Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

πιστεύω ότι θα στην τεστάρει και θα σου βγάλει result αποτυχίας ή επιτυχίας....δεν νομίζω να κολήσει/freezarei.......αλλά ούτε να φταίει το psu διότι θα είχες θέματα και σε benching με oc την κάρτα καθώς και θα είχεςεπίσης  θέματα και σε gaming..........μάλλον για bug βλέπω του auto - oc scanner

Ετρεξα τελικα το oc test με τα παρακατω settings:

core: +120

memory: default

power limit: 122%

temp limit: 88C
fans: fixed 75%

Αποτελεσμα: Test completed, confidence level is 14%

WTF?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου έβγαλε ότι δεν είναι stable απλά με +120 core.....καλά το φαντάστηκα....bug στο auto -oc scanner ......τίποτα που να σε ανησυχεί bro.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Σου έβγαλε ότι δεν είναι stable απλά.....καλά το φαντάστηκα....bug στο auto -oc scanner ......τίποτα που να σε ανησυχεί bro.....

Το ελπιζω BabisTs. Maximum ειδα να καιει ολο το pc γυρω στα 400w παντως κατα την διαρκεια του τεστ. Πως αλλιως να στρεσσαρω/τεσταρω την καρτα και το oc μου για 100%  stability? Gaming ? 

Μολις εκανα και ενα oc test με τα παντα default στην καρτα και εβγαλε confidense 90%.

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέξε heaven για καμιά ώρα. Παρατα το scan. 

Αν έχεις το firestrike ακόμα καλύτερα 

Για το τροφοδοτικό νόμιζα ότι σε κρασαρει χωρίς oc σε Heaven η κάτι παρόμοιο 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Τρέξε heaven για καμιά ώρα. Παρατα το scan. 

Αν έχεις το firestrike ακόμα καλύτερα 

Για το τροφοδοτικό νόμιζα ότι σε κρασαρει χωρίς oc σε Heaven η κάτι παρόμοιο 

Θα βαλω heaven. Δεν εχω firestrike. Ειναι paid ετσι;

Δημοσ.

Εγώ βασικά ακολουθώ την αρχή με το timespy......

Στην αρχή άστο stock το voltage ......

powerlimit το ανεβάζεις όσο παίρνει...στην αρχή να ανεβάσεις μόνο core ......μνήμη stock

για αρχή τρέχεις μόνο timespy benchmark και όσο το περνάς χωρίς παρατράγουδα / artifacts  συνεχίζεις να ανεβάζεις μόνο σε core...... όταν βρεις το upper limit πρώτα στον πυρήνα μόνο

στην συνέχεια αφήνεις stock πυρήνα και αρχίζεις να ανεβάζεις μνήμη μόνο...τρέχεις timespy benchmark.......βρίσκεις και εκεί το upper limit  στην vram........

στην συνέχεια ρίχνεις μαζί όλα αυτά τα settings συγκεντρωμένα σε ένα timespy stress test 10-20 loopes και αν το περάσεις τότε θα είσαι σε καλό βαθμό stable.....

1919144005_.png.e167180455de2a2ed399bae3279169cd.png.ed14bbc705cec0754e3fd2e5995ce0e6.png

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

powerlimit το ανεβάζεις όσο παίρνει...στην αρχή να ανεβάσεις μόνο core ......μνήμη stock

για αρχή τρέχεις μόνο timespy benchmark και όσο το περνάς χωρίς παρατράγουδα / artifacts  συνεχίζεις να ανεβάζεις μόνο σε core...... όταν βρεις το upper limit πρώτα στον πυρήνα μόνο

στην συνέχεια αφήνεις stock πυρήνα και αρχίζεις να ανεβάζεις μνήμη μόνο...τρέχεις timespy benchmark.......βρίσκεις και εκεί το upper limit  στην vram........

στην συνέχεια ρίχνεις μαζί όλα αυτά τα settings συγκεντρωμένα σε ένα timespy stress test 10-20 loopes και αν το περάσεις τότε θα είσαι σε καλό βαθμό stable.....

1919144005_.png.e167180455de2a2ed399bae3279169cd.png.ed14bbc705cec0754e3fd2e5995ce0e6.png

Ευχαριστω πολυ. Οποτε με το heaven δεν κανουμε δουλεια. Πρεπει να αγορασω 3dmark :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το timespy είναι πολύ σκληρό test καθώς και πιο ευαίσθητο για non-stability στις gpu.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Βασικά και εγώ σε αυτό στρεσαρω. 

Όμως νομίζω υπάρχουν παιχνίδια που στρεσαρουν πιο καλά. Πχ το shadow of the Tomb raider μου βγασει σφάλμα μετά από λίγη ώρα. 

Δημοσ.

Το καλύτερο game για τεστ σταθερότητας gpu+cpu είναι κατ'εμέ το witcher 3 . Μακράν με διαφορά από όσα άλλα έχω τρέξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην κρασάρει από cpu ή gpu αν υπήρχε αστάθεια.

Στα υπόλοιπα ότι είπε ο @BabisTs 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Ασε τις κάρτες και πάρε καμία plasma TV 

Δεν φτανει μονον , επιβαλλεται και η αγορα ποιοτικου ηχοσυστηματος (ενισχυτης + ηχεια) και ολα αυτα φυσικα στο σαλονι , στο δωματιακι δεν μπορεις να καταλαβεις παιιχνιδι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Δώσε όποτε μπορέσεις και ένα heaven να δούμε temps από evga.......

73 βαθμοί. Είναι καλά; 

67 με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι. 

Παρόλο που έχω 4 noctua (+2 της cpu) έχω αισθητή διάφορα όταν ανοίγω το πλαϊνό κουτί 

JbNTyLlr.jpg

15 λεπτά πριν, 7700K είπε

Δεν φτανει μονον , επιβαλλεται και η αγορα ποιοτικου ηχοσυστηματος (ενισχυτης + ηχεια) και ολα αυτα φυσικα στο σαλονι , στο δωματιακι δεν μπορεις να καταλαβεις παιιχνιδι 

Φυσικά. Και παρέα με πίτσα και Κοκα κόλα  στον καναπέ.

Όχι γύρους και τέτοια. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και με το superposition θα κάνεις δουλεια.

Τρεξε  ενα 1080p extreme και μετα το 4κ.

Το extreme εαν δεν ειναι σταθερό το oc στα δινει στο χερι κανονικα

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα σε χαμηλή ανάλυση stretch. Γιατί ενδέχεται έστω και στιγμιαία να τρώει μπουκάλι από cpu. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...