Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Για την trio λες; Νομίζω ότι στην msi τα σκ@τωσαν στις rtx και στο λέω εγώ, που είμαι fan των msi (και της trio, την οποία ήθελα να πάρω και στη 1080ti έκδοσή της).

Όμως, δεδομένης της τιμής τους (η duke, νομίζω, είναι ακόμα φθηνότερη) και της εμφάνισής τους (ναι, η gigabyte τρελό vfm, αλλά αυτή η εμφάνιση δεν χωνεύεται με τίποτα και τα ίδια έκαναν και στις aorus 1080ti), προχώρα.

Καλορίζικη (η καλύτερη επιλογή θα ήταν η rog strix, αλλά η asus την έχει δει god mode με την τιμολογιακή της πολιτική).

Η καλύτερη είναι όντως η Strix αλλά όπως είπα αν ήταν να δώσω 1000, θα έδινα άλλα 200-300 για το μεγάλο. 2080 μέχρι να έρθουν τα 7nm λοιπόν :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η καλύτερη είναι όντως η Strix αλλά όπως είπα αν ήταν να δώσω 1000, θα έδινα άλλα 200-300 για το μεγάλο. 2080 μέχρι να έρθουν τα 7nm λοιπόν :)

Δωσε τα 820 της duke/gaming x και εισαι κυριος. Δεν περιμενα τετοιες πτωσεις τιμων τοσο γρηγορα βλεπω την gigabyte να πηγαινει στα 750 αρκετα συντομα. Που σιγουρα τα αξιζει σε συγκριση με μια 1080ti. Στα 900+ δεν τα αξιζε στα 700 αν παει το σκεφτομαι να παρω και εγω μια. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

1sg4doml1kv11.jpg

Στο rtx εδωσε οπως ηταν λογικο 2070 το κατωτερο. Στα cpu γιατι ανεβηκε ομως? Εφοσον τα fps πεφτουν με το rtx γιατι χρειαζομαστε καλυτερο cpu?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Γιατί έχουν εξηγήσει ότι το RTX ανεβάζει τις απαιτήσεις και σε CPU.

Δεν το ηξερα. Για να δουμε. Περα απο την καρτα δηλαδη θες και τουμπανο επεξεργαστη για το rtx. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το optimal έχουν πει ότι είναι CPU με 6c/12t ή 4c/8t αλλά με υψηλό χρονισμό.

Αντε να ερθει γιατι το shadow δεν βλεπω να περνει το patch. Λιγο περιεργο να πεφτουν τα fps αλλα να αυξανετε το usage της cpu. Το ray tracing δεν ειναι απλα υποθεση gpu αλλα τρωει ζορι και η cpu. Μπας και πιασουν τοπο τα cpu που εχουμε.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Αυτά είπαν οι devs της DICE για το DXR:

“What we have done with our DXR implementation is we go very wide on a lot of cores to offload that work so we’re likely going to require a higher minimum or recommended spec for producing RT. And very wide is the best way for the consumer in that regard, with a four-core or six-core machine.

We haven’t communicated any of the specs yet so they might change, but I think that a six-core machine – it doesn’t have to be aggressively clocked – but 12 hardware threads is what we kind of designed it for. But it might also work well on a higher clocked eight thread machine.”

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτά είπαν οι devs της DICE για το DXR:

“What we have done with our DXR implementation is we go very wide on a lot of cores to offload that work so we’re likely going to require a higher minimum or recommended spec for producing RT. And very wide is the best way for the consumer in that regard, with a four-core or six-core machine.

We haven’t communicated any of the specs yet so they might change, but I think that a six-core machine – it doesn’t have to be aggressively clocked – but 12 hardware threads is what we kind of designed it for. But it might also work well on a higher clocked eight thread machine.”

Πολυ ενδιαφερον. Ενας 7700k στα 5 δηλαδη δεν θα εχει θεμα οπως γραφουν. Τσιμπα την 2080 μεχρι να σου ερθει θα βγει και το battlefield 5 θα εχει μπει και το patch στο shadows να το ευχαριστηθεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, csaris είπε

Eφτασε και η δικη μου!

Asus GeForce RTX 2080 Ti 11GB Dual.

20181031_222314-1664x1248.jpg

Χρηστάκη καλοριζικο το εργαλειο.

Μου την πουλας ρε?😂

Θελω ετοιμοπαραδωτη!

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να ευχόμαστε τώρα να μην τύχει και δούμε πολύχρωμα τετραγωνάκια στην οθόνη :D

Μολις δεις τα rgb τετραγωνάκια σημαίνει "RTX ON"

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/10/2018 στις 11:15 ΜΜ, azazil1190 είπε

Επρεπε να την βαλει στα 1700(ετοιμοπαραδωτη-τωρα την θες?πλερω)

ακομα θυμάμαι αυτο πάντος και γελάω :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...