Dinoel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μπα.... Μπερδευεσαι με 80486 και πισω που ειχαν και τούρμπο..(2 συχνοτητες λειτουργιας) Απο pentium 1 σοκετ 7 και μετα δεν υπηρχε τουρμπο πλεον.. Ηταν ο πρωτος pentium στα 75 νομιζω με overdrive για μητρικες 486 και μετα στα 100-120-133-166-200-MMX κ.ο.κ... Και ζουσε και η Cyrix τότε..🙄 Μονο με τζαμπεράκια έπαιζες για να ανεβασεις το κατι τις σου σε συχνότητα.. Βασικά χαβαλέ έκανα για το turbo γιατί δεν θυμάμαι καν τι γινόταν τότε και σε ποια μοντέλα. Ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής μου ήταν ένας tulip(πήρε ο θείος καινούργιο και μου έφερε το παλιό) και μετά είχα κενό μια δεκαετία. Απλώς έπαιζα σε φίλους και στον Θείο μου. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Dinoel 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ωραιες εποχες ρεεεε τοτε. Ειχα 486 στα 133 η στα 166 με matrox vga και ο κολλητός μου ειχε παρει τον πρωτο mmx με vga 3dfx και ειχα παθει λαλα με τα παιχνίδια πως του ετρεχαν Spoiler Ναι απιστευτα ομορφες εποχες αλλα πηδαμε και το θεμα εδω τωρα ενω επρεπε να ημασταν στα retro και να τα λεμε.. Απ΄ο,τι θυμαμαι, ο πρωτος pentium ηταν ψιλοχειροτερος απο 486DX 133 λογο του νεου της αρχιτεκτονικης, συχνοτητα κτλ.. Μετα εστρωσε το πραγμα... Κοψε εδω γιατι η κουβέντα αυτή ειναι για πολλες αναμνησεις και συγκινησεις και θα μας πεταξουν εξω..🤣 3 λεπτά πριν, Dinoel είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Βασικά χαβαλέ έκανα για το turbo γιατί δεν θυμάμαι καν τι γινόταν τότε και σε ποια μοντέλα. Ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής μου ήταν ένας tulip(πήρε ο θείος καινούργιο και μου έφερε το παλιό) και μετά είχα κενό μια δεκαετία. Απλώς έπαιζα σε φίλους και στον Θείο μου. Spoiler Κι εμεις τωρα απο τον "Θείο" παίζουμε!🤑🤣 Τελος off topic παιδάκια.. 1
azazil1190 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ναι απιστευτα ομορφες εποχες αλλα πηδαμε και το θεμα εδω τωρα ενω επρεπε να ημασταν στα retro και να τα λεμε.. Απ΄ο,τι θυμαμαι, ο πρωτος pentium ηταν ψιλοχειροτερος απο 486DX 133 λογο του νεου της αρχιτεκτονικης, συχνοτητα κτλ.. Μετα εστρωσε το πραγμα... Κοψε εδω γιατι η κουβέντα αυτή ειναι για πολλες αναμνησεις και συγκινησεις και θα μας πεταξουν εξω..🤣 Παω πασο 😉
Dev1l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ξέρουμε πόσα χρόνια έχει εγγύηση η MSI RTX 2080 Gaming X Trio ? Τώρα έφαγα φλασιά....
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Γενικότερα το θέμα εγγύηση είναι πονεμένη ιστορία. Νομίζω 2 χρόνια πάντως.
Dev1l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Γενικότερα το θέμα εγγύηση είναι πονεμένη ιστορία. Νομίζω 2 χρόνια πάντως. 830 ευρω και 2 χρόνια εγγύηση? Λίγο δεν είναι? Η gaming oc της gigabyte δίνει 4... wtf?
Warlord1981 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Παιδια είδατε την AMP Extreme της Zotac?? Χρονισμενη στα 1905 (ψηλοτερα απο καθε αλλη υλοποιηση) και με πολυυυυ RGB!
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα απο pm που ειχα με ενα συμφορουμιτη σχετικα με το τελευταιο σχολιο που εγραψα κατι μερες πιο πισω για να μην συμμετεχω,με παροτρυνε να συνεχιζω να συμμετεχω στο παρον θεμα. Αρα οποιου δεν του αρεσουν τα σχολια μου μπορει να με βαλει αν θελει σε ignore.Δεν θα ξαναασχοληθω προσωπικα με τα γνωστα vs μεταξυ pascal και Turing,γιατι δεν θελω να κλειδωθει τσαμπα και αυτο το θεμα. 17 λεπτά πριν, Dev1l είπε 830 ευρω και 2 χρόνια εγγύηση? Λίγο δεν είναι? Η gaming oc της gigabyte δίνει 4... wtf? Η Gigabyte και η Msi δινουν 3 χρονια εγγυηση. Ο εξτρα χρονος της Gigabyte ειναι αν γινει register η καρτα online στο site της. https://www.aorus.com/event-detail.php?i=764 Register your GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti/ 2080 Gaming Series graphics card and receive the privilege of 4-year warranty for your investment at no extra charge. Register your product within 30 days from the date of purchase Ειναι το ιδιο εν μερη συστημα με την Zotac η οποια προσφερει 2χρονια εγγυηση μεσω του πωλητη αγορας και αλλα 3χρονια μετα εγγυηση δικη της. https://www.zotac.com/ro/page/product-warranty-policy Graphics Cards · Standard Warranty: 2 years · Extended Warranty: +3years · Total Warranty: 5 years tota In order to enjoy an extended warranty services, you must register your purchase of ZOTAC product online within 28 days of the purchase date. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παιδια είδατε την AMP Extreme της Zotac?? Χρονισμενη στα 1905 (ψηλοτερα απο καθε αλλη υλοποιηση) και με πολυυυυ RGB! Καλά το peak ρολογιών είναι πάνω-κάτω ίδιο σε όλες. Το θέμα είναι αν τα κρατάει λόγω θερμοκρασίας, οπότε αυτό που πρέπει να σε νοιάζει σε μια υλοποίηση είναι τα temps. 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αν η Giga πέσει στα ~700€ μπορεί ακόμα κι εγώ να τη μπουμπουνίσω. Αρκεί να μην αποδειχθεί φόλα. Πως και δεν χτυπάς μια μεταχείρω 1080Ti ;
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Κατι ψιλο ασχετο αλλα καλου κακου αν εχετε μικρα midi κουτια να τσεκαρετε πρωτα αν χωρανε γομαρο καρτες οπως η Msi X trio. Σε ενα κουτι που κοιταζα γιατι μαρεσε πολυ(το Fractal Meshify C)πχ η Trio δεν χωραει ενω η Strix που ειναι σχεδον τα ιδια χωραει. 1
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H gaming x trio είναι 32.7 εκατοστά μήκος η strix έχει 30 εκατοστά. Αρκετή διαφορά. 29.8 είναι η strix που έχω αλλά έχει αρκετο χώρο ακόμα. Το meshify c ειναι αρκετά μικρό. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Arkin
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Το P400s τις χωράει όλες, δεν έχουμε θέμα
Dev1l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ @Fulgore ελπίζω να το κάνει κάποια στιγμή και η msi αυτό!
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Πιο πολυ το ανεφερα καθαρα γιατι οι νεες καρτες ειναι αρκετα τεραστιες σε μεγεθος και φυσικα δεν ξερω τι κουτι εχει ο καθενας(οπως και αν εχουν βαλει πχ υδροψυξη μπροστα) να το εχουν υποψη τους. Εννοειται οτι προσωπικα θεωρω την Msi trio και Asus Strix ισως τις ομορφοτερες απο τις νεες καρτες(του skroutz),αλλα στην Msi δεν μαρεσει που ειναι τοσο τεραστια και απο ψυξη υστερει σε σχεση με μικροτερες καρτες τυπου Gigabyte ή και palit. Για τις Asus παντως να θυμισω οτι τρεχει promotion με δωρο το τελευταιο call of duty(αξιας 50ευρω περιπου)σε συνεργαζομενα καταστηματα(οπως το Msystems).
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Και με την υδρόψυξη μπροστά πάλι χωράει στο p400s και έχει και 3 πόντους περίπου περιθώριο ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις