azazil1190 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Οκ με τα παιδια. Με την γυναικα όμως πως το διαχειριζεστε? Δεν μουρμουραει οτι πεφτει μονη στο κρεβατι?? (προσφατα παντρεμενος) Αναλογα τα ποσα χρόνια εχει μαθει να σε ανεχεται. Καποτε ειχα την μουρμουρα"το μονο που σε νοιαζει ειναι το κομπιουτερ και το σωμα σου (γυμναστήριο)" Μετα ειχαμε σε νοιαζει η μηχανη και το κομπιούτερ σου. Αλλα πλεον ΝΑΙ εχω ησυχία δεν κανει κιχ.Με την άφιξη του μικρου μας τα ξεπερασε ολα.Οι γυναικες ρίχνονται με τα μουτρα στα παιδια,τοσο που λες" η κερατας ειμαι,😂η γραμμενο με εχει." Τίποτα βεβαια απο τα παραπανω απλα ειναι το μητρικο ένστικτο.Ολοι μας μπαίνουμε σε 2η μοίρα μετα την γέννηση παιδιου. Οποτε εχεις πλεον ησυχια και οχι μουρμουρα💪😂 Καλα οκ οταν χαλας χρηματα για το χόμπι παντα θα εχεις μουρμουρα😛 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από azazil1190 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Να πατήσω σκανδάλη για Gaming X 2080 στα 830 ; 2
mjmtvman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να πατήσω σκανδάλη για Gaming X 2080 στα 830 ; εγω είμαι μαζί σου 1
Dev1l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Να πατήσω σκανδάλη για Gaming X 2080 στα 830 ; Πάάάάάάτα!!! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Dev1l
mjmtvman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Καλα οκ οταν χαλας χρηματα για το χόμπι παντα θα εχεις μουρμουρα😛 xaxaxax μονο πίστωση.
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να πατήσω σκανδάλη για Gaming X 2080 στα 830 ; πσθου
azazil1190 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mjmtvman είπε xaxaxax μονο πίστωση. Εννοείται οτι εαν σε αφησει και αγορασεις μετα σου ετοιμάζει να αγοράσεις και κατι δικο της. Τσαντα-παπουτσια κτλ 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Να πατήσω σκανδάλη για Gaming X 2080 στα 830 ; Πατα βουρρρ. Μονο προσεχε μην φαει την πιστολια και σου έρθει ψωφια😂RMA rules 1 1
Wayward Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Οκ με τα παιδια. Με την γυναικα όμως πως το διαχειριζεστε? Δεν μουρμουραει οτι πεφτει μονη στο κρεβατι?? (προσφατα παντρεμενος) Εγώ λόγω της μικρής σταμάτησα το raiding διότι απλά δε βγαίνει χρονικά, τώρα που ξεκίνησε παιδικό και κοιμάται νωρίτερα κάτι μπορεί να καταφέρω Για single player games πια πάει μετά τις 23:00 το βράδυ αλλά εκεί τι να πρωτοχωρέσω? Μουσική (ακούω και παίζω), gaming, καμιά σειρά, ταινία, λίγο διάβασμα? Η γυναίκα δε με πρήζει ποτέ για τα ενδιαφέροντά μου καθώς έχει και εκείνη τα δικά της. Εξάλλου αυτό είναι υγιές, χρειάζεται και λίγο προσωπικός χρόνος. 6
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε παιδες η μικρη σειρα rtx αναλογες με τις 1030-1050-1050ti ποτε θα βγουν και τι τιμες θα εχουν ακουσατε τιποτα ???? Δεν θα βγουν τετοιες καρτες...RTX θα ειναι απο 2070 και πανω...απο εκει και κατω θα ειναι GTX 2060/2050 και οι ti τους...
george kesoglu Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Έστω gtx ή όπως τέλος πάντων θα ονομαστούν , ποτέ θα βγουν ξέρει κανείς έχει ανακοινωθεί κάτι ;;;
Dinoel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Οκ με τα παιδια. Με την γυναικα όμως πως το διαχειριζεστε? Δεν μουρμουραει οτι πεφτει μονη στο κρεβατι?? (προσφατα παντρεμενος) Η λεξη κλειδι στην πρόταση σου είναι το πρόσφατα. Απλώς αν έχεις κάνει το λάθος να εμφανίσεις το χόμπι σου αργότερα και όχι αππ την αρχή σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Π.χ. απο τα πρώτα πράγματα που ειπα στην γυναικα μου οταν ήμασταν σε σχέση είναι, αλλοι πανε καφενείο αλλοι για κυνήγι, άλλοι βλέπουν μπαλα. Εγώ γουσταρω το gaming. 5
DEADLAZARUS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Να πατήσω σκανδάλη για Gaming X 2080 στα 830 ; Για την trio λες; Νομίζω ότι στην msi τα σκ@τωσαν στις rtx και στο λέω εγώ, που είμαι fan των msi (και της trio, την οποία ήθελα να πάρω και στη 1080ti έκδοσή της). Όμως, δεδομένης της τιμής τους (η duke, νομίζω, είναι ακόμα φθηνότερη) και της εμφάνισής τους (ναι, η gigabyte τρελό vfm, αλλά αυτή η εμφάνιση δεν χωνεύεται με τίποτα και τα ίδια έκαναν και στις aorus 1080ti), προχώρα. Καλορίζικη (η καλύτερη επιλογή θα ήταν η rog strix, αλλά η asus την έχει δει god mode με την τιμολογιακή της πολιτική). Off Topic: Είχα τρελή γκρίνια από τη γυναίκα μου πριν τον ερχομό της μικρούλας μας. Παίζω πια το βράδυ, μετά τις 23.00, και μόνο αν δεν είμαι πτώμα από την κούραση. Πλέον, δεν έχω παράπονα, αρκεί να τηρώ το μέτρο (ήτοι δυο-τρεις φορές την εβδομάδα να βλέπουμε σειρές-ταινίες). Γυναίκες...... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από DEADLAZARUS 3
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Off Topic: Είχα τρελή γκρίνια από τη γυναίκα μου πριν τον ερχομό της μικρούλας μας. Παίζω πια το βράδυ, μετά τις 23.00, και μόνο αν δεν είμαι πτώμα από την κούραση. Πλέον, δεν έχω παράπονα, αρκεί να τηρώ το μέτρο (ήτοι δυο-τρεις φορές την εβδομάδα να βλέπουμε σειρές-ταινίες). Γυναίκες...... Τελικά κάπου εκεί έξω έχω δίδυμο αδερφό. Και κάπου εκεί μέσα είναι η Evga 2080 Το παραπάνω ηταν "πρόλογος" για να μην φανεί το post off topic Η φωτογραφία δείχνει το σαλόνι μου και έναν τρόπο από το να ελαττώνεται αρκετά η "παντόφλα". Έτσι παίζεις και έχεις και επαφη με την γυναίκα. Βέβαια παίζω με controller (elite) αλλά έτσι και αλλιώς είναι fan του μοχλου. Το αναφέρω σαν λύση στους παντρεμένους 6
Warlord1981 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dinoel είπε Η λεξη κλειδι στην πρόταση σου είναι το πρόσφατα. Απλώς αν έχεις κάνει το λάθος να εμφανίσεις το χόμπι σου αργότερα και όχι αππ την αρχή σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Π.χ. απο τα πρώτα πράγματα που ειπα στην γυναικα μου οταν ήμασταν σε σχέση είναι, αλλοι πανε καφενείο αλλοι για κυνήγι, άλλοι βλέπουν μπαλα. Εγώ γουσταρω το gaming. 31 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τελικά κάπου εκεί έξω έχω δίδυμο αδερφό. Και κάπου εκεί μέσα είναι η Evga 2080 Το παραπάνω ηταν "πρόλογος" για να μην φανεί το post off topic Η φωτογραφία δείχνει το σαλόνι μου και έναν τρόπο από το να ελαττώνεται αρκετά η "παντόφλα". Έτσι παίζεις και έχεις και επαφη με την γυναίκα. Βέβαια παίζω με controller (elite) αλλά έτσι και αλλιώς είναι fan του μοχλου. Το αναφέρω σαν λύση στους παντρεμένους Απο την αρχη ήξερε πως ημουν "κομπιουτερακιας" μιας και η δουλεία μου ειναι IT. Στην αρχή δεν επαιζα και τοσο αλλα απο οταν εκανα αναβαθμιση στο PC και ειδικα απο τοτε που έγινε ο χαμος με το Fortnite (ξερω παιδικο game αλλα έχω βρει φιλαρακια στην ηλικια μου απο Αυστρια και μαζι με τον κουμπαρο μου παιζουμε κανα βραδακι ) ε θελω ρε αδερφε να κατσω λιγο παραπανω.. και αμεσως μουρμουρα Και μενα μεστο σαλονι ειναι το "battlestation" Απολογουμαι για την ακαταστασία στο σαλονι! Αποψε θα μαζευτουν ολα (H ΤV στην κρεβατοκαμαρα) ~ Συγνωμη για το OFFTOPIC ~ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Warlord1981 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις