Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Matrix7 είπε

Λοιπόν δεν θα σας κουράσω.Βρήκα μία άκρη,aorus extreme ti ή gaming x trio?

aorus Θα διάλεγα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aorus exteme έχω κ τώρα.Αλλά με τα led για χριστουγεννιάτικο δέντρο τη κόβω..Έχω ακούσει ότι η msi έχει καλύτερες θερμοκρασίες.

H msi θέλει 2 8pin και ένα 6?Wtf

Επεξ/σία από Matrix7
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Aorus exteme έχω κ τώρα.Αλλά με τα led για χριστουγεννιάτικο δέντρο τη κόβω..Έχω ακούσει ότι η msi έχει καλύτερες θερμοκρασίες.

Η gigabyte gaming έχει καλύτερες θερμοκρασίες από όλες τις msi. 

Αν σκεφτείς ότι συνήθως η aorus είναι καλύτερη, ίσως φτάσει στα επίπεδα της κορυφαίας 2080(ti) Asus strix. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Τα πολλα φωτακια ειναι στα φανακια αν εχεις την καρτα καθετα,αλλιως απο φωτισμο ειναι στα ιδια επιπεδα με την Asus Strix οπως δειχνουν οι φωτογραφιες.

https://www.skroutz.gr/s/16378202/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Xtreme-GV-N208TAORUS-X-11GC.html?from=drop

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τα πολλα φωτακια ειναι στα φανακια αν εχεις την καρτα καθετα,αλλιως απο φωτισμο ειναι στα ιδια επιπεδα με την Asus Strix οπως δειχνουν οι φωτογραφιες.

https://www.skroutz.gr/s/16378202/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Xtreme-GV-N208TAORUS-X-11GC.html?from=drop

Εντάξει,γούστα είναι αυτά..Αλλά η aorus έχει +1 χρόνο εγγύηση.Για μεταπώληση μιλάω.Η msi 3 δε δίνει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Matrix7 είπε

Εντάξει,γούστα είναι αυτά..Αλλά η aorus έχει +1 χρόνο εγγύηση.Για μεταπώληση μιλάω.Η msi 3 δε δίνει;

Δεν σε ειδα πουθενα παραπανω να μιλας για μεταπωληση 🤔

Ναι η Msi 3εχει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν σε ειδα πουθενα παραπανω να μιλας για μεταπωληση 🤔

Ναι η Msi 3εχει.

Για μεταπώληση εννοώ στο μέλλον,δεν θα τη πάρω για να τη πουλήσω!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Matrix7 είπε

Για μεταπώληση εννοώ στο μέλλον,δεν θα τη πάρω για να τη πουλήσω!

Ναι λεω πουθενα πιο πανω δεν εγραψες οτι σε ενδιαφερει αυτο το πραγμα απο πλευρας μεταπωλησης.

Για να ειμαστε επισης πιο σωστοι θα πρεπει να αναφερεις απο που βρισκεις τις 2 υλοποιησεις που κοιτας και σε τι τιμη.

Εχε υποψη σου δε οτι ο 4ος χρονος της gigabyte ειναι μονο για σενα αν την κανεις την καρτα register στο site και οπως με ολες τις υπολοιπες επεκτασεις εγγυησεων νομιζω οτι δεν μεταβιβαζεται στον επομενο αγοραστη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι λεω πουθενα πιο πανω δεν εγραψες οτι σε ενδιαφερει αυτο το πραγμα απο πλευρας μεταπωλησης.

Για να ειμαστε επισης πιο σωστοι θα πρεπει να αναφερεις απο που βρισκεις τις 2 υλοποιησεις που κοιτας και σε τι τιμη.

Εχε υποψη σου δε οτι ο 4ος χρονος της gigabyte ειναι μονο για σενα αν την κανεις την καρτα register στο site και οπως με ολες τις υπολοιπες επεκτασεις εγγυησεων νομιζω οτι δεν μεταβιβαζεται στον επομενο αγοραστη.

Γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος,το serial ζητάνε.Μου ακούγεται λίγο κουλό..

Ίδια τιμή και οι δύο.Δίνω τη δικιά μου και 440

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος,το serial ζητάνε.Μου ακούγεται λίγο κουλό..

Ίδια τιμή και οι δύο.Δίνω τη δικιά μου και 440

Αν μιλαμε για 1500ευρω,τοτε την καλυτερη μεταπωληση θα εχεις ειτε με την Asus Strix(δινεται δωρο με το black ops 4)ή η Gigabyte extreme.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Στα 1500€, προσωπικα asus strix και απλά παίρνεις όπλο.....

Strix δεν κοίταξα,αυτές που ανέφερα διέθετε το μενού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...