Dinoel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, csaris είπε Eφτασε και η δικη μου! Asus GeForce RTX 2080 Ti 11GB Dual. σε λίγο ποιο μεγάλη και από την μητρική θα είναι η gpu Καλοτάξιδη! 1
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, csaris είπε Eφτασε και η δικη μου! Asus GeForce RTX 2080 Ti 11GB Dual. Έχεις βάλει ανάποδα τον ανεμιστήρα της cpu; η κάτι βλέπω λάθος; 1
icenex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλη περιπτωση η gigabyte 2080 oc αν συνεχισει ετσι και πεσει πιο κοντα στα 700 παιζει κ εγω να λυγισω που κανω απεργιας αγορας Αναμενω βεβαια να δω τι θα γινει με τις καρτες που καιγονται. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dinoel είπε σε λίγο ποιο μεγάλη και από την μητρική θα είναι η gpu Καλοτάξιδη! Καλα η gpu, αλλα και η ψυκτρουλα δεν παει πισω... Θυμαμαι οταν πρωτο ειδα ψυκτρουλα στον pentium 1 κι έλεγα οτι για να την βάλανε θα πρέπει να ζεσταίνεται πολυ και να είναι πολυ τούμπανο η cpu!(Ηταν για τότε αλλά απο 133mhz και πάνω..)🙂
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, icenex είπε Καλη περιπτωση η gigabyte 2080 oc αν συνεχισει ετσι και πεσει πιο κοντα στα 700 παιζει κ εγω να λυγισω που κανω απεργιας αγορας Αναμενω βεβαια να δω τι θα γινει με τις καρτες που καιγονται. Θέμα έχουν κυρίως οι 2080ti fe εκδόσεις και μάλλον κάτι παίζει στη gddr6 μνήμη.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Θέμα έχουν κυρίως οι 2080ti fe εκδόσεις και μάλλον κάτι παίζει στη gddr6 μνήμη. Πριν κανα 2 ημερες ειχα δει και με asus-gigabyte το ιδιο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα.. Ισως να ηταν τυχαια αστοχια σε αυτους.. Αλλα εδω υπαρχουν ατομα που πηραν 2 καρτες και τους καηκανε και οι 2! Δηλαδη οι FE φαινεται οτι θα εχουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο προβλημα... Spoiler https://tyrone.tech/more-cases-of-faulty-geforce-rtx-turing-cards-appear/
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε Πριν κανα 2 ημερες ειχα δει και με asus-gigabyte το ιδιο προβλημα αλλα δεν μπορω να το βρω τωρα.. Ισως να ηταν τυχαια αστοχια σε αυτους.. Αλλα εδω υπαρχουν ατομα που πηραν 2 καρτες και τους καηκανε και οι 2! Δηλαδη οι FE φαινεται οτι θα εχουν σε πολυ μεγαλο ποσοστο προβλημα... Απόκρυψη περιεχομένων https://tyrone.tech/more-cases-of-faulty-geforce-rtx-turing-cards-appear/ Ναι με τις founders γίνεται χαμός περιμένουμε ανακοίνωση από nvidia τι συμβαίνει. Για custom δεν διάβασα κάτι θα φανεί στον επόμενο μήνα. Ευτυχώς τις αλλάζει όλες η nvidia.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι με τις founders γίνεται χαμός περιμένουμε ανακοίνωση από nvidia τι συμβαίνει. Για custom δεν διάβασα κάτι θα φανεί στον επόμενο μήνα. Ευτυχώς τις αλλάζει όλες η nvidia. Δεν γινοταν να μην τις αλλάξει.. Και μεμονομενα περιστατικα να ηταν,ετσι κι αλλιως θα πηγαιναν με εγγυηση αλλαγή κτλ.. Σκέψου τωρα που εχει παρει και διαστασεις το θεμα και ηδη υπαρχει αρνητικο κλιμα και φοβος σε αρκετους αγοραστες-υποψήφιους..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από την μία ξενερώνεις άμα σου τύχει, από την άλλη γουστάρω να παθαίνουν τέτοιες νίλες να τους πέσει λίγο ο εγωισμός τους(Και αυτό πάει για όλα τα ''καλά'' παιδιά της premium κατηγορίας, Intel, Apple, NVIDIA). Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead 2
Arkin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Δεν γινοταν να μην τις αλλάξει.. Και μεμονομενα περιστατικα να ηταν,ετσι κι αλλιως θα πηγαιναν με εγγυηση αλλαγή κτλ.. Σκέψου τωρα που εχει παρει και διαστασεις το θεμα και ηδη υπαρχει αρνητικο κλιμα και φοβος σε αρκετους αγοραστες-υποψήφιους.. Απλά δεν περνεις fe 2080ti φέτος με αυτά που γίνονται. Αντε να δούμε τον Jensen του χρόνου με δερματίνη και τι στον κόσμο.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Από την μία ξενερώνεις άμα σου τύχει, από την άλλη γουστάρω να παθαίνουν τέτοιες νίλες να τους πέσει λίγο ο εγωισμός τους(Και αυτό πάει για όλα τα ''καλά'' παιδιά της premium κατηγορίας, Intel, Apple, NVIDIA). Αυτο ακριβως... Κι εγω με αυτους τα εχω με την ψηλομυτίαση που νομιζουν οτι επιασαν τον Θεό απ΄ τ΄ @ρχιδια και πουλανε σε τιμές χρυσού.. Δηλαδη αμα δεν ασχολουνταν και 10 χρονια με αυτο το προτζεκτ οπως λενε, τι θα πουλαγανε τωρα? Πέτρες με ανεμιστηράκια?🤣 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Απλά δεν περνεις fe 2080ti φέτος με αυτά που γίνονται. Αντε να δούμε τον Jensen του χρόνου με δερματίνη και τι στον κόσμο. Ναι σωστα αλλά και παλι ενας φοβος υπαρχει γενικα κι ενα αρνητικο κλιμα.. Οσο για τον Jensen μην αγχωνεσαι... Εχει ηδη ανανεωσει την δερματινογκαρνταρόμπα του απο το Pascalostock....🤑 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από ZELOMOTH
Dinoel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καλα η gpu, αλλα και η ψυκτρουλα δεν παει πισω... Θυμαμαι οταν πρωτο ειδα ψυκτρουλα στον pentium 1 κι έλεγα οτι για να την βάλανε θα πρέπει να ζεσταίνεται πολυ και να είναι πολυ τούμπανο η cpu!(Ηταν για τότε αλλά απο 133mhz και πάνω..)🙂 ήταν το turbo που πήγαινε στα 166Mhz για αυτό:) πραγματικά όταν βλέπω τέτοια cooler προτιμώ να είμαι με το stock. Χάνεται όλη η ομορφιά του pc. Παίρνεις μια μητρική και πετάς μια κουμούτσα επάνω. Το ίδιο φυσικά ισχύει και τώρα με τις κάρτες γραφικών.
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Dinoel είπε Απόκρυψη περιεχομένων ήταν το turbo που πήγαινε στα 166Mhz για αυτό:) πραγματικά όταν βλέπω τέτοια cooler προτιμώ να είμαι με το stock. Χάνεται όλη η ομορφιά του pc. Παίρνεις μια μητρική και πετάς μια κουμούτσα επάνω. Το ίδιο φυσικά ισχύει και τώρα με τις κάρτες γραφικών. Spoiler Μπα.... Μπερδευεσαι με 80486 και πισω που ειχαν και τούρμπο..(2 συχνοτητες λειτουργιας) Απο pentium 1 σοκετ 7 και μετα δεν υπηρχε τουρμπο πλεον.. Ηταν ο πρωτος pentium στα 75 νομιζω με overdrive για μητρικες 486 και μετα στα 100-120-133-166-200-MMX κ.ο.κ... Και ζουσε και η Cyrix τότε..🙄 Μονο με τζαμπεράκια έπαιζες για να ανεβασεις το κατι τις σου σε συχνότητα.. 1
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Αν η Giga πέσει στα ~700€ μπορεί ακόμα κι εγώ να τη μπουμπουνίσω. Αρκεί να μην αποδειχθεί φόλα. 1
azazil1190 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μπα.... Μπερδευεσαι με 80486 και πισω που ειχαν και τούρμπο..(2 συχνοτητες λειτουργιας) Απο pentium 1 σοκετ 7 και μετα δεν υπηρχε τουρμπο πλεον.. Ηταν ο πρωτος pentium στα 75 νομιζω με overdrive για μητρικες 486 και μετα στα 100-120-133-166-200-MMX κ.ο.κ... Και ζουσε και η Cyrix τότε..🙄 Μονο με τζαμπεράκια έπαιζες για να ανεβασεις το κατι τις σου σε συχνότητα.. Ωραιες εποχες ρεεεε τοτε. Ειχα 486 στα 133 η στα 166 δεν θυμαμαι...μπορει να ηταν και ο pentium στα 133 😛με matrox vga και ο κολλητός μου ειχε παρει τον πρωτο mmx με vga 3dfx και ειχα παθει λαλα με τα παιχνίδια πως του ετρεχαν Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από azazil1190
Προτεινόμενες αναρτήσεις