Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, csaris είπε

Eφτασε και η δικη μου!

Asus GeForce RTX 2080 Ti 11GB Dual.

20181031_222314-1664x1248.jpg

σε λίγο ποιο μεγάλη και από την μητρική θα είναι η gpu

Καλοτάξιδη!

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, csaris είπε

Eφτασε και η δικη μου!

Asus GeForce RTX 2080 Ti 11GB Dual.

20181031_222314-1664x1248.jpg

Έχεις βάλει ανάποδα τον ανεμιστήρα της cpu; η κάτι βλέπω λάθος; 

• Like 1
Δημοσ.

Καλη περιπτωση η gigabyte 2080 oc αν συνεχισει ετσι και πεσει πιο κοντα στα 700 παιζει κ εγω να λυγισω που κανω απεργιας αγορας :P Αναμενω βεβαια να δω τι θα γινει με τις καρτες που καιγονται.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dinoel είπε

σε λίγο ποιο μεγάλη και από την μητρική θα είναι η gpu

Καλοτάξιδη!

Καλα η gpu, αλλα και η ψυκτρουλα δεν παει πισω... Θυμαμαι οταν πρωτο ειδα ψυκτρουλα στον pentium 1 κι έλεγα οτι για να την βάλανε θα πρέπει να ζεσταίνεται πολυ και να είναι πολυ τούμπανο η cpu!(Ηταν για τότε αλλά απο 133mhz και πάνω..)🙂

image.png.aa533b73d13c9ceee797376d1559b0f3.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλη περιπτωση η gigabyte 2080 oc αν συνεχισει ετσι και πεσει πιο κοντα στα 700 παιζει κ εγω να λυγισω που κανω απεργιας αγορας :P Αναμενω βεβαια να δω τι θα γινει με τις καρτες που καιγονται.

Θέμα έχουν κυρίως οι 2080ti fe εκδόσεις και μάλλον κάτι παίζει στη gddr6 μνήμη. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θέμα έχουν κυρίως οι 2080ti fe εκδόσεις και μάλλον κάτι παίζει στη gddr6 μνήμη. 

Πριν κανα 2 ημερες ειχα δει και με asus-gigabyte το ιδιο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα.. Ισως να ηταν τυχαια αστοχια σε αυτους..

Αλλα εδω υπαρχουν ατομα που πηραν 2 καρτες και τους καηκανε και οι 2!  Δηλαδη οι FE φαινεται οτι θα εχουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο προβλημα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

Πριν κανα 2 ημερες ειχα δει και με asus-gigabyte το ιδιο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα.. Ισως να ηταν τυχαια αστοχια σε αυτους..

Αλλα εδω υπαρχουν ατομα που πηραν 2 καρτες και τους καηκανε και οι 2!  Δηλαδη οι FE φαινεται οτι θα εχουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο προβλημα...

Ναι με τις founders γίνεται χαμός περιμένουμε ανακοίνωση από nvidia τι συμβαίνει. Για custom δεν διάβασα κάτι θα φανεί στον επόμενο μήνα. Ευτυχώς τις αλλάζει όλες η nvidia. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι με τις founders γίνεται χαμός περιμένουμε ανακοίνωση από nvidia τι συμβαίνει. Για custom δεν διάβασα κάτι θα φανεί στον επόμενο μήνα. Ευτυχώς τις αλλάζει όλες η nvidia. 

Δεν γινοταν να μην τις αλλάξει.. Και μεμονομενα περιστατικα να ηταν,ετσι κι αλλιως θα πηγαιναν με εγγυηση αλλαγή κτλ..

Σκέψου τωρα που εχει παρει και διαστασεις το θεμα και ηδη υπαρχει αρνητικο κλιμα και φοβος σε αρκετους αγοραστες-υποψήφιους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την μία ξενερώνεις άμα σου τύχει, από την άλλη γουστάρω να παθαίνουν τέτοιες νίλες να τους πέσει λίγο ο εγωισμός τους(Και αυτό πάει για όλα τα ''καλά'' παιδιά της premium κατηγορίας, Intel, Apple, NVIDIA).

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Δεν γινοταν να μην τις αλλάξει.. Και μεμονομενα περιστατικα να ηταν,ετσι κι αλλιως θα πηγαιναν με εγγυηση αλλαγή κτλ..

Σκέψου τωρα που εχει παρει και διαστασεις το θεμα και ηδη υπαρχει αρνητικο κλιμα και φοβος σε αρκετους αγοραστες-υποψήφιους..

Απλά δεν περνεις fe 2080ti φέτος με αυτά που γίνονται. Αντε να δούμε τον Jensen του χρόνου με δερματίνη και τι στον κόσμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από την μία ξενερώνεις άμα σου τύχει, από την άλλη γουστάρω να παθαίνουν τέτοιες νίλες να τους πέσει λίγο ο εγωισμός τους(Και αυτό πάει για όλα τα ''καλά'' παιδιά της premium κατηγορίας, Intel, Apple, NVIDIA).

Αυτο ακριβως... Κι εγω με αυτους τα εχω με την ψηλομυτίαση που νομιζουν οτι επιασαν τον Θεό απ΄ τ΄ @ρχιδια και πουλανε σε τιμές χρυσού.. Δηλαδη αμα δεν ασχολουνταν και 10 χρονια με αυτο το προτζεκτ οπως λενε, τι θα πουλαγανε τωρα? Πέτρες με ανεμιστηράκια?🤣

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απλά δεν περνεις fe 2080ti φέτος με αυτά που γίνονται. Αντε να δούμε τον Jensen του χρόνου με δερματίνη και τι στον κόσμο. 

Ναι σωστα αλλά και παλι ενας φοβος υπαρχει γενικα κι ενα αρνητικο κλιμα.. Οσο για τον Jensen μην αγχωνεσαι... Εχει ηδη ανανεωσει την δερματινογκαρνταρόμπα του απο το Pascalostock....🤑

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καλα η gpu, αλλα και η ψυκτρουλα δεν παει πισω... Θυμαμαι οταν πρωτο ειδα ψυκτρουλα στον pentium 1 κι έλεγα οτι για να την βάλανε θα πρέπει να ζεσταίνεται πολυ και να είναι πολυ τούμπανο η cpu!(Ηταν για τότε αλλά απο 133mhz και πάνω..)🙂

image.png.aa533b73d13c9ceee797376d1559b0f3.png

ήταν το turbo που πήγαινε στα 166Mhz για αυτό:) πραγματικά όταν βλέπω τέτοια cooler προτιμώ να είμαι με το stock. Χάνεται όλη η ομορφιά του pc. Παίρνεις μια μητρική και πετάς μια κουμούτσα επάνω. Το ίδιο φυσικά ισχύει και τώρα με τις κάρτες γραφικών.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinoel είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

ήταν το turbo που πήγαινε στα 166Mhz για αυτό:) πραγματικά όταν βλέπω τέτοια cooler προτιμώ να είμαι με το stock. Χάνεται όλη η ομορφιά του pc. Παίρνεις μια μητρική και πετάς μια κουμούτσα επάνω. Το ίδιο φυσικά ισχύει και τώρα με τις κάρτες γραφικών.

Spoiler

Μπα.... Μπερδευεσαι με 80486 και πισω που ειχαν και τούρμπο..(2 συχνοτητες λειτουργιας)

Απο pentium 1 σοκετ 7 και μετα δεν υπηρχε τουρμπο πλεον..

Ηταν ο πρωτος pentium στα 75 νομιζω με overdrive για μητρικες 486 και μετα στα 100-120-133-166-200-MMX κ.ο.κ... Και ζουσε και η Cyrix τότε..🙄

Μονο με τζαμπεράκια έπαιζες για να ανεβασεις το κατι τις σου σε συχνότητα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μπα.... Μπερδευεσαι με 80486 και πισω που ειχαν και τούρμπο..(2 συχνοτητες λειτουργιας)

Απο pentium 1 σοκετ 7 και μετα δεν υπηρχε τουρμπο πλεον..

Ηταν ο πρωτος pentium στα 75 νομιζω με overdrive για μητρικες 486 και μετα στα 100-120-133-166-200-MMX κ.ο.κ... Και ζουσε και η Cyrix τότε..🙄

Μονο με τζαμπεράκια έπαιζες για να ανεβασεις το κατι τις σου σε συχνότητα..

Ωραιες εποχες ρεεεε τοτε.

Ειχα 486 στα 133 η στα 166 δεν θυμαμαι...μπορει να ηταν και ο pentium στα 133 😛με matrox vga και ο κολλητός μου ειχε παρει τον πρωτο  mmx με vga 3dfx και ειχα παθει λαλα με τα παιχνίδια πως του ετρεχαν

Επεξ/σία από azazil1190
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...