Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στην 2080Ti θα πάω αφού όπως έχω πει θα μου κοστίσει ~750 ευρώ.

Πάρε 1080ti και κράτα τα χρήματα για τα 7nm.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Let me rephrase that: Υπαρχουν πολλοι που θα θαμπωθουν απο την θεωρια και την προοπτικη RTX ON

Αν βγω το βράδυ με πέτσινο λες να ρίξω κανένα γκομενακι;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, patsakos. D είπε

Αν βάλεις και rtx να φαίνεσαι καλά στις αντανακλασεις το γκομενακι θα πέσει ξερό. 

Δημοσ.

Παντως περα απο την πλακα, εγω εξακολουθω να θελω να δω τι ψαρια θα πιανουν σε workload scenarios περα απο το gaming ειδικα NVlinked και με τους Tensor cores να κανουν αλλες δουλειες.

Αληθεια το API ειναι ανοιχτο;

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτά που βγήκαν η 2080 είναι κάτω από την 1080Ti. Για ποιο λόγο την έβγαλαν με 8GB δεν το κατάλαβα. Αρπαχτή ? ,850Ε ζητάνε...

H 2080Ti βλέπω 30-40% πάνω σε σχέση με την 1080Ti αλλά απαιτεί 700-800Ε. Δηλ. 70% επιπλέον από την τιμή της 1080ΤΙ που όταν κυκλοφόρησε έπαιζε στα 1000Ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Μόνο με RTX ON

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Testing Setup:

• Processor: 8700K
  • Memory: G.Skill Ripjaws V 32GB 3600Mhz

https://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_geforce_rtx2080ti_rtx2080_founders_edition/3.htm

https://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_geforce_rtx2080ti_rtx2080_founders_edition/4.htm

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 3
Δημοσ.

Mα raytraycing ρε φτωχομπινεδες,είναι το μέλλον ρε πλεμπιαρηδες,1300 ευρώ για 1080/40 με rtx on είναι χάρμα οφθαλμών ρε,σαπακια pascal ρε.........

Φααααααααααααααααααααααααααααππππππππππππππππππππππππ.

Δημοσ.

@narta Σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες, ειδικά η 2080ti, αφού είναι μια TitanV με GDDR6 αντί για HBM περίπου. Το θέμα είναι τι παίζει με SW support/API, αφού έτσι ξεφτυλίζουν την TitanV σε price/perf.

Σε κλασσικό rasterization πάντως, αναμενόμενα τα μέχρι στιγμής νούμερα, μένει να δούμε λίγο πιο ξεκάθαρα το OC headroom και το κέρδος από αυτό σε κατάλληλα συστήματα (8700Κ στα 5+ με b-dies).

Δημοσ.

Εμένα η απογοήτευσή μου είναι ότι έχω αγοράσει 1440P/144Hz monitor από το 2015, ήρθε το 2018 και η πανάκριβη κάρτα δεν μπορεί να το αξιοποιήσει 100%.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...