Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αυτην περιμενω ftw.

Αλλα δεν ειναι ακομα διαθέσιμη 

Πήρες την απόφαση δηλαδή; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Πήρες την απόφαση δηλαδή; 

Κατα 90% ναι.

Κοιτα μολις την δω διαθέσιμη θα την κανω την μ@λακια μου και θα ηρεμήσω

Βαρέθηκα να βλεπω το "GTX" να δουμε και λιγο "RTX" logo βρε αδερφέ 😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε

Λυγισατε οι περισσότεροι τελικά. 😜

Fulgore και half evil κρατάνε γερά ακόμη. 

Και καλα κανεις αν θες την γνωμη μου εδω δεν λυγισα εγω με την 970 θα λυγισεις εσυ με την 1080τι?Μονο κακο στην τσεπη θα κανεις παρα καλο με την συγκεκρινη καρτα που εχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ βεβαια παει βημα....παιζω πασιετζα. :P 😂🤣

Περα απο την πλακα επειδη στο pc πλεον παιζω μονο rainbow six siege και ειδικα σε αυτο το παιχνιδι ριχνω ρυθμισεις γιατι με τα φιλτρα ανοιχτα κτλ δεν βλεπω ευκολα τους αντιπαλους βαραω σε 2κ 100+ fps και περα απο αυτο παιζω πιο πολυ Indies οποτε δεν εχω απαιτησεις για την ωρα.

Εχω και το ps4 οποτε εχω μοιρασει το χρονο που μου μενει για gaming και ειδικα τωρα που βγαινουν παιχνιδαρες(exclusive) και φαντασου εχω τιτλους ακομη με την ζελατινα.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο αδύναμη για 1440p, εγώ μέχρι να καεί μια χαρά έπαιζα κάτι Far Cry 3/4, Tomb Raider, Metro κ.λπ..

Και χωρίς πολλές υποχωρήσεις.

Αυτός έχει και G-Sync.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Λυγισατε οι περισσότεροι τελικά. 😜

Fulgore και half evil κρατάνε γερά ακόμη. 

Οπως ειχα γραψει πριν αγορασω την 1080ti,αν τυχει και κατσει καποια περιπτωση που μου βγει φθηνα η μεταβαση σε 2080(πχ κατω απο 100ευρω γιατι το RT οπως βλεπουμε δεν αξιζει παραπανω καπελο),ισως να την κανω την αλλαγη μονο και μονο για να εχω προσωπικη αποψη για το RT οταν με το καλο βγει,αλλα προφανως δεν θα δωσω μια περιουσια σε 2080(οπως η παραπανω strix απο Ελλαδα)γιατι δεν αξιζει(για μενα παντα).

Ασε που αυτα που γραφαμε πιο παλια περι 1080ti και 2080 δεν ισχυουν πλεον,μιας και οι 1080ti εχουν φυγει απο την αγορα και δεν υπαρχουν(και αυτες που εχουν μεινει ειναι κλασσικα αδικαιολογητα πανακριβες).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

RVd3Opo.jpg

Έλα να τις κόβετε λίγο με το logo... 

:P

Αν το βαλεις το καλωδιο λιγο πιο αριστερα θα ειναι λες και ψαρωνεις κοσμο αν ειναι η 2080ti ή οχι(οτι και καλα κρυβεις το ti στο τελος) :D

Sorry ειχα υποσχεθει οτι δεν θα ξανασχολιασω στο παρον θεμα,αρα τελευταιο post για χαρη σου :P

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Κατα 90% ναι.

Κοιτα μολις την δω διαθέσιμη θα την κανω την μ@λακια μου και θα ηρεμήσω

Βαρέθηκα να βλεπω το "GTX" να δουμε και λιγο "RTX" logo βρε αδερφέ 😅

Πας για τη μεγάλη heist (2080ti);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν το βαλεις το καλωδιο λιγο πιο αριστερα θα ειναι λες και ψαρωνεις κοσμο αν ειναι η 2080ti ή οχι(οτι και καλα κρυβεις το ti στο τελος) :D

Sorry ειχα υποσχεθει οτι δεν θα ξανασχολιασω στο παρον θεμα,αρα τελευταιο post για χαρη σου :P

Ψαρωτικο όντως 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...