Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ πουλάνε τις 2080 στο χιλιάρικο. Για τις ti θες καρτοδάνειο. 

Περιμένω να δω τις τιμές κατά τα τέλη Νοεμβρίου και θα δω τι θα κάνω. Μπορεί να κάτσω στ' αυγά μου after all.

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι ότι άμα είναι να δώσεις 1000 για 2080, γιατί να μην δώσεις άλλα 200-300 να πάρεις Ti. H Gigabyte στα 830 είναι πολύ πιο σωστή αγορά αν θες την απλή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Η μόνη ελπίδα είναι να πέσει λιγάκι η τιμή της duke (που είναι και η φθηνότερη και έχει -αυτήν τη στιγμή- 1170 περίπου). 

Για τις υπόλοιπες, συμφωνώ. Και να πέσουν, θα πάνε στα 1.200. Κάτι τρέχει στα γύφτικα.....

Αυτή η γενιά πάει μια χαρά για την nvidia....οι τιμούλες στα ύψη ...η nvidia χωρίς ανταγωνισμό ........ και θα μοσχοπουλήσει όλο το stock των pascal (ήδη έχουν φύγει) καθώς και οι turing (2080/2080ti) φεύγουν ζεστό ψωμάκι από κατόχους τουλάχιστον gtx 1080 / vega  και κάτω.........οι ti τώρα έιναι άλλης κατηγορίας gpu .....δεν λέει κάτι να πέσει κανα 100ρικο  η τιμή της......η τιμή έπρεπε να παίζει κάτω από 900 ευρώ χαλαρά.....τώρα τα υπόλοιπα έχουν ξαναεπαναληφθεί......αναμένουμε 7nm gpus (και από τις δύο εταιρείες) για να δούμε real gap perfomance σε σχέση με την τωρινή γενιά και ίσως  καλύτερες τιμές αν βγάλουν και οι δύο εταιρείες gpus........

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.

Για να δεις καλύτερες τιμές π.χ. στο segment της 2080 Ti, θα πρέπει η AMD να βγάλει ισάξια ή πιο γρήγορη και να την κοστολογήσει με $1.000 MSRP, μη σου πω και πιο κάτω, γιατί για $50-100 δεν πρόκειται να δεις καμία πτώση.

Το βλέπεις πιθανό; Εγώ όχι.

Δημοσ.

810 η Gigabyte 2080 Gaming OC στο αμαζον Γαλλίας! Ημαρτον.. 29 ευρω κάτω μεσα σε 2 μερες. Δυστυχως απορίψανε και το αιτημά μου για refund της διαφοράς από την τιμή που την είχα χτυπήσει εγώ. (839).

Είναι το μόνο μοντέλο 2080 που πέφτει. Όλα τ΄αλλα κρατάνε τιμή..

Δημοσ.

Λοιπόν η διαφορά με το OC είναι από 8-10% όπως βλέπω σε όλα τα sites. Δεν αξίζει να μπεις καν στον κόπο, πιο πολύ για το ψυχολογικό είναι ότι θα πάρεις το 100% της κάρτας σου. Κατά τα άλλα, η Gigabyte 2080 OC είναι η καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή θεωρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ισχυει μονο για τις Ti ? Οι απλες 2080 προς το παρον δεν το εχουν εμφανισει?

EDIT: Μολις διάβασα πως εχουν εμφανιστεί κρούσματα και στις 2 αλλα κυριως στις Ti.

Τον ήπιαμε.. ειδικά απο όσο κατάλαβα οσοι ειναι με reference PCB.

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το GPU boost και να μην ρίχνει τα ρολόγια..

780 euros

https://www.multicopter.gr/product/11088/iy-perifereiakaeksartimata-iykartes-grafikongigabyte-geforce-rtx-2080-8gb-gaming-oc-gv-n2080gaming-oc-8g-pliromi-kai-se-eos-18-doseis!!!-/

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ισχυει μονο για τις Ti ? Οι απλες 2080 προς το παρον δεν το εχουν εμφανισει?

EDIT: Μολις διάβασα πως εχουν εμφανιστεί κρούσματα και στις 2 αλλα κυριως στις Ti.

Τον ήπιαμε.. ειδικά απο όσο κατάλαβα οσοι ειναι με reference PCB.

Μπορει να μην σου κανει κιχ.

Πιστευω παρτίδα ειναι που εβγαλε το παραπανω ελάττωμα.

Απο την αλλη δεν ξερω αλλα η σειρά 20χχ μου κανει λιγο οτι ειναι στο ποδι.

Μια αυτο το ελάττωμα,μετα η αποδοση δεν ηταν η αναμενόμενη το κερασακι η τιμη κτλ.

Θα δείξει στους επόμενους μήνες τελικα τι απο ολα ισχύει 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...