Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Απλή 2080 ;

Ναι στην παρουσα φαση πηγα στην απλη  επειδη είμαι σε 1440p και επειδη εκανα και ολικη αναβαθμιση το 2o pc,απο 4790k σε 8086 κτλ.προς τα χριστούγεννα θα δω εαν θα παρω και μια 2080ti για το αλλο pc.

Οικονομικα φρεναρα για τωρα.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από ποιο κατάστημα την πήρες ;

Μα φυσικα στηρίζω την Ελληνικη αγορα😂

Πλαισιο, ηταν κρατημενη 😛

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

1000αρικάκι ;

Nope.

Πιο κατω.

Επειδη αγόρασα ολα τα πράγματα απο εκει μετρητα εχω έκπτωση 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

880€ υποθέτω ?

Ντροπη σου ρε😂

Ιουδα

Και εσυ απο εκει ψωνισες ξερω προλαβες την προηγούμενη 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο Vulkan είναι πολύ πάνω τα RTX όπως εξήγησε και ο dev στο άρθρο που έβαλα παραπάνω. Γι' αυτό στο Wolfenstein 2 ήταν πολύ μπροστά από τα Pascal.

καλά σε vulcan οι rtx είναι πολύ δυνατές αλλά  και σε dx12 θα ανοίξουν οι διαφορές πιστεύω (αν αναλογιστώ το timespy που στηρίζεται σε dx12).....

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Ντροπη σου ρε😂

Ιουδα

το φαντάστηκα bro......B)

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και εσυ απο εκει ψωνισες ξερω προλαβες την προηγούμενη 

Μπα πρώτη φορά που δεν πήρα από Ελλάδα κάρτα......Γερμανία αυτήν την φορά εγώ.....

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αν σε ενα παιχνιδι ειναι 3-5% αλλα οτι υπαρχουν ακομα και ηδη υπαρχοντα παιχνιδια στα οποια η 2080 αποδιδει καλυτερα(λιγο ή πολυ δεν εχει σημασια)και αυτα την παρουσα χρονικη στιγμη που παιζει στα ιδια χρηματα με τις 1080ti.

Προφανως και δεν θεωρειται upgrade να παει καποιος απο 1080ti σε 2080,αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα ανεξαρτητως του τι αγοραζει ο καθενας.

Μονο η 2080ti θεωρειται πραγματικο upgrade απο την 1080ti αλλα ειναι λιγο πολυ γνωστο το κατα ποσο αξιζει αυτο απο πλευρας χρηματων/αποδοσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολύ το εκανα για να προλαβω την μεταπωλητικη αξια.

Δεν με έκαιγε σαν αποδοση θα ειμαι τα ιδια πανω κατω με την νεα συνθεση απλα θα κρατήσει παραπανω χρονια σαν αξια.

3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μπα πρώτη φορά που δεν πήρα από Ελλάδα κάρτα......Γερμανία αυτήν την φορά εγώ.....

Φτου αλλος μου την πρόλαβε τοτε...

Εαν την βρηκες σε καλη τιμη καλα εκανες.

Εγω χρονια έπαιρνα απο evga.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το θεμα δεν ειναι αν σε ενα παιχνιδι ειναι 3-5% αλλα οτι υπαρχουν ακομα και ηδη υπαρχοντα παιχνιδια στα οποια η 2080 αποδιδει καλυτερα(λιγο ή πολυ δεν εχει σημασια)και αυτα την παρουσα χρονικη στιγμη που παιζει στα ιδια χρηματα με τις 1080ti.

Προφανως και δεν θεωρειται upgrade να παει καποιος απο 1080ti σε 2080,αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα ανεξαρτητως του τι αγοραζει ο καθενας.

Μονο η 2080ti θεωρειται πραγματικο upgrade απο την 1080ti αλλα ειναι λιγο πολυ γνωστο το κατα ποσο αξιζει αυτο απο πλευρας χρηματων/αποδοσης.

Εαν δεν αλλαζα το υπολοιπο σύστημα θα κουμπωνα μια 2080ti αλλα δεν μου κολλάει η τιμη της ακομα σχετικα με την απόδοση.

Για αυτο και λεω με καποια παραπανω ευρω τα αλλαζω ολα.και cpu κτλ θα μεινουν αλλο τοσο

Δημοσ.

https://www.pcgamesn.com/battlefield-v/battlefield-v-system-requirements

Battlefield V recommended requirements for DXR
CPU: AMD Ryzen 7 2700 / Intel Core i7 8700
RAM: 16GB
GPU: RTX 2070
Hard drive space: 50GB

Προφανως λογικο και αναμενομενο για την 2070 μιας και ειναι η φθηνοτερη καρτα με RT,αλλα οπως βλεπετε ειναι παρα πολυ υψηλες οι απαιτησεις σε επεξεργαστες.

Ειναι το πρωτο ιστορικα παιχνιδι(τα τελευταια χρονια παντα) το οποιο ζηταει επεξεργαστες high end(της mainstream πλατφορμας)της ιδιας χρονιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...