Warlord1981 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε πιστεύω ότι θα στην τεστάρει και θα σου βγάλει result αποτυχίας ή επιτυχίας....δεν νομίζω να κολήσει/freezarei.......αλλά ούτε να φταίει το psu διότι θα είχες θέματα και σε benching με oc την κάρτα καθώς και θα είχεςεπίσης θέματα και σε gaming..........μάλλον για bug βλέπω του auto - oc scanner Ετρεξα τελικα το oc test με τα παρακατω settings: core: +120 memory: default power limit: 122% temp limit: 88C fans: fixed 75% Αποτελεσμα: Test completed, confidence level is 14% WTF?
BabisTs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σου έβγαλε ότι δεν είναι stable απλά με +120 core.....καλά το φαντάστηκα....bug στο auto -oc scanner ......τίποτα που να σε ανησυχεί bro..... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs 3
Warlord1981 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Σου έβγαλε ότι δεν είναι stable απλά.....καλά το φαντάστηκα....bug στο auto -oc scanner ......τίποτα που να σε ανησυχεί bro..... Το ελπιζω BabisTs. Maximum ειδα να καιει ολο το pc γυρω στα 400w παντως κατα την διαρκεια του τεστ. Πως αλλιως να στρεσσαρω/τεσταρω την καρτα και το oc μου για 100% stability? Gaming ? Μολις εκανα και ενα oc test με τα παντα default στην καρτα και εβγαλε confidense 90%. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Warlord1981
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τρέξε heaven για καμιά ώρα. Παρατα το scan. Αν έχεις το firestrike ακόμα καλύτερα Για το τροφοδοτικό νόμιζα ότι σε κρασαρει χωρίς oc σε Heaven η κάτι παρόμοιο Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2
Warlord1981 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Τρέξε heaven για καμιά ώρα. Παρατα το scan. Αν έχεις το firestrike ακόμα καλύτερα Για το τροφοδοτικό νόμιζα ότι σε κρασαρει χωρίς oc σε Heaven η κάτι παρόμοιο Θα βαλω heaven. Δεν εχω firestrike. Ειναι paid ετσι;
BabisTs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Εγώ βασικά ακολουθώ την αρχή με το timespy...... Στην αρχή άστο stock το voltage ...... powerlimit το ανεβάζεις όσο παίρνει...στην αρχή να ανεβάσεις μόνο core ......μνήμη stock για αρχή τρέχεις μόνο timespy benchmark και όσο το περνάς χωρίς παρατράγουδα / artifacts συνεχίζεις να ανεβάζεις μόνο σε core...... όταν βρεις το upper limit πρώτα στον πυρήνα μόνο στην συνέχεια αφήνεις stock πυρήνα και αρχίζεις να ανεβάζεις μνήμη μόνο...τρέχεις timespy benchmark.......βρίσκεις και εκεί το upper limit στην vram........ στην συνέχεια ρίχνεις μαζί όλα αυτά τα settings συγκεντρωμένα σε ένα timespy stress test 10-20 loopes και αν το περάσεις τότε θα είσαι σε καλό βαθμό stable..... 6 1
Warlord1981 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εγώ βασικά ακολουθώ την αρχή με το timespy...... Στην αρχή άστο stock το voltage ...... powerlimit το ανεβάζεις όσο παίρνει...στην αρχή να ανεβάσεις μόνο core ......μνήμη stock για αρχή τρέχεις μόνο timespy benchmark και όσο το περνάς χωρίς παρατράγουδα / artifacts συνεχίζεις να ανεβάζεις μόνο σε core...... όταν βρεις το upper limit πρώτα στον πυρήνα μόνο στην συνέχεια αφήνεις stock πυρήνα και αρχίζεις να ανεβάζεις μνήμη μόνο...τρέχεις timespy benchmark.......βρίσκεις και εκεί το upper limit στην vram........ στην συνέχεια ρίχνεις μαζί όλα αυτά τα settings συγκεντρωμένα σε ένα timespy stress test 10-20 loopes και αν το περάσεις τότε θα είσαι σε καλό βαθμό stable..... Ευχαριστω πολυ. Οποτε με το heaven δεν κανουμε δουλεια. Πρεπει να αγορασω 3dmark
BabisTs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το timespy είναι πολύ σκληρό test καθώς και πιο ευαίσθητο για non-stability στις gpu..... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs 4
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εγώ βασικά ακολουθώ την αρχή με το timespy...... Στην αρχή άστο stock το voltage ...... powerlimit το ανεβάζεις όσο παίρνει...στην αρχή να ανεβάσεις μόνο core ......μνήμη stock για αρχή τρέχεις μόνο timespy benchmark και όσο το περνάς χωρίς παρατράγουδα / artifacts συνεχίζεις να ανεβάζεις μόνο σε core...... όταν βρεις το upper limit πρώτα στον πυρήνα μόνο στην συνέχεια αφήνεις stock πυρήνα και αρχίζεις να ανεβάζεις μνήμη μόνο...τρέχεις timespy benchmark.......βρίσκεις και εκεί το upper limit στην vram........ στην συνέχεια ρίχνεις μαζί όλα αυτά τα settings συγκεντρωμένα σε ένα timespy stress test 10-20 loopes και αν το περάσεις τότε θα είσαι σε καλό βαθμό stable..... Βασικά και εγώ σε αυτό στρεσαρω. Όμως νομίζω υπάρχουν παιχνίδια που στρεσαρουν πιο καλά. Πχ το shadow of the Tomb raider μου βγασει σφάλμα μετά από λίγη ώρα.
Warlord1981 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 φανς αφηνουμε auto στα timespy stress test ή ενα fix % που νιωθουμε βολικα με τον θορυβο του να παιζουμε games?
mcrae13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Το καλύτερο game για τεστ σταθερότητας gpu+cpu είναι κατ'εμέ το witcher 3 . Μακράν με διαφορά από όσα άλλα έχω τρέξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κρασάρει από cpu ή gpu αν υπήρχε αστάθεια. Στα υπόλοιπα ότι είπε ο @BabisTs 1
7700K Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ασε τις κάρτες και πάρε καμία plasma TV Δεν φτανει μονον , επιβαλλεται και η αγορα ποιοτικου ηχοσυστηματος (ενισχυτης + ηχεια) και ολα αυτα φυσικα στο σαλονι , στο δωματιακι δεν μπορεις να καταλαβεις παιιχνιδι
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Δώσε όποτε μπορέσεις και ένα heaven να δούμε temps από evga....... 73 βαθμοί. Είναι καλά; 67 με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι. Παρόλο που έχω 4 noctua (+2 της cpu) έχω αισθητή διάφορα όταν ανοίγω το πλαϊνό κουτί 15 λεπτά πριν, 7700K είπε Δεν φτανει μονον , επιβαλλεται και η αγορα ποιοτικου ηχοσυστηματος (ενισχυτης + ηχεια) και ολα αυτα φυσικα στο σαλονι , στο δωματιακι δεν μπορεις να καταλαβεις παιιχνιδι Φυσικά. Και παρέα με πίτσα και Κοκα κόλα στον καναπέ. Όχι γύρους και τέτοια. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2 1 1
azazil1190 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Και με το superposition θα κάνεις δουλεια. Τρεξε ενα 1080p extreme και μετα το 4κ. Το extreme εαν δεν ειναι σταθερό το oc στα δινει στο χερι κανονικα
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δεν θα πρότεινα σε χαμηλή ανάλυση stretch. Γιατί ενδέχεται έστω και στιγμιαία να τρώει μπουκάλι από cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις