_Theo_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Κάποιοι μας τα είχαν πρήξει με το RT και το DLSS και το πότε θα βγεί επιτέλους νέα σειρά καρτών GPU απο την nVidia γιατί οι Pascal είναι για τα πανηγύρια κλπ. Πάρτε τα τώρα. Σας γλεντάει ο ταιβανεζο-πάκης... 1
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Δυστυχώς έτσι είναι..Ή θα κάνει κάποιους συμβιβασμούς στα settings με μια 1080Ti και θα περιμένει τις επόμενες. Δεν βγαινει ρε Psycho με την 1080ti οτι και να κοψεις εκτος και εαν εχεις gsync. Ξερεις ποσες παιχνιδαρες δεν εχω ξεκινησει ακομα γιατι περιμενα μια τετοια καρτα? Tι να το κανω να περιμενω αλλο εναμισι χρονο για να παιξω παιχνιδια που εχουν βγει εδω και 2 χρονια. Ασε που θα παω να βαλω το assasins creed σε μερικες εβδομαδες και θα μου βγαζει 45 fps και θα ξενερωσω. Δεν σου λεω για το metro καν,εκει θα πατωσει..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Iamthagod είπε Μονο που αυτος που θα σκοτωσει του χρονου την 1080ti για να αναβαθμισει ουσιαστικα θα εχει γλιτωσει τα 600 ευρω καπελο αυτης της γενιας για πραγματικα αναβαθμισμενο προϊόν(αναφερομαι στα 7nm). Ακομα και 300 να τη δωσει τοτε την 1080ti στην ουσια θα αγορασει φθηνοτερα... Κάτσε μην είναι στα ίδια ή ακομα πιο πάνω οι τιμές των 7nm και γελάνε και τα πλακάκια.. Μόλις τώρα, optimus prime είπε Δεν βγαινει ρε Psycho με την 1080ti οτι και να κοψεις εκτος και εαν εχεις gsync. Ξερεις ποσες παιχνιδαρες δεν εχω ξεκινησει ακομα γιατι περιμενα μια τετοια καρτα? Tι να το κανω να περιμενω αλλο εναμισι χρονο για να παιξω παιχνιδια που εχουν βγει εδω και 2 χρονια. Ασε που θα παω να βαλω το assasins creed σε μερικες εβδομαδες και θα μου βγαζει 45 fps και θα ξενερωσω. Δεν σου λεω για το metro καν,εκει θα πατωσει.. Ρίχνεις τα settings στο High, console ports είναι κλάιν διαφορές έχουν στο Ultra. Μόνο το RT κάνει διαφορά και σπάει το console parity, αλλά αυτό κοστίζει πολύ για την ώρα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δυστυχώς έτσι είναι..Ή θα κάνει κάποιους συμβιβασμούς στα settings με μια 1080Ti και θα περιμένει τις επόμενες. Πάντως είναι εκεί που περιμέναμε ας πούμε, ~35% η διαφορά. Aναμονη στο 1000αρικακι για καμια εξαιρετικη υλοποιηση και ισως το πατησω.. Πιο πολυ για τις νεες τεχνολογιες παρα για την αποδοση..Για 1300 no way Jose.. Οποτε και αν ερθει.. I got all the time in the world.. Δεν υπαρχει τιποτα που να μην παιζει μια χαρα με την 1080Ti και θα επενδυσω τα χρηματακια μου μαλλον στο Alienware για αρχη .. Βαρεθηκα να περιμενω τα AU Optronics panels και θα στοιχιζουν οσο ενα μεταχειρισμενο αμαξι αλλωστε.. 4
Aten-Ra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Arkin είπε 5% και 30 35 H GTX1080Ti είναι ακριβός στα ίδια με την ακριβότερη RTX2080 , ακόμα και OC vs OC.
Dr.Tesla Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω μεγάλη απορία να δω αν θα αλλάξει κάτι στην επόμενη σειρά των driver (χλωμό) και με mild OC / aftermarket 2080. Στο GamersNexus δείχνει το OC να έχει κάποιο μικρό potential . Παραμένει δεδομένο όμως το ότι θα βρεθεί 1080Ti σε καλύτερο FPS/$$ και δεν αξίζει η αναμονή . Περίμενα μήπως φτάσει η 2080 να εκθρονίσει την 1080Ti από το 1440p 144Hz αλλά δεν μοιάζει αληθινό με αυτές τις τιμές. Ουσιαστικά το μοναδικό πράγμα που περιμένουμε είναι η πτώση τιμών των RTX , μόλις σταματήσει η διάθεση των Pascal . Και αν τελικά η 2060 θα γίνει ο βασιλιάς του 1080p 144Hz στα 300 ευρώ.
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κάτσε μην είναι στα ίδια ή ακομα πιο πάνω οι τιμές των 7nm και γελάνε και τα πλακάκια.. Ρίχνεις τα settings στο High, console ports είναι κλάιν διαφορές έχουν στο Ultra. Μόνο το RT κάνει διαφορά και σπάει το console parity, αλλά αυτό κοστίζει πολύ για την ώρα. Δεν βγαινει σου λεω αστο.. Μεχρι και medium εχω φτασει.. Ενταξει δεν ειναι και τοσο τουμπανο για 4κ μην την βγαλουμε και κτηνος κιολας..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 7 minutes ago, d4ydr33m3r said: Aναμονη στο 1000αρικακι για καμια εξαιρετικη υλοποιηση και ισως το πατησω.. Πιο πολυ για τις νεες τεχνολογιες παρα για την αποδοση..Για 1300 no way Jose.. Οποτε και αν ερθει.. I got all the time in the world.. Δεν υπαρχει τιποτα που να μην παιζει μια χαρα με την 1080Ti και θα επενδυσω τα χρηματακια μου μαλλον στο Alienware για αρχη .. Βαρεθηκα να περιμενω τα AU Optronics panels και θα στοιχιζουν οσο ενα μεταχειρισμενο αμαξι αλλωστε.. Έλα στο club κι εσύ! Περίμενα τόσο καιρό και απλά θα μπορούσα να έχω 1080ti και alien τουλάχιστον 7-8 μήνες νωρίτερα...
Aten-Ra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Έχω μεγάλη απορία να δω αν θα αλλάξει κάτι στην επόμενη σειρά των driver (χλωμό) και με mild OC / aftermarket 2080. Στο GamersNexus δείχνει το OC να έχει κάποιο μικρό potential . Παραμένει δεδομένο όμως το ότι θα βρεθεί 1080Ti σε καλύτερο FPS/$$ και δεν αξίζει η αναμονή . Περίμενα μήπως φτάσει η 2080 να εκθρονίσει την 1080Ti από το 1440p 144Hz αλλά δεν μοιάζει αληθινό με αυτές τις τιμές. Ουσιαστικά το μοναδικό πράγμα που περιμένουμε είναι η πτώση τιμών των RTX , μόλις σταματήσει η διάθεση των Pascal . Και αν τελικά η 2060 θα γίνει ο βασιλιάς του 1080p 144Hz στα 300 ευρώ. Δεν το βλέπω μέχρι τις επόμενες , τις RTX2xxx τις έκαψε η NVIDIA και δεν πρόκειται να κόψει παραγωγή από Pascal και ούτε πρόκειται να ρίξει τιμές στις RTX για να μην χάσει τα Margins. Μέχρι τα 7nm και με τις δυο μαζί χέρι χέρι με τον Καρατσαφέρη θα πηγαίνουν. Εκτός αν γίνει κάνα θαύμα από την AMD μέσα στο 2019 και αναγκαστούν να κάνουν το ακατανόμαστο και ρίξουν τα margins. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Aten-Ra
Iamthagod Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Κάτσε μην είναι στα ίδια ή ακομα πιο πάνω οι τιμές των 7nm και γελάνε και τα πλακάκια.. Μα δεν αμφιβαλλω οτι οι τιμες στα 7nm θα ειναι το λιγοτερο ισες των 20xx αν οχι μεγαλυτερες. Η αλλαγη ομως στη λιθογραφια θα φερει και μεγαλο performance upgrade και αναγκαστικα αυτος που εδωσε τα 1500-2000 για οθονη 4k 144hz θα τα δωσει ξανα για να αξιοποιησει την οθονη του. Και προσωπικα σε τετοια κατηγορια τιμης, δηλαδη 1000+ δεν υπαρχει περιπτωση να τσιγκουνευτω τα 400 - 500 ευρω παραπανω και να προτιμησω να αγορασω μια κουτσουρεμενη τοτε 2080ti μεταχειρισμενη, παρωχημενης λιθογραφιας και πανακριβη γιατι δεν προκειται αυτος που θα αγορασει τωρα 1400-1500 να θελει να πουλησει κατω απο χιλιαρικο για να αναβαθμιστει και ο ιδιος. Οποτε καθεσαι με την 1080ti τωρα και εισαι σιγουρα κερδισμενος αν μεταπηδησεις κατευθειαν σε 30xx gpu. Ολα αυτα φυσικα λογω της εξωφρενικης τιμολογησης της nvidia φετος. Διαφορετικα θα μπορουσε ανετα ο enthusiast να αναβαθμιζει σε καθε γενια αν η τιμολογηση ακολουθουσε τις μεχρι περυσι τασεις... ( ειμαι σιγουρος πως κουρασα 😅)
Dr.Tesla Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Μέχρι τα 7nm και με τις δυο μαζί χέρι χέρι με τον Καρατσαφέρη θα πηγαίνουν. Αν επιβεβαιωθεί αυτό θα μιλάμε για μόνιμη " έκπτωση" τις 1070/1080 , και δεν θα ανακοινωθεί ποτέ κάποια 2060 , 2050ti...
nikos5800 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 ουσιαστικα μονο η 2080ti αξιζει και αυτο αν εχεις λεφτα για πεταμα απογοητευση το 35% διαφορα μονο
Aten-Ra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dr.Tesla είπε Αν επιβεβαιωθεί αυτό θα μιλάμε για μόνιμη " έκπτωση" τις 1070/1080 , και δεν θα ανακοινωθεί ποτέ κάποια 2060 , 2050ti... Αν δεν έχει ανταγωνισμό δεν βλέπω γιατί να την ενδιαφέρει να βγάλει τις 2050/60 και να μην πουλάει τις Pascal που και με τις τιμές στα παλιά MSRP να πάνε, πάλι θα έχει τεράστια margins.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έλα στο club κι εσύ! Περίμενα τόσο καιρό και απλά θα μπορούσα να έχω 1080ti και alien τουλάχιστον 7-8 μήνες νωρίτερα... Eγω ευτυχως την εχω την 1080Ti και θα αναβαθμιζα παλι αν ηταν κοντα στο 1000αρικο.. Εχει ξεπερασει το ψυχολογικο μου οριο. Αρνουμαι να πεισω ακομη και τον ευκολοπιστο εαυτο μου οτι μπορει να δικαιολογηθει αυτο το πραγμα στα 1300.. Περνω το AW λοιπον και κατεβαινω και σε αναλυση αν κατι δεν τραβαει σε 4κ (μεχρι στιγμης μια χαρα τραβανε ολα) και περνω ΞΑΝΑ το PS4 pro που το εχω αγορασει πουλησει δεν ξερω και εγω ποσες φορες και ολο το μετανιωνω και το θελω πισω με τα λεφτα αυτα σχεδον.. Παροτι early adopter για δεκαετιες να συμμετεχω στην εξαθλιωση των τιμων δεν θα το κανω αυτη την φορα.. Το λιθαρακι μου θα το βαλω με την μη συμμετοχη μου και εγω for once..Aλλιως αν δω τα ιδια στην επομενη γενια παμε για αλλα.. Θα κανω ενα εξτρα ταξιδακι στην υγεια της nvidia με τα λεφτα της Ti.. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από d4ydr33m3r 9
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ειπαμε η μεγαλη ειναι για 4κ,εγω σας το ειχα πει απο την αρχη. Οποιος γουσταρει 4k δεν εχει αλλη επιλογη ειναι μονοδρομος,θα τα σκασει!! Και με την 1080ti ειμαι μια χαρά σε 4k (g sync)
Προτεινόμενες αναρτήσεις