Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Στην τωρινη οθονη που παιζεις παντως μπορεις να πεσεις και χαμηλοτερα δεν εχεις θεμα και καλα κανεις που παιζεις σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες,γιατι δεν κερδιζεις και κατι με υψηλοτερες.Ουτως ή αλλως βοηθαει εκτος των αλλων και ο επεξεργαστης που εχεις με τα fps. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BabisTs είπε fans στα bench είμαι στα 80% ...πυρήνας στα 2085mhz....μιας και για μεγαλύτερο core 2100mhz / 2100+mhz μου ρίχνει τα ρολόγια αργότερα στα benches(εκεί θα βοήθαγε το νεράκι ή δεν έχω βρεί ακόμα τα settings.....ψάχνομαι για σταθερά ψηλότερα,γιατί τα 2100mhz+ τα βγάζει αλλά στην συνέχεια πέφτουν)......είναι αυτό που λέει και ο @mcrae13 παρα-πάνω, " Καλύτερα λίγο χαμηλότερα και σταθερά "........σε gaming έχω την auto curve του perfomance bios της asus μιας και την έχω stock...... ακόμα 60ρι+ (temp) δεν βλέπω ακόμα σε gaming (sotr / f1).....Γενικά είναι λίγο περίεργη η λειτουργία του boost 3.0 ......εννοείται νεράκι είναι πιο εύκολο να παίξεις με καρφωμένα ρολόγια.....με τον αέρα πρέπει να ψαχτείς να βρείς σωστά settings και εννοείται τους βαθμούς να τους κρατάς όσο μπορείς στο range 60-65 βαθμούς...... Μπάμπη, αν επιτρέπεις, κάνουν θόρυβο τα fans (auto curve) στο perf bios; Σε τι ποσοστό δουλεύουν; Έχεις δοκιμάσει να κάνεις custom fan curve με την κάρτα σε stock κατάσταση και ενεργοποιημένο το perf bios; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από DEADLAZARUS
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Πάνω σ' αυτό που έγραψε ο @mcrae13: η δικιά μου, με custom fan curve (50% fans@60 βαθμοί), κρατάει, τώρα που κρύωσε λιγάκι ο καιρός, σταθερά τα ρολόγια της στα 1911mhz. Κανονικά, την έχω στα 1923, αλλά τα κρατάει μέχρι τους 50 κάτι βαθμούς και μετά πέφτει λίγο. Όσο κρατάω την κάρτα στους 60-62 βαθμούς, τα ρολόγια μένουν σταθερά εκεί που τα έχω ορίσει. Προτιμώ αυτού του είδους τη λειτουργία, καθώς έχω ψύχωση με θερμοκρασίες/θόρυβο και δεν μ' απασχολεί να δώσω +100mhz (με ό,τι αυτά συνεπάγονται, ήτοι αυξημένα temps/θόρυβος/κατανάλωση). Αν την είχα σε νεράκι, ναι, δεν το συζητάμε, αλλά στον αέρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το Undervoltage είναι ότι καλύτερο για τις GPU γενικώς 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Fulgore είπε Στην τωρινη οθονη που παιζεις παντως μπορεις να πεσεις και χαμηλοτερα δεν εχεις θεμα και καλα κανεις που παιζεις σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες,γιατι δεν κερδιζεις και κατι με υψηλοτερες ουτως ή αλλως.Ουτως ή αλλως βοηθαει εκτος των αλλων και ο επεξεργαστης που εχεις με τα fps. Η οθόνη θ' αλλαχθεί λίαν συντόμως. Το έχω ξαναγράψει. Τίμια αλλά ξέμεινε από το παλιό μου σύστημα και δεν κολλάει με 8700k+1080ti. Απλά, θέλω μόνο ultrawide και περιμένω μια καλή ευκαιρία να τσιμπήσω κάποια απ' αυτές που έχω βάλει στο μάτι. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από DEADLAZARUS
optimus prime Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Εσύ χρωστάς σε κάθε έναν μας 5 ευρώ Ειχαμε βαλει στοιχημα και δεν το θυμαμαι? Για λεγε..
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ειχαμε βαλει στοιχημα και δεν το θυμαμαι? Για λεγε.. για παροχή υπηρεσιών που σε σώσαμε απο την Palit
mcrae13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Πάνω σ' αυτό που έγραψε ο @mcrae13: η δικιά μου, με custom fan curve (50% fans@60 βαθμοί), κρατάει, τώρα που κρύωσε λιγάκι ο καιρός, σταθερά τα ρολόγια της στα 1911mhz. Κανονικά, την έχω στα 1923, αλλά τα κρατάει μέχρι τους 50 κάτι βαθμούς και μετά πέφτει λίγο. Όσο κρατάω την κάρτα στους 60-62 βαθμούς, τα ρολόγια μένουν σταθερά εκεί που τα έχω ορίσει. Προτιμώ αυτού του είδους τη λειτουργία, καθώς έχω ψύχωση με θερμοκρασίες/θόρυβο και δεν μ' απασχολεί να δώσω +100mhz (με ό,τι αυτά συνεπάγονται, ήτοι αυξημένα temps/θόρυβος/κατανάλωση). Αν την είχα σε νεράκι, ναι, δεν το συζητάμε, αλλά στον αέρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Spoiler Αν βάλεις powerlimit 150% δεν σου κρατάει ρολόγια αν έχεις καλά temps? Σε εμένα (ίδια κάρτα) ,ακόμα και με 125% μέχρι τους 60 βαθμούς το ρολόι είναι σταθερό.Με 150% συνεχίζει να είναι σταθερό ακόμα και μέχρι τους 65 και μιλάω για 2050+ στον πυρήνα.Δουλέυω πάντα με aggressive fan curve (70%+@60c)
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αν βάλεις powerlimit 150% δεν σου κρατάει ρολόγια αν έχεις καλά temps? Σε εμένα (ίδια κάρτα) ,ακόμα και με 125% μέχρι τους 60 βαθμούς το ρολόι είναι σταθερό.Με 150% συνεχίζει να είναι σταθερό ακόμα και μέχρι τους 65 και μιλάω για 2050+ στον πυρήνα.Δουλέυω πάντα με aggressive fan curve (70%+@60c) Spoiler Δεν το έχω δοκιμάσει, να σου πω την αλήθεια. Η κάρτα είναι stock+undervolt. Γενικά, προσπαθώ να έχω τη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία+την υψηλότερη δυνατή συχνότητα+την όσο πιο αθόρυβη λειτουργία των ανεμιστήρων. Αν πειραματιστώ κάποια στιγμή (και δεν αλλάξω σε καμιά 2080), θα σου στείλω pm με τα ευρήματά μου. 1
nikos5800 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πάρτε κάνα Red Dead Redemption 2 λέω εγώ τώρα κι αφήστε τα RTX, έτσι και αλλιώς δεν έχει υπάρχει πουθενά RTX ακόμα ! ασε φιλε ειναι να απορει κανεις τι γραφικαρες βγαζουν κατι σαπακια με jaguar cpus και 1.5tf gpus με κανει να βλεπω με αισιοδοξια το μελλον των video games😄
aorus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Q: why a console player is looking the sky? A: Is looking the sky to see 30fps... 1
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Μπάμπη, αν επιτρέπεις, κάνουν θόρυβο τα fans (auto curve) στο perf bios; Σε τι ποσοστό δουλεύουν; Shadow of tomb raider 59-60 βαθμούς maxarei ύστερα από αρκετή ώρα gaming με 47% fan curve (auto το έχω από το perfomance bios)..... 2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Έχεις δοκιμάσει να κάνεις custom fan curve με την κάρτα σε stock κατάσταση και ενεργοποιημένο το perf bios; Όπως απάντησα πιο πάνω με 47-48% fan σε gaming ρυθμούς με το perfomance bios ούτε καν χρειάζεται custom fan curve...... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs 3 1
optimus prime Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε για παροχή υπηρεσιών που σε σώσαμε απο την Palit Δεν την γυρισα για αυτο ρε πισω,θα την κραταγα.. Ημουνα τυχερος γιατι δεν ειχα ακυρωσει τον Δουκα και οι Γερμανοι μου τον εστειλαν μια μερα μετα απο οτι οι Αγγλοι την Palit. Eννοειται οτι αναμεσα απο τις 2 θα επελεγα MSI και αυτο εκανα αλλα οχι γιατι επηρεαστικα απο εσας. Μιας που το εφερε και η κουβεντα πριν απο λιγο περασε στο τελευταιο σταδιο το RMA μου και περιμενω να μου μπουν και τα λεφτα στον λογαριασμο μου.. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
azazil1190 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Ρε θα με κάνετε να δωσω την μία από τις 1080tis μου να παω σε 2080. Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο πολυ την γλυκοκοιταω και ας μην αξιζει τωρα τα 200-300€ διαφορα
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε θα με κάνετε να δωσω την μία από τις 1080tis μου να παω σε 2080. Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο πολυ την γλυκοκοιταω και ας μην αξιζει τωρα τα 200-300€ διαφορα Ποιες 1080ti,εγω 980ti βλεπω στην υπογραφη
greg4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Χμ ήρθε με το bios F4 μέσα από το aorus engine δεν βγάζει update αλλά στο site έχει https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N2080GAMING-OC-8GC#support-dl-bios Να το βάλω; Έχω 650αρι τροφοδοτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις