BabisTs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Matrix7 είπε Strix δεν κοίταξα,αυτές που ανέφερα διέθετε το μενού. Aorus Extreme τότε... 3
Matrix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Aorus Extreme τότε... Εκεί πήγα τελικά. 1
BabisTs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Εκεί πήγα τελικά. Πολύ καλή είναι η gigabyte στις rtx series......και η aorus extreme δε σαν την elite σειρά της,απλά όπλο θα είναι και αυτή..... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από BabisTs 3
Matrix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Πολύ καλή είναι η gigabyte στις rtx series......και η aorus extreme δε σαν την elite σειρά της,απλά όπλο θα είναι και αυτή..... Είχε και τη gaming της giga 90 ευρώ πιο φθηνά.Αλλά είπα να τη κάνω σωστά τη μπούρδα
BabisTs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Για ένα plus 90ρι αξίζει η aorus extreme έναντι της gigabyte gaming oc..... 3
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Για μενα προσωπικα η Aorus περαν του design(για οποιον θελει να εχει την καρτα καθετα στο κουτι να βλεπει τα rgb fans)δεν αξιζει σε σχεση με την Strix,και ασε που δεν γνωριζουμε και ακομα πως αποδιδει η συγκεκριμενη για να μιλαμε για καλυτερη/χειροτερη σε σχεση με την Strix. Για την Asus γνωριζουμε οτι ειναι η καλυτερη πιθανως μαζι με την evga ftw,βγαινει φθηνοτερα γιατι ερχεται δωρο με το black ops 4(παιχνιδι αξιας 50ευρω). Εντομεταξυ μιλαμε για μεταπωληση πιο πισω χωρις να γνωριζουμε καταστημα αγορας. Ποιο καταστημα εχει την Aorus ιδια τιμη με την Msi και την Asus,εγω δεν βρισκω καποιο απο Ελλαδα και εξωτερικο......
Matrix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για μενα προσωπικα η Aorus περαν του design(για οποιον θελει να εχει την καρτα καθετα στο κουτι να βλεπει τα rgb fans)δεν αξιζει σε σχεση με την Strix,και ασε που δεν γνωριζουμε και ακομα πως αποδιδει η συγκεκριμενη για να μιλαμε για καλυτερη/χειροτερη σε σχεση με την Strix. Για την Asus γνωριζουμε οτι ειναι η καλυτερη πιθανως μαζι με την evga ftw,βγαινει φθηνοτερα γιατι ερχεται δωρο με το black ops 4(παιχνιδι αξιας 50ευρω). Εντομεταξυ μιλαμε για μεταπωληση πιο πισω χωρις να γνωριζουμε καταστημα αγορας. Ποιο καταστημα εχει την Aorus ιδια τιμη με την Msi και την Asus,εγω δεν βρισκω καποιο απο Ελλαδα και εξωτερικο...... Είπαμε,βρήκα μια άκρη!Σαυτά τα χρήματα δεν έχω βρει κατάστημα να αγοράσω ούτε εγώ!
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Είπαμε,βρήκα μια άκρη!Σαυτά τα χρήματα δεν έχω βρει κατάστημα να αγοράσω ούτε εγώ! Ε αρα δεν βρισκεις και τις 3 καρτες στα ιδια χρηματα οπως λες πιο πισω.Δεν εγραψες πουθενα οτι βρηκες μια ακρη,τωρα το γραφεις. Και επισης παιζει τεραστιο ρολο και το καταστημα αγορας στην μεταπωληση(μιας και το ανεφερες πιο πισω). Τελος εγραψες οτι ακουσες οτι η Msi εχει καλυτερες θερμοκρασιες απο την Gigabyte και απορω που ακριβως το διαβασες αυτο,απο την στιγμη που δεν υπαρχουν καν reviews της Aorus Extreme 2080ti μιας και ειναι νεα κυκλοφορια.🤔 Με το τσιγγελι παντως να εχουμε οι υπολοιποι ολοκληρωμενη εικονα για τις καρτες που κοιτας,δεν ειναι και οτι το καλυτερο γιατι δεν μπορουμε να προτεινουμε και αναλογα. Τωρα βεβαια αφου αποφασισες να πας στην Gigabyte οκ,απλα οπως βλεπεις απο τα παραπανω που αναφερω στα τελευταια σχολια,τα εχουμε λιγο χαμενα τα πραγματα για το τι παιζει στην περιπτωση σου μιας και αναφερεις οτι σε ενδιαφερει η μεταπωληση αλλα δεν αναφερεις τα καταστηματα που κοιτας τις καρτες. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
Matrix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε αρα δεν βρισκεις και τις 3 καρτες στα ιδια χρηματα οπως λες πιο πισω.Δεν εγραψες πουθενα οτι βρηκες μια ακρη,τωρα το γραφεις. Και επισης παιζει τεραστιο ρολο και το καταστημα αγορας στην μεταπωληση(μιας και το ανεφερες πιο πισω). Τελος εγραψες οτι ακουσες οτι η Msi εχει καλυτερες θερμοκρασιες απο την Gigabyte και απορω που ακριβως το διαβασες αυτο,απο την στιγμη που δεν υπαρχουν καν reviews της Aorus Extreme 2080ti μιας και ειναι νεα κυκλοφορια.🤔 Με το τσιγγελι παντως να εχουμε οι υπολοιποι ολοκληρωμενη εικονα για τις καρτες που κοιτας,δεν ειναι και οτι το καλυτερο γιατι δεν μπορουμε να προτεινουμε και αναλογα. Στο πρώτο μνμ μου έγραψα "βρήκα μια άκρη,msi gaming x ή aorus extreme?" Επίσης δεν ανέφερα πουθενά για τη strix,εμένα μου βγαίνει η msi και η aorus στα 1100, παίρνουν τη 1080 ti μου και δίνω 440.Κ μπορούσα να πάρω κ gaming x με 90 λιγότερα. Όσον αφορά τη μεταπώληση οι περισσότερες εταιρείες αλλάζουν με serial,αν ο άλλος θέλει σόνι και καλά από Ελλάδα πάω πάσο.Οι περισσότεροι θα ρωτήσουν τιμή,κατάσταση και εγγύηση.Αν πάθει κάτι θα τη στείλουν πίσω στο μαγαζί ή στην εταιρεία. Για τις θερμοκρασίες κάπου το διάβασα,κ εγώ θα ψάξω για κανά review Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Matrix7 1
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Matrix7 είπε Στο πρώτο μνμ μου έγραψα "βρήκα μια άκρη,msi gaming x ή aorus extreme?" Επίσης δεν ανέφερα πουθενά για τη strix,εμένα μου βγαίνει η msi και η aorus στα 1100, παίρνουν τη 1080 ti μου και δίνω 440.Κ μπορούσα να πάρω κ gaming x με 90 λιγότερα. Όσον αφορά τη μεταπώληση οι περισσότερες εταιρείες αλλάζουν με serial,αν ο άλλος θέλει σόνι και καλά από Ελλάδα πάω πάσο. Για τις θερμοκρασίες κάπου το διάβασα,κ εγώ θα ψάξω για κανά review Τωρα μαλιστα εγινες πιο συγκεκριμενος στα παντα Για το πανω κομματι της τιμης και καθαρα με βαση την αποδοση της φθηνοτερης gigabyte gaming η Aorus λογικα ειναι η καλυτερη επιλογη απο τις 2. Τωρα για την μεταπωληση που αναφερεις ειναι συγκεκριμενη η διαδικασια του Rma. Οταν η Asus ή η Msi σου λενε οτι δεν δεχονται απευθειας να τους στειλεις,ε δεν ειναι οτι οι περισσοτερες εταιρειες το κανουν αυτο. Μονο αν πχ εχεις αγορασει απο Amazon θα δεχτουν απευθειας γιατι αν δεν κανω λαθος το amazon καλυπτει μονο τα 2 πρωτα χρονια και αρα θα πρεπει αναγκαστικα μετα να μιλησεις με την ιδια την εταιρεια. Το ιδιο και με την Evga η οποια πουλα απευθειας στους πελατες μεσω δικου της store.
Matrix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τωρα μαλιστα εγινες πιο συγκεκριμενος στα παντα Για το πανω κομματι της τιμης και καθαρα με βαση την αποδοση της φθηνοτερης gigabyte gaming η Aorus λογικα ειναι η καλυτερη επιλογη απο τις 2. Τωρα για την μεταπωληση που αναφερεις ειναι συγκεκριμενη η διαδικασια του Rma. Οταν η Asus ή η Msi σου λενε οτι δεν δεχονται απευθειας να τους στειλεις,ε δεν ειναι οτι οι περισσοτερες εταιρειες το κανουν αυτο. Μονο αν πχ εχεις αγορασει απο Amazon θα δεχτουν απευθειας γιατι αν δεν κανω λαθος το amazon καλυπτει μονο τα 2 πρωτα χρονια και αρα θα πρεπει αναγκαστικα μετα να μιλησεις με την ιδια την εταιρεια. Το ιδιο και με την Evga η οποια πουλα απευθειας στους πελατες μεσω δικου της store. Για Asus το γνωρίζω,η Giga αλλάζει.Τεσπα,στέλνεις ούτως η άλλως στο μαγαζί πρώτα,απλά δεν θα είναι Ελλάδα.Αλλά κ από Ελλάδα δεν νομίζω να ξεμπερδέψεις εύκολα
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Matrix7 είπε Για Asus το γνωρίζω,η Giga αλλάζει.Τεσπα,στέλνεις ούτως η άλλως στο μαγαζί πρώτα,απλά δεν θα είναι Ελλάδα.Αλλά κ από Ελλάδα δεν νομίζω να ξεμπερδέψεις εύκολα Αν δεν ειναι το καταστημα στην Ελλαδα,δεν γνωριζω τι παιζει και με την μεταβιβαση της εγγυησης(περαν της evga που ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα)σε αλλο ατομο. Ψαξτο παντως καλου κακου με το καταστημα αυτο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο γιατι σιγουρα θα στο ρωτησει αυτο ο υποψηφιος αγοραστης . 1
Matrix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/16378202/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Xtreme-GV-N208TAORUS-X-11GC.htm Η καρδιά μου
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υποψη οτι τα 4χρονια εγγυηση της Gigabyte δεν καλυπτουν τις απλες non gaming εκδοσεις https://www.aorus.com/event-detail.php?i=764 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Hi everyone. Yes, we are aware of this particular card and are working to find the root cause of the issue. We have already offered a replacement card to the owner so we can investigate this issue further. From our experience, to have this occurrence out of the box is extremely rare, and actually the only known case today on RTX 2080 Ti that could not be resolved with a firmware reflash. Please know that if you are concerned, have questions, or have an issue our 24/7 Customer Service is standing by at 888-880-3842 or support@evga.com.
Προτεινόμενες αναρτήσεις