Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Κουβεντα να γινεται(σε τεχνολογικο forum σχολιαζουμε ουτως ή αλλως)γιατι απο παιχνιδια που να αξιοποιουν το RT ειμαστε λιγο στεγνοι αυτη την περιοδο 2 παιχνιδια που εχουν ενδιαφερον απο πλευρας RTX αυτο τον μηνα ειναι το BFV(RT)και ισως το Darksiders 3(Dlss)και μετα παμε στον Γεναρη με το Resident evil 2(RT).
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Θα θελα ενα led rtx logo και ας μην ειναι rgb,η κατι που θα μου κανει θετική εντύπωση στο backplate. Για rtx logo πας σε evga (να είναι καλά η nvidia)...... 3 ώρες πριν, azazil1190 είπε Απο θερμοκρασία και θόρυβο βεβαια ειναι ναι ανωτερη απο αλλες Εδώ παίζεις με asus strix oc & gigabyte gaming oc..... Οπότε είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό του καθενός τι χρειάζεται...τα βάζεις κάτω και βλέπεις που θα πέσει το κασέρι...... 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Το πιο ωραίο πλάι το έχουν οι FE με το καταπράσινο GeForce RTX. Φαντάζομαι επίτηδες η NV δεν τους άφησε να έχουν RGB σε αυτό για να πουλήσει FE.
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το πιο ωραίο πλάι το έχουν οι FE με το καταπράσινο GeForce RTX. Φαντάζομαι επίτηδες η NV δεν τους άφησε να έχουν RGB σε αυτό για να πουλήσει περισσότερες FE & Evga custom. fixed.... 3
icenex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το πιο ωραίο πλάι το έχουν οι FE με το καταπράσινο GeForce RTX. Φαντάζομαι επίτηδες η NV δεν τους άφησε να έχουν RGB σε αυτό για να πουλήσει FE. Το πιο ωραιο σε αυτες ειναι που ανατιναζονται οι πλακετες 😂 🤣
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, icenex είπε Το πιο ωραιο σε αυτες ειναι που ανατιναζονται οι πλακετες 😂 🤣 Μάλλον για κάποιες ti (μεμονωμένες περιπτώσεις) μιλάς ..... 1
icenex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Μάλλον για κάποιες ti (μεμονωμένες περιπτώσεις) μιλάς ..... Προφανως και κανω πλακα (τραβηγμενη απο τα μαλλια) με αυτες τις περιπτωσεις...και ποσο μαλλον αφου δεν ανατιναζονται αλλα καιγονται... Παντως ενα Photoshop με rtx on/off με καρτα που δουλευει και καρτα που βγαζει καπνους θα ειχε πολυ πλακα
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μερικοί περιμένουν το Black Friday για να πάρουν κάμια RTX φτηνότερα χαχα
icenex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Μερικοί περιμένουν το Black Friday για να πάρουν κάμια RTX φτηνότερα χαχα Στο περιμενε θα μεινουν δεν θυμαμαι να ειχαν ριξει ποτε τις τιμες στις καρτες την μαυρη παρασκευη.
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, icenex είπε Στο περιμενε θα μεινουν δεν θυμαμαι να ειχαν ριξει ποτε τις τιμες στις καρτες την μαυρη παρασκευη. Στο περιμενε εμειναν και αυτοι που δεν αγορασαν το γνωστο bundle απο evga με τους παχαληδες και τωρα στις αγγελιες τις παιρνουν στην ιδια περιπου τιμη αλλα μεταχειρισμενες. Στο περιμενε εμειναν αυτοι που ειδαν την τιμη της Gigabyte στα 770-780ευρω και τωρα η τιμη της εχει ανεβει στα 830+ευρω Οι μονοι κερδισμενοι απο το περιμενε ειναι οσοι ηθελαν συγκεκριμενα την Msi Gaming Trio σε πιο λογικη τιμη,μιας και πριν κανα μηνα περιπου ηταν 100+ευρω ακριβοτερη. 3
Warlord1981 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια οσον αφορα το Black Friday στα Αμαζον (αντιλαμβανομαι πως τα διαφημιζω πολυ, αλλα οχι δε δουλευω εκει ) παιζουν καλυτερες τιμες και στις καρτες. Μην φανταστειτε τρελλα πραματα αλλα περσυ ειχα χτυπησει μια Sapphire Nitro+ RΧ 580 8GB γυρω στο ενα 30αρι κατω (απο 280 στα 250 κατι τετοιο). Μετα το Black Friday ξανανεβηκε. Γαλλιας έχετε υποψην έχει τις καλυτερες τιμες σε καρτες. Εγω παντως περιμένω Black Friday για G-Sync οθονη. Οσο για την Gigabyte 2080 Gaming OC θέλετε να γράψετε ολοι οι κατοχοι ρολογια που είστε 100% stable (τεσταρισμενο με Time Spy 20 loops) μαζι με fans/temps? Εμένα: core: +110 memory: +750 fans: 75% max temp: 71C (στο τελευταιο loop του Time Spy) Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Warlord1981
Acmilangr2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παιδια οσον αφορα το Black Friday στα Αμαζον (αντιλαμβανομαι πως τα διαφημιζω πολυ, αλλα οχι δε δουλευω εκει ) παιζουν καλυτερες τιμες και στις καρτες. Μην φανταστειτε τρελλα πραματα αλλα περσυ ειχα χτυπησει μια Sapphire Nitro+ RΧ 580 8GB γυρω στο ενα 30αρι κατω (απο 280 στα 250 κατι τετοιο). Μετα το Black Friday ξανανεβηκε. Γαλλιας έχετε υποψην έχει τις καλυτερες τιμες σε καρτες. Εγω παντως περιμένω Black Friday για G-Sync οθονη. Οσο για την Gigabyte 2080 Gaming OC θέλετε να γράψετε ολοι οι κατοχοι ρολογια που είστε 100% stable (τεσταρισμενο με Time Spy 20 loops) μαζι με fans/temps? Εμένα: core: +110 memory: +750 fans: 75% max temp: 71C time spy stretch ή benchmark; Έχεις καλό airflow στο κουτί; εβαλα και εγώ +110/+750/75% FANS και έχω max 68C κοντά δηλαδή. Βέβαια συμπέρασμα δεν βγαίνει έτσι...γιατί μπορεί το δικό μου 70% να είναι πολύ πιο βαβουρα απο το δικό σου 70%. αν και έχει 2 fans η δική μου Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2 1
Warlord1981 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε time spy stretch ή benchmark; Έχεις καλό airflow στο κουτί; εβαλα και εγώ +110/+750/75% FANS και έχω max 68C κοντά δηλαδή. Βέβαια συμπέρασμα δεν βγαίνει έτσι...γιατί μπορεί το δικό μου 70% να είναι πολύ πιο βαβουρα απο το δικό σου 70%. αν και έχει 2 fans η δική μου To Time Spy stress test με τα 20 loops λεω φιλε Acmilangr2 (παει περιπου 20 λεπτα). Οσο για τον θορυβο ακριβως ετσι ειναι και γιαυτο εγραψα οσοι εχουν την Gigabyte 2080 Gaming, ωστε να γινει συγκριση ακριβως ομοιων καρτων υπο ίδιες συνθηκες. Χωρις φυσικα αυτο να σημαινει πως αποτελεσματα αλλων υλοποιησεων δεν ειναι ευπροσδεκτα, προς Θεου Κουτι εχω το NZXT S340 Elite με Kraken X62 στην cpu. (2x140fans intake) και 1x120 + 1x140 exhaust. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Warlord1981 4
Acmilangr2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν κουτί νομίζω είμαστε κοντά. Γιατί και εγώ έχω 4 noctua (+2 noctua της cpu) ιδίων διαστάσεων Βάλε τα χρώματα μοβ. Νομίζω πιο ωραία θα δείχνει Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Τώρα που λέτε για fans πρέπει και 'γω να αλλάξω τα fans του p400s με noctua γιατί αυτά που έχει είναι ψιλό μάπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις