azazil1190 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://www.pcgamesn.com/battlefield-v/battlefield-v-system-requirements Battlefield V recommended requirements for DXR OS: 64-bit Windows 10 October 2018 Update (1809) CPU: AMD Ryzen 7 2700 / Intel Core i7 8700 RAM: 16GB GPU: RTX 2070 Hard drive space: 50GB Προφανως λογικο και αναμενομενο για την 2070 μιας και ειναι η φθηνοτερη καρτα με RT,αλλα οπως βλεπετε ειναι παρα πολυ υψηλες οι απαιτησεις σε επεξεργαστες. Ειναι το πρωτο ιστορικα παιχνιδι(τα τελευταια χρονια παντα) το οποιο ζηταει επεξεργαστες high end(της mainstream πλατφορμας)της ιδιας χρονιας. Σε rt αραγε πως θα αποδιδει η 2080ti η 2080 και η 2070 είμαι πολύ περιεργος. Λογικα δεν εχουν σαν καρτες τον ιδιο πυρηνα rt η εχουν μεταξυ τους διαφορα. Χαζη απορία
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2080Ti = 10 Gigarays 2080 = 8 Gigarays 2070 = 6 Gigarays Λογικά και τα παιχνίδια με RTX θα έχουν σκάλες(Low-Medium-High etc). 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Λάζαρε εγω την εκανα τελικα. Πουλησα την μια εκ των 2 ti"s και περιμένω msi gaming x trio 2080 να μου έρθει. Ετοιμάσου και εσυ😆 Spoiler Νικόλα (αν θυμάμαι καλά), Γιώργος εδώ. Όχι Λάζαρος. Λάζαρος είναι το καλλιτεχνικό μου.... Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις trio (για το τρίο το κανονικό πάλι, ναι🤣), αλλά για εκεί με βλέπω. Duke/rog strix (αν λογικευτεί η asus με τις τιμές της), είναι στα υπόψιν. Πόσο σου κόστισε η μετάβαση; Θέλουμε και διαφορές μεταξύ 1080ti+2080, γιατί έχουν περάσει πολλές κάρτες απ' τα χέρια σου και είσαι καθ' ύλην αρμόδιος να μας λύσεις τέτοιου είδους απορίες. Καλορίζικη δεν λέω, μέχρι να παραλάβεις και να δεις ότι είναι λειτουργική....
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Οι μισοί reviewers βγάζουν την Trio πολύ καλή, οι άλλοι μισοί όχι και τόσο καλή. Όταν έρθει θα γράψω τι και πως. 1
azazil1190 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Νικόλα (αν θυμάμαι καλά), Γιώργος εδώ. Όχι Λάζαρος. Λάζαρος είναι το καλλιτεχνικό μου.... Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις trio (για το τρίο το κανονικό πάλι, ναι🤣), αλλά για εκεί με βλέπω. Duke/rog strix (αν λογικευτεί η asus με τις τιμές της), είναι στα υπόψιν. Πόσο σου κόστισε η μετάβαση; Θέλουμε και διαφορές μεταξύ 1080ti+2080, γιατί έχουν περάσει πολλές κάρτες απ' τα χέρια σου και είσαι καθ' ύλην αρμόδιος να μας λύσεις τέτοιου είδους απορίες. Καλορίζικη δεν λέω, μέχρι να παραλάβεις και να δεις ότι είναι λειτουργική.... Για το τριο το κανονικό εχω να πω τα καλύτερα δοκιμασε το😂 μονος σου με άλλες 2 ... Ναι Νικολας εδω,Γιώργης εκει😆 Τωρα για την τρίο θα δείξει,δεν θα την αφησω με τα fan καθολου κλειστά σε idle οποτε δεν νομιζω να δω θερμοκρασιες περιεργες.Εαν δεν δουλευει σωστα τοτε θα είμαι κωλοφαρδος και θα γινει αντικατασταση.Εδωσα ενα 650αρι την ti και συμπλήρωσα κατι λίγα. Βεβαια σαν συνολο μου βγήκε πιο καλα με το υπόλοιπο συστημα. Μολις με το καλο παραλαβω και εχω τον χρονο θα κανω τις δοκιμες μου,αν και ξερω οτι θα είμαι καθολου η ελάχιστα πιο πάνω απο οτι ήμουν. Για τα χριστούγεννα εαν ολα πανε καλα θα κουμπωσω στον 5960x την 2080ti αφου δωσω και την τελευταία 1080ti που εμεινε Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από azazil1190 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Για το τριο το κανονικό εχω να πω τα καλύτερα δοκιμασε το😂 μονος σου με άλλες ... Τωρα για την τρίο θα δείξει,δεν θα την αφησω με τα fan καθολου κλειστά σε idle οποτε δεν νομιζω να δω θερμοκρασιες περιεργες.Εαν δεν δουλευει σωστα τοτε θα είμαι κωλοφαρδος και θα γινει αντικατασταση.Εδωσα ενα 650αρι την ti και συμπλήρωσα κατι λίγα. Βεβαια σαν συνολο μου βγήκε πιο καλα με το υπόλοιπο συστημα. Μολις με το καλο παραλαβω και εχω τον χρονο θα κανω τις δοκιμες μου,αν και ξερω οτι θα είμαι καθολου η ελάχιστα πιο πάνω απο οτι ήμουν. Για τα χριστούγεννα εαν ολα πανε καλα θα κουμπωσω στον 5960x την 2080ti αφου δωσω και την τελευταία 1080ti που εμεινε Το πήρες απόφαση για 2080ti, ε; Πολλά τα λεφτά και δεν τ' αξίζει. Θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμη και μετά θα αποφασίσω αν θα κάνω κίνηση για 2080. Αν όχι, μπορεί και να πάω στη Γερμανία με τα πόδια, με σκοπό να πάρω μια 2080ti (να γλιτώσω και τα μεταφορικά🤣)....
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ σκέφτομαι να βάλω τους ανεμιστήρες στην δικιά μου να δουλεύουν λίγο αν και δεν ξέρω. Στην 980ti που έχω τώρα όταν πάει 50 βαθμούς ανοίγουν μόνα τους.
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html#reviews Βλεπω παντως θεματακια να εχει εμφανισει σε καποιους.Ειναι και η μονη 2080 που εχει τα περισσοτερα σχολια φανταζομαι λογω της ομορφιας της.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλά ο άλλος λέει δεν δουλεύει το G-Sync και ότι φταίει η κάρτα γι' αυτό..Next..
azazil1190 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Το πήρες απόφαση για 2080ti, ε; Πολλά τα λεφτά και δεν τ' αξίζει. Θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμη και μετά θα αποφασίσω αν θα κάνω κίνηση για 2080. Αν όχι, μπορεί και να πάω στη Γερμανία με τα πόδια, με σκοπό να πάρω μια 2080ti (να γλιτώσω και τα μεταφορικά🤣).... Δινω περιθώριο μεχρι τα Χριστούγεννα μηπως και βγει κατι σε rt που θα την αξιοποιήσει για να δικαιολογήσω στον εαυτό μου την αγορα της και μηπως πεσει κανα 150αρι η τιμη της. Αλλιως δεν το βλεπω να το κανω σαν κινηση εκτός εαν άρχισε να πουλαω τα του ηχου που εχω μαζεψει.Που δεν νομιζω 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html#reviews Βλεπω παντως θεματακια να εχει εμφανισει σε καποιους.Ειναι και η μονη 2080 που εχει τα περισσοτερα σχολια φανταζομαι λογω της ομορφιας της. Για μενα ναι ειναι η πιο ομορφη αλλα ίσως η πιο πατατα απο τις αλλες
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Όσο πιο πολύ καθυστερεί κάποιος την αγορά, τόσο πιο πολύ πλησιάζει η ώρα για 7nm όμως. Γι' αυτό και προσωπικά δεν περίμενα και μπουμπούνισα την απλή ως τότε.
azazil1190 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όσο πιο πολύ καθυστερεί κάποιος την αγορά, τόσο πιο πολύ πλησιάζει η ώρα για 7nm όμως. Γι' αυτό και προσωπικά δεν περίμενα και μπουμπούνισα την απλή ως τότε. Καλοδουλευτη! Τελικα ποια αγορασες?
azazil1190 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Την Trio. Ολοι τριο τελικα γουστάρουν. Κρυο καιρος για τρίο 😂 1
pabou13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Την Trio. απο που;
Προτεινόμενες αναρτήσεις