Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα να τα βλεπετε  καποιοι απο εσας που κραζατε σε τοσα τοπικ τους υπολοιπους σαν φτωχομπινεδες και γκρινιαριδες (ειτε εχουν amd η nvidia) οταν σας ελεγαν οτι δεν αξιζει και οτι οι τιμες ειναι απλα ληστεια του gamer..τωρα κλαιτε ολοι μαζι για το performance gain και τις τιμες...παρτε το χαμπαρι μερικοι δεν εχει να κανει με το ποσο αντεχει το πορτοφολι του καθενα  (προσωπικα αν κ με στερησεις αντεχει) ουτε με το οτι ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν αναγνωριζουμε κ δεν καλοδεχομαστε τις καινουργιες τεχνολογιες... αλλα αυτο ειναι διαφορετικο πραγμα απο το να μετατραπει το gaming σε ειδος πολυτελειας για τους εχοντες και μονο..πχ τα 1440p 144hz που αναφερει και ο psycho τελη του 2018 θα επρεπε να εννοουνται κ οχι μονο αυτο αλλα να ηταν και σε λογικες τιμες για τον καθενα..τωρα για σας που θα πατε να τους τα σκασετε καλα θα κανετε αλλα μην αγανακτειτε αν σας κραζουν οι υπολοιποι ως θυματα του μαρκετινγκ

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Περίμενα παραπάνω FP32 performance. Μόλις βγήκαν τα reviews, πάτησα τυχαία το Resident Evil 7 πρώτα και με έπιασε σπαστικό γέλιο..

Παραπάνω FP32 performance από που να έρθει; Αφού ήξερες περίπου που θα έρθει το GT102, έχοντας δείγμα το GV100.

Btw, το έχω ακόμα το G80 μου, αφού έλιωσε βέβαια πρώτα κάποιο VRM από το φουρνάκι με blower που ήταν η ψύκτρα της 8800GTS...

Spoiler

g80.jpg.10dfa90e59b086a473184cc17d315c84.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Καλώς τον! Και ανησυχησα μηπως ειχες καναν τσαμπουκά με τον Μέγκατρον!😋

Οχι ρε συ τον εχω στειλει για τσαι εδω και καιρο..

Βασικα χαιρομαι που ζωντανεψε ετσι το νημα,γινεται χαμουλης..

Εχω φτιαξει καφεδακι και χαζευω τα benchmark..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άλλα χρόνια οφειλόταν και στο jump στη λιθογραφία. 

Τώρα παίζουν με cores frequency κτλ

Η λιθογραφία είναι το παν βασικά. Όσο πιο πολύ εξελίσσεται μια αρχιτεκτονική, τόσο περισσότερο transistor real estate απαιτεί. Όταν κολλήσει τελείως το miniaturization, από ότι φαίνεται θα πάμε stacked dies, όπου υπάρχει έμφαση στο perf/w. Σε κάθε stack doubling θα πρέπει να πέφτουν τα ρολόγια, οπότε θα έχεις μικρότερα gains ανά γενιά. Π.χ διπλασιασμός των cores με πτώση 30% της συχνότητας = 40% καλύτερες επιδόσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως τριβω τα χερια μου με τα νουμερα που βλεπω,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος οχι τοσο για την τιμη βεβαια αλλα για την ιπποδυναμη..

• Confused 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, narta είπε

Εσυ μπορει να συγκρινεις Corolla με Lexus αλλα οκ εχεις δικιο.

οχι συγκρινω χοντα ταιπ αρ ατμοσφαιρα με τουρμπο. σε ριαλ λαιφ δηλαδη και οχι σε ματριξ που ζεις εσυ.  αρα να βγαλουμε το τουρμπο να εχουμε σωστη μετρηση κατ εσε.

περιμενουμε την amd να βρει κανα φραγκο να αγορασει μηχανικους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, holy grail είπε

οχι συγκρινω χοντα ταιπ αρ ατμοσφαιρα με τουρμπο. σε ριαλ λαιφ δηλαδη και οχι σε ματριξ που ζεις εσυ.  αρα να βγαλουμε το τουρμπο να εχουμε σωστη μετρηση κατ εσε.

περιμενουμε την amd να βρει κανα φραγκο να αγορασει μηχανικους.

Μπήκες με φόρα βλέπω... Τι καιρό εχει εξω?😭

Δημοσ.

Ναι φιλε μου,ναι..

Εγω και η Oled μου θα ζησουμε μεγαλες στιγμες επιτελους..

4k στα 60fps με μεγαλο boost απο OC και με την βοηθεια πιο ωριμων drivers στην συνεχεια..

DLSS οπου στο μελλον υπαρξει καλοδεχουμενο να παρουμε και ενα boost και απο εκει..

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Επειδή χάθηκα λίγο από τα πολλά μηνύματα, τελικά πόση είναι η διαφορά από την 1080ti;

+10% επάνω η 2080 και

+30% επάνω  η 2080ti; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Καλησπέρα. 

Επειδή χάθηκα λίγο από τα πολλά μηνύματα, τελικά πόση είναι η διαφορά από την 1080ti;

+10% επάνω η 2080 και

+30% επάνω  η 2080ti; 

5% και 30 35

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 1300 ευρώ δεν τα αξίζει με την καμία πάντως..Θα έπρεπε να είναι 100% πάνω από την 1080Ti και πάλι πολλά θα ήταν αλλά τουλάχιστον τότε θα 'λεγες ότι την στέλνει για νεράντζια οπότε οκ..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω παντως τριβω τα χερια μου με τα νουμερα που βλεπω,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος οχι τοσο για την τιμη βεβαια αλλα για την ιπποδυναμη..

Δεν τριβεις κανα λυχνάρι λεω εγω μπας και πιασει καμια ευχη για να αναστηθει η amd γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πράγματα..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...