Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Τελικά ποιο είναι το καλύτερο για stress gpu; 

Έχω ακούσει για the witcher 3. Ισχύει; 

Καπου διαβασα οντως για το witcher 3  και κανα 2 άλλα ομως δεν θυμαμαι ακριβως...(Τοσα που κοσκινιζουμε καθε μερα...)

Α! Και για να μην ξεχνιόμαστε...🤣

image.png.cda96526711cf0945c07ce630f995be9.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να δω πότε θα βγάλουν το patch για το SotTR τα γίδια.

Τώρα που το τερμάτισα; ζαμαμφου 

Δημοσ.

Πραγματικα τωρα περα απο την πλάκα, ειναι σαν να εχεις αγοράσει χαγιαμπούζα 1300 (στην κυριολεξια 1300 γιούρια!😋) επειδη σου υποσχέθηκαν οτι θα ασφαλτοστρωθουν ολοι οι χωματοδρομοι για να την τερματισεις, κι ακομα περιμενεις τα μηχανηματα να ξεκινησουν τις εργασίες!🙄

• Like 2
Δημοσ.

Ε πως να μην την διακόψει... Δεν ειδες τι εχει παθει τόσος κόσμος.... Αφου ολοι βιαζονται να βγαλουν τα νεα τους προιοντα και εχουνε καταλήξει να βγάζουν τα μάτια τους τελικα μαζί με του ταλαίπωρου καταναλωτή.. Αλλος χάνει αρχεία, αλλουνού δεν ξεκιναει καν το pc και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε..

Τελικα καταλήξαμε στο χειρότερο σενάριο... Με κάρτες RTX, να ήμαστε RTX OFF!!!(Δεν είμαι κάτοχος αλλά αυτό  δεν σημαίνει οτι η τεχνολογια δεν θα  πρεπει να προχωράει και να την ευχαριστιέται ο κόσμος..)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με clean install δεν έχω κανένα θέμα με την 1809. Το χάσιμο αρχείων το είχαν όσοι έκαναν upgrade και πριν βγουν τα CU, τώρα έβγαλαν CU, είμαστε στην 17763.107 και τα 'χουν διορθώσει αυτά. Φοβούνται όμως να κάνουν public release μέχρι να σιγουρευτούν ότι ''όλα'' είναι οκ.

Και πάλι στο SotTR είναι αδιάφορο το RTX, μόνο σκιές προσθέτει/βελτιώνει.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Ναι, ισχύει... Γι αυτο λέμε οτι όποιος καεί απο τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι....

Για το RTX, εκτος απο απ τον SotTR κτλ , μιλάω γενικά για το πώς σου παρουσιάζουν όλα τα ωραία και μετά περιμένεις και περιμένεις πότε θα τα απολαύσεις...

Τεσπα, κουβέντα να γίνεται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το RTX μόνο στο BF V έχει ενδιαφέρον(Που βγαίνει σε 16 μέρες) και στο Metro: Exodus που βγαίνει Φλεβάρη. RTX θα έχεις στο single-player μόνο γιατί στο MP θες μπόλικα FPS. Όπως και να 'χει σ' αυτή τη γενιά το RTX είναι απλά για να χαζέψεις και μετά να γυρίσεις στο Off για να παίξεις σαν άνθρωπος.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Ναι, ισχύει... Γι αυτο λέμε οτι όποιος καεί απο τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι....

Για το RTX, εκτος απο απ τον SotTR κτλ , μιλάω γενικά για το πώς σου παρουσιάζουν όλα τα ωραία και μετά περιμένεις και περιμένεις πότε θα τα απολαύσεις...

Τεσπα, κουβέντα να γίνεται...

Μηπως θυμάσαι το πρήξιμο του πετσινου με το rtx σε όλη την παρουσίαση 3 άτομα να τον κράζουμε αλλα 3 είχαν τρελαθεί με το περιβόητο rtx. Τελικά άνθρακας το rtx για την ώρα. Πρόσθεσε 400 ευρώ πάνω στις τιμές για δήθεν τεχνολογιες που θα αλλάξουν όλη την εμπειρία. Θα την αλλάξουν όταν έρθει η ώρα προβλέπω με τα 7nm και μετά. Είναι νωρίς ακόμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Οσο για την Gigabyte 2080 Gaming OC θέλετε να γράψετε ολοι οι κατοχοι ρολογια που είστε 100% stable (τεσταρισμενο με Time Spy 20 loops) μαζι με fans/temps?

Εμένα:

core: +110
memory: +750
fans: 75%
max temp: 71C (στο τελευταιο loop του Time Spy)

8 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

To Time Spy stress test με τα 20 loops 

Χωρις φυσικα αυτο να σημαινει πως αποτελεσματα αλλων υλοποιησεων δεν ειναι ευπροσδεκτα, προς Θεου :)

Time Spy stress test - 20 loops stability

Στα daily από asus ...... με stock voltage ...... custom fan curve (μέχρι 70% πήγαν τα fan και η gpu έφτασε αντίστοιχα τους 60-61C )

Result: 98.9% passed .........με 2055mhz (core) / 7960mhz (vram)

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@BabisTs &#€&%&€%

Με πόσα mv και πόσα +στο core στο curve; 

Επίσης το scan πόσο +core σου έβγαλε ;

Πάω να φτιάξω curve και εγώ. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...