Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, john2gr είπε

Μια χαρα εισαι. Εγω με την EVGA RTX2080Ti XC Gaming (dual-slot που εχει μικροτερη ψυκτρα) ειμαι ανετα στους 83 βαθμους μετα απο gaming στο Odyssey. Βασικα ολες οι καρτες μου (AMD Vega 64, 980Ti και RTX2080Ti) εκει παιζουν με το midi κουτι που εχω.

Αυτην έχω και εγώ. Αλλά όχι την ti. 

Δεν εχεις καλό airflow; τότε δοκίμασε να νοιξεις το πλαϊνό και θα πέσει 10 βαθμους... 

7 ώρες πριν, BabisTs είπε

73 βαθμοί καλά είναι μιας και είσαι σε 4Κ....σε 1080p πόσους βαθμούς φτάνεις? 

Για ποιον λόγο να πιάνω παραπάνω σε 1080p; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Για ποιον λόγο να πιάνω παραπάνω σε 1080p; 

δεν ρώτησα αυτό...αλλά σε 1080p τι θερμοκρασίες (εννοείται ότι θα είναι χαμηλότερες από 4Κ) σηκώνει η evga στο heaven ?Δεν μίλησε κανένας για παραπάνω temps από 4Κ......

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Heaven 4k, fans της gpu στο 65% έχω 74 βαθμούς. 

Τώρα  δοκιμάζω σε 1080p. Το ίδιο. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Heaven 4k, fans της gpu στο 65% έχω 74 βαθμούς. 

Τώρα  δοκιμάζω σε 1080p. Το ίδιο. 

Ίδια temps εννοείς?

Anyway...νόμιζα πως σε 1080p θα είχε κάτω από 70 βαθμούς μιας και δεν πιέζεται τόσο η gpu...Εννοείται ότι και πάλι κομπλέ είναι τα temps μιας και είναι απόλυτα safe....Όπως και να έχει thanx για τον χρόνo σου φίλος και για τα test που σου είπα να τρέξεις.......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Μολις εκανα και ενα oc test με τα παντα default στην καρτα και εβγαλε confidense 90%.

Έτσι έπρεπε να βγάλει.........οπότε no problem από psu.....όπως είχα αναφέρει έχεις bug στο auto - oc scanner.........καλύτερα manual oc από μένα όπως σου έχω αναφέρει......και τέλος όταν βρείς stability κάνεις και ένα curve μήπως είσαι stable και σε πιο χαμηλό gpu - vcore ........

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Ίδια temps εννοείς?

Anyway...νόμιζα πως σε 1080p θα είχε κάτω από 70 βαθμούς μιας και δεν πιέζεται τόσο η gpu...Εννοείται ότι και πάλι κομπλέ είναι τα temps μιας και είναι απόλυτα safe....Όπως και να έχει thanx για τον χρόνo σου φίλος και για τα test που σου είπα να τρέξεις.......

Ναι το ίδιο temp. Και εκεί έτρεχε στο 98% η gpu. Προφανώς παλιό benchmark και δεν τραβούσε καθόλου από cpu για αυτό 

στους 71 βαθμούς πάει αν βάλω το fan στο 70% αντί για 65%

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
Στις 26/10/2018 στις 10:25 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Τελειώνω το RDR 2 και το σκάω και 'γω.

Το κανεις για να αναρωτιέσαι γιατί έσκασες τόσα λεφτά? :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καθε φορα που κανω reboot, το RGB Gigabyte logo κανει reset και γυριζει στο static κοκκινο-καφετι, ενω απο το RGB Fusion τοχω ρυθμισμενο στο color cycle. (προβληματα πουχει ο κοζζμος ε? :P )

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Παιδες καθε φορα που κανω reboot, το RGB Gigabyte logo κανει reset και γυριζει στο static κοκκινο-καφετι, ενω απο το RGB Fusion τοχω ρυθμισμενο στο color cycle. (προβληματα πουχει ο κοζζμος ε? :P )

Bug. Και σε εμένα το κάνει 

Δημοσ.

Η evga USA  έχει την black edition 2080ti 999δολαρια. (μη διαθέσιμη προς στιγμήν) δηλαδή περίπου 1150-1200  με τέλωνειο. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Το κανεις για να αναρωτιέσαι γιατί έσκασες τόσα λεφτά? :D

Θα πιάσει τόπο όταν βγει το RDR στο PC που θα είναι η definitive edition. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα πιάσει τόπο όταν βγει το RDR στο PC που θα είναι η definitive edition. 

Ίδια πιστεύω θα είναι αλλά δεν θα μας βγουν τα μάτια με τα 30fps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Άλλες εποχές τότε 

Ποιες άλλες εποχές βρε ; Το 2015 βγήκε για PC / PS4 / XB1 και ήταν η μέρα με τη νύχτα η διαφορά στα visuals. Το ίδιο θα κάνουν και με το RDR 2 λογικά.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...