Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως όπως το κόβω η AMD θα αργήσει να φέρει κάτι αντίστοιχο και το αντίστοιχο θα 'ναι στην καλύτερη σαν την 2080 και όχι σαν την 2080Ti.

ασε που θα καιει και τον κ*λ* του..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αρκετά καλή τιμή η Gigabyte, αλλά άλλη μεταπώληση θα έχει μια Gigabyte και άλλη μια ROG.

Ναι μεν αλλά.

Όταν στην αγγελία βάζεις γενναίο καπέλο επειδή είναι καλή υλοποίηση, φιλτράρεις πολύ το αγοραστικό κοινό και το πιθανότερο είναι να σου μείνει.

Δες τον άλλον με τη Galax 1080 που προσπαθεί με γλαφυρότητα πόσες εβδομάδες να τη δώσει 550€. ΟΚ, μπορεί και να είναι η καλύτερη υλοποίηση, αλλά πόσοι θα δώσουν 100-150€ παραπάνω από όσο δίνουν οι περισσότεροι τις απλά καλές υλοποιήσεις;

Ειδικά το να αγοράσει κάποιος την καλύτερη υλοποίηση με το σκεπτικό να τη μοσχοπουλήσει αργότερα, είναι άκυρο κατά τη γνώμη μου. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα καταφέρει απλά να έχει μεγαλύτερη χασούρα.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Καλά είπαμε, όσο καλή υλοποίηση και να 'ναι, πιο ακριβά το μεταχειρισμένο προϊόν από το καινούργιο δεν μπορείς να το δώσεις σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αρκετά καλή τιμή η Gigabyte, αλλά άλλη μεταπώληση θα έχει μια Gigabyte και άλλη μια ROG.

Στα μτχ αργότερα κανά 30ρι-50ρι διαφορά να έχουν...οπότε καμία σχέση με τα +150€ που ζητάει η asus όταν έχει new η κάρτα.......Βέβαια υπάρχουν και τα αντίστοιχα οφέλη αυτής της υλοποίησης σε αυτήν την σειρά που είναι τα τρομερά temps που έχει (αλλά ακριβό το αντίτιμο)....

• Like 3
Δημοσ.

Προφανώς και αν έχει όντως οφέλη μια ακριβή υλοποίηση θα αξίζει να κοστίζει (κάτι) περισσότερο, αλλά όποιος την επιλέγει μην έχει την εντύπωση ότι αυτή τη διαφορά που θα δώσει θα την πάρει πίσω όταν αποφασίσει να την πουλήσει.

Εγώ (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) ας πούμε που ψάχνω 1080 Ti, πρώτα απ' όλα μ' ενδιαφέρει η δύναμη την 1080 Ti, μετά η εγγύηση και μετά όλα τ' άλλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω καπέλο 100€+ για να έχω 5°C κάτω.

55 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Στα μτχ αργότερα κανά 30ρι-50ρι διαφορά να έχουν

Αμ δεν είναι τόση η διαφορά. Απλά όταν θες να γελάσεις λίγο μπαίνεις στις αγγελίες.

Δημοσ.

Πάντως για θερμοκρασίες γενικά η strix oc είναι τερατάκι.........στο shadow of the tomb raider με ενεργοποιημένο το perfomance bios και με custom fan curve η κάρτα παίζει τρομερά δροσερά.......μαξάρει στους 54 βαθμούς (και δεν ακούγεται καθόλου)......

• Like 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πάντως για θερμοκρασίες γενικά η strix oc είναι τερατάκι.........στο shadow of the tomb raider με ενεργοποιημένο το perfomance bios και με custom fan curve η κάρτα παίζει τρομερά δροσερά.......μαξάρει στους 54 βαθμούς (και δεν ακούγεται καθόλου)......

Αξίζουν αυτά για 230 ευρώ διαφορά ; Δε νομίζω..

Δημοσ.

Αν δεν σου ρίχνει τα ρολόγια (που εμένα με ενδιαφέρει)  αξίζει..... Υπόψιν όταν πήρα εγώ την strix ένα 100ρικο διαφορά είχανε η Gigabyte Gaming Oc με την strix oc από το κατάστημα που την πήρα.... 

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το OC είναι ανούσιο όπως και στις Pascal(10% δίνει) και βλέπω κάτι 54FPS(non-OC) και 57(OC). Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή.

Σε σχεση με ref στοκ ρολογια vs custom oc δινει μεχρι και 10fps.Τα 3 fps ειναι σε 2,3 παιχνιδια που οντως δεν δινουν το κατι παραπανω με oc.Τουλαχιστον στις pascal.

Στην περιπτωση των rtx πιστευω ενα 5-8fps με οc θα το παίρνουν μιας και ειναι τσιμπημένες απο μαμα σε ρολογια.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις gsync και τα 5fps μπορεί να είναι σωτηρια σε 4k. Σκέψου να εισια οριακά στα 57-65 και να πας στα 62-72. Εχεις σωθεί από stutering στο v sync. 

Ακόμα όμως και έτσι ένα 10% (που δεν νομίζω να είναι τόσο αλλά κάπου 7-8%) δεν το θεωρώ αμελητέο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...