Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, phanispal είπε Δυνατό το multicopter. Καμιά 1080 Ti θα πέσει; Άγνωστο μου είναι σαν μαγαζί αλλά έχει 300+ αξιολογήσεις και σύνολο 4.5/5 βαθμολογία, can't be bad. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Psycho_Warhead
Warlord1981 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Μπορει να μην σου κανει κιχ. Πιστευω παρτίδα ειναι που εβγαλε το παραπανω ελάττωμα. Απο την αλλη δεν ξερω αλλα η σειρά 20χχ μου κανει λιγο οτι ειναι στο ποδι. Μια αυτο το ελάττωμα,μετα η αποδοση δεν ηταν η αναμενόμενη το κερασακι η τιμη κτλ. Θα δείξει στους επόμενους μήνες τελικα τι απο ολα ισχύει Και εγω έτσι βλεπω.. Ισως αποδειχτει από τις χειρότερες επενδυσεις που έχω κανει σε hardware.
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Άγνωστο μου είναι σαν μαγαζί αλλά έχει 300+ αξιολογήσεις και σύνολο 4.5/5 βαθμολογία, can't be bad. Εννοούσα ότι κατεβάζει τιμές και παρασέρνει και τους άλλους, το έχω δει και με άλλες κάρτες. Σχετικά με τις αξιολογήσεις, τις έχω δει κι εγώ και μάλιστα στις όποιες αρνητικές απαντούν, δεν είναι στ' @@ τους. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Αν είναι να με έβγαζε θέματα θα μας τα είχε βγάλει ήδη. BSOD έχω να δω κάτι μήνες μην πω χρόνια 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Το πρόβλημα είναι ότι αγοράζεις κάρτα που λέγεται RTX και RTX δεν μπορείς να δεις ούτε καν σε tech demo..
azazil1190 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Και εγω έτσι βλεπω.. Ισως αποδειχτει από τις χειρότερες επενδυσεις που έχω κανει σε hardware. Μην το μελετας ρε συ.Ειπαμε μπορεί να ειναι μαπα η παρτίδα Εαν ειχε θεμα η δικη σου η αλλων παιδιων απο εδω που αγόρασαν θα το ειχαν βγαλει.Οποτε μην μασας Το σπαστικό της υπόθεσης ειναι να μην σου κατσει στραβη και την εχεις αγοράσει απ εξω και μείνεις κανα μηνα χωρις καρτα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από azazil1190 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Άντε να βγάλουν το μεγάλο update σήμερα για τα νέα Win10 μπας και τα δώσουν ξανά στο κοινό για κατέβασμα και βγει επιτέλους το RTX/DLSS patch για το SotTR.
DEADLAZARUS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άγνωστο μου είναι σαν μαγαζί αλλά έχει 300+ αξιολογήσεις και σύνολο 4.5/5 βαθμολογία, can't be bad. Έχω πάρει τον 8700k+ τη mobo από εκεί. Άψογοι και με συνεχή ενημέρωση, καθώς τότε που έκανα την παραγγελία δεν είχαν διαθεσιμότητα τον nvme που ήθελα. Με κέρδισε ο τρόπος τους και περίμενα. On topic: Αν είναι θέμα προβληματικής παρτίδας, έχει καλώς. Αν, όμως, αποδειχθεί ότι υπάρχει θέμα με τις micron (υπάρχουν αναφορές σχετικά με την αδυναμία των micron να διαχειριστούν τα ρολόγια των turing), κλάφτα Χαράλαμπε.... Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πού εστιάζεται το πρόβλημα. Στις fe ή είναι γενικό το κακό; 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μια ζωή μάπα αυτές οι Micron..
azazil1190 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μια ζωή μάπα αυτές οι Micron.. Στις 1080ti μια χαρα ειναι και κλοκαρουν καλα.Στις 1070 ειχαν θεματα
Warlord1981 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μην το μελετας ρε συ.Ειπαμε μπορεί να ειναι μαπα η παρτίδα Εαν ειχε θεμα η δικη σου η αλλων παιδιων απο εδω που αγόρασαν θα το ειχαν βγαλει.Οποτε μην μασας Το σπαστικό της υπόθεσης ειναι να μην σου κατσει στραβη και την εχεις αγοράσει απ εξω και μείνεις κανα μηνα χωρις καρτα. Δεν καταλαβες.. Θα απαιτησω (απτο Αμαζον) να στειλουν replacement και αφου την παραλαβω θα στειλω πισω την προβληματικη. Το'χω ξανακανει. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Warlord1981
azazil1190 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Warlord1981 είπε Δεν καταλαβες.. Θα απαιτησω (απτο Αμαζον) να στειλουν replacement και αφου την παραλαβω θα στειλω πισω την προβληματικη. Λάθος το πας. Να εύχεσαι να μην μπλέξεις,να μην σου βγαλει θεμα η καρτα. Αλλα οπως προ ειπα δεν νομιζω να εχεια θεμα Εαν ηταν θα στα χε βγαλει 1
Warlord1981 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Λάθος το πας. Να εύχεσαι να μην μπλέξεις,να μην σου βγαλει θεμα η καρτα. Αλλα οπως προ ειπα δεν νομιζω να εχεια θεμα Εαν ηταν θα στα χε βγαλει Ναι έτσι πιστεύω και εγω. Αυτό που με χαλάει όμως ειναι που έχει αρχίσει τον κατηφορο η τιμή της, γι'αυτό και τελικά πιστεύω ήταν χάλια επένδυση. Μία φούσκα. Βέβαια δε ξερεις, αν όντως η AMD δε ξυπνησει μπορεί σε 1-2 χρόνια απο τώρα να μην πέσει ουτε ευρω, καλή ώρα οπως η 1080 Ti, η καλύτερη επένδυση σε κάρτα της τελευταιας δεκαετιας κατ΄έμε. 2 χρονια μετά ίδια ή πιο ακριβή τιμή.
mcrae13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε Ναι έτσι πιστεύω και εγω. Αυτό που με χαλάει όμως ειναι που έχει αρχίσει τον κατηφορο η τιμή της, γι'αυτό και τελικά πιστεύω ήταν χάλια επένδυση. Μία φούσκα. Βέβαια δε ξερεις, αν όντως η AMD δε ξυπνησει μπορεί σε 1-2 χρόνια απο τώρα να μην πέσει ουτε ευρω, καλή ώρα οπως η 1080 Ti, η καλύτερη επένδυση σε κάρτα της τελευταιας δεκαετιας κατ΄έμε. 2 χρονια μετά ίδια ή πιο ακριβή τιμή. Φίλος,είναι γνωστό όταν αγοράζεις τεχνολογικό προϊόν με την έλευση του στην αγορά,οτι θα το πληρώσεις ακριβότερα από ότι θα το πληρώσουν άλλοι στο μέλλον.Δεν είναι κάτι νέο με ελάχιστες εξερετικές περιπτώσεις που μπορεί να συμβεί το αντίθετο (βλ. mining) . Σοβαρά τώρα,δεν το γνώριζες? Είναι δυνατόν να ψάχνεις "επένδυση" και vfm όταν είσαι εξ ορισμού early adopter?
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Αυτό που με χαλάει όμως ειναι που έχει αρχίσει τον κατηφορο η τιμή της Τι λε ρε παιδί μου.. Για πες για πες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις