RTX 2080 8GB .

Ποια ειναι καλυτερη?

Η Strix βρίσκεται κορυφή και σε τιμή αλλά και σε απόδοση καλών temps....Γενικά η κύρια διαφορά τους βρίσκεται στις θερμοκρασίες.........

Άσχετο,αλλά έφτασε 900€ η κυρία.......

https://www.skroutz.gr/s/15865109/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-OC-GV-N2080GAMING-OC-8GC.html#reviews

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...