Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

https://www.pcgamesn.com/battlefield-v/battlefield-v-system-requirements

Battlefield V recommended requirements for DXR
CPU: AMD Ryzen 7 2700 / Intel Core i7 8700
RAM: 16GB
GPU: RTX 2070
Hard drive space: 50GB

Προφανως λογικο και αναμενομενο για την 2070 μιας και ειναι η φθηνοτερη καρτα με RT,αλλα οπως βλεπετε ειναι παρα πολυ υψηλες οι απαιτησεις σε επεξεργαστες.

Ειναι το πρωτο ιστορικα παιχνιδι(τα τελευταια χρονια παντα) το οποιο ζηταει επεξεργαστες high end(της mainstream πλατφορμας)της ιδιας χρονιας.

Σε rt αραγε πως θα αποδιδει η 2080ti η 2080 και η 2070 είμαι πολύ περιεργος.

Λογικα δεν εχουν σαν καρτες τον ιδιο πυρηνα rt η εχουν μεταξυ τους διαφορα.

Χαζη απορία 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Λάζαρε εγω την εκανα τελικα.

Πουλησα την μια εκ των 2 ti"s και περιμένω msi gaming x trio 2080 να μου έρθει.

Ετοιμάσου και εσυ😆

Spoiler

Νικόλα (αν θυμάμαι καλά), Γιώργος εδώ. Όχι Λάζαρος. Λάζαρος είναι το καλλιτεχνικό μου....

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις trio (για το τρίο το κανονικό πάλι, ναι🤣), αλλά για εκεί με βλέπω. Duke/rog strix (αν λογικευτεί η asus με τις τιμές της), είναι στα υπόψιν.

Πόσο σου κόστισε η μετάβαση; Θέλουμε και διαφορές μεταξύ 1080ti+2080, γιατί έχουν περάσει πολλές κάρτες απ' τα χέρια σου και είσαι καθ' ύλην αρμόδιος να μας λύσεις τέτοιου είδους απορίες.

Καλορίζικη δεν λέω, μέχρι να παραλάβεις και να δεις ότι είναι λειτουργική....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Νικόλα (αν θυμάμαι καλά), Γιώργος εδώ. Όχι Λάζαρος. Λάζαρος είναι το καλλιτεχνικό μου....

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τις trio (για το τρίο το κανονικό πάλι, ναι🤣), αλλά για εκεί με βλέπω. Duke/rog strix (αν λογικευτεί η asus με τις τιμές της), είναι στα υπόψιν.

Πόσο σου κόστισε η μετάβαση; Θέλουμε και διαφορές μεταξύ 1080ti+2080, γιατί έχουν περάσει πολλές κάρτες απ' τα χέρια σου και είσαι καθ' ύλην αρμόδιος να μας λύσεις τέτοιου είδους απορίες.

Καλορίζικη δεν λέω, μέχρι να παραλάβεις και να δεις ότι είναι λειτουργική....

Για το τριο το κανονικό εχω να πω τα καλύτερα δοκιμασε το😂 μονος σου με  άλλες 2 ...

Ναι Νικολας εδω,Γιώργης εκει😆

Τωρα για την τρίο θα δείξει,δεν θα την αφησω με τα fan καθολου κλειστά σε idle οποτε δεν νομιζω να δω θερμοκρασιες περιεργες.Εαν δεν δουλευει σωστα τοτε θα είμαι κωλοφαρδος και θα γινει αντικατασταση.Εδωσα ενα 650αρι την ti και συμπλήρωσα κατι λίγα.

Βεβαια σαν συνολο μου βγήκε πιο καλα με το υπόλοιπο συστημα.

Μολις με το καλο παραλαβω και εχω τον χρονο θα κανω τις δοκιμες μου,αν και ξερω οτι θα είμαι καθολου η ελάχιστα πιο πάνω απο οτι ήμουν.

Για τα χριστούγεννα εαν ολα πανε καλα θα κουμπωσω στον 5960x την 2080ti αφου δωσω και την τελευταία 1080ti που εμεινε

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Για το τριο το κανονικό εχω να πω τα καλύτερα δοκιμασε το😂 μονος σου με  άλλες ...

Τωρα για την τρίο θα δείξει,δεν θα την αφησω με τα fan καθολου κλειστά σε idle οποτε δεν νομιζω να δω θερμοκρασιες περιεργες.Εαν δεν δουλευει σωστα τοτε θα είμαι κωλοφαρδος και θα γινει αντικατασταση.Εδωσα ενα 650αρι την ti και συμπλήρωσα κατι λίγα.

Βεβαια σαν συνολο μου βγήκε πιο καλα με το υπόλοιπο συστημα.

Μολις με το καλο παραλαβω και εχω τον χρονο θα κανω τις δοκιμες μου,αν και ξερω οτι θα είμαι καθολου η ελάχιστα πιο πάνω απο οτι ήμουν.

Για τα χριστούγεννα εαν ολα πανε καλα θα κουμπωσω στον 5960x την 2080ti αφου δωσω και την τελευταία 1080ti που εμεινε

Το πήρες απόφαση για 2080ti, ε;

Πολλά τα λεφτά και δεν τ' αξίζει.

Θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμη και μετά θα αποφασίσω αν θα κάνω κίνηση για 2080. Αν όχι, μπορεί και να πάω στη Γερμανία με τα πόδια, με σκοπό να πάρω μια 2080ti (να γλιτώσω και τα μεταφορικά🤣)....

Δημοσ.

Και εγώ σκέφτομαι να βάλω τους ανεμιστήρες στην δικιά μου να δουλεύουν λίγο αν και δεν ξέρω. Στην 980ti που έχω τώρα όταν πάει 50 βαθμούς ανοίγουν μόνα τους.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Το πήρες απόφαση για 2080ti, ε;

Πολλά τα λεφτά και δεν τ' αξίζει.

Θα περιμένω λίγες ημέρες ακόμη και μετά θα αποφασίσω αν θα κάνω κίνηση για 2080. Αν όχι, μπορεί και να πάω στη Γερμανία με τα πόδια, με σκοπό να πάρω μια 2080ti (να γλιτώσω και τα μεταφορικά🤣)....

Δινω περιθώριο μεχρι τα Χριστούγεννα μηπως και βγει κατι σε rt που θα την αξιοποιήσει για να δικαιολογήσω στον εαυτό μου την αγορα της και μηπως πεσει κανα 150αρι η τιμη της.

Αλλιως δεν το βλεπω να το κανω σαν κινηση εκτός εαν άρχισε να πουλαω τα του ηχου που εχω μαζεψει.Που δεν νομιζω

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html#reviews

Βλεπω παντως θεματακια να εχει εμφανισει σε καποιους.Ειναι και η μονη 2080 που εχει τα περισσοτερα σχολια φανταζομαι λογω της ομορφιας της.

Για μενα ναι ειναι η πιο ομορφη αλλα ίσως η πιο πατατα απο τις αλλες

Δημοσ.

Όσο πιο πολύ καθυστερεί κάποιος την αγορά, τόσο πιο πολύ πλησιάζει η ώρα για 7nm όμως. Γι' αυτό και προσωπικά δεν περίμενα και μπουμπούνισα την απλή ως τότε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όσο πιο πολύ καθυστερεί κάποιος την αγορά, τόσο πιο πολύ πλησιάζει η ώρα για 7nm όμως. Γι' αυτό και προσωπικά δεν περίμενα και μπουμπούνισα την απλή ως τότε.

Καλοδουλευτη!

Τελικα ποια αγορασες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...