Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) TN οθόνη είναι αμαρτία για τα μάτια παιδιά, μην το κάνετε αυτό. Εγώ πήρα μέχρι και calibrator για ακόμα καλύτερα χρώματα. Είναι μία κάρτα msi sea hawk x με υδρόψυξη. Αυτή έχει καλύτερες επιδόσεις απο τις άλλες; Δεν την είδα σε κανένα benchmark. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Silverage
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Silverage είπε TN οθόνη είναι αμαρτία για τα μάτια παιδιά, μην το κάνετε αυτό. Εγώ πήρα μέχρι και calibrator για ακόμα καλύτερα χρώματα. Κάθε ένας με το budget του είναι η αλήθεια. οι 144Hz/ips/g-sync πάνε 700 φεύγα, οπότε πολλοί στρέφονται αναγκαστικά στα TN
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Πάρτε κάνα Red Dead Redemption 2 λέω εγώ τώρα κι αφήστε τα RTX, έτσι και αλλιώς δεν έχει υπάρχει πουθενά RTX ακόμα ! 2
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Πάρτε κάνα Red Dead Redemption 2 λέω εγώ τώρα κι αφήστε τα RTX, έτσι και αλλιώς δεν έχει υπάρχει πουθενά RTX ακόμα ! Θα γίνει και αυτό....δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω όταν θα βγεί στο PC η πάρω την απόφαση να το παίξω σε 30fps τώρα...
greg4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθε και μένα το καρτόνι. Εντάξει δεν την λες και τέρας ομορφιάς αλλά δεν με νοιάζει και πολύ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από greg4 15
Warlord1981 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greg4 είπε Ήρθε και μένα το καρτόνι. Εντάξει δεν την λες και τέρας ομορφιάς αλλά δεν με νοιάζει και πολύ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Ναι δυστυχως ειναι ασχημουλα και ακομα χειροτερο το RGB της.. αλλα τι να κανουμε.. Καλοταξιδι! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Warlord1981 1
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, greg4 είπε Ήρθε και μένα το καρτόνι. Εντάξει δεν την λες και τέρας ομορφιάς αλλά δεν με νοιάζει και πολύ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου [/spoiler] Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλορίζικη! 5
optimus prime Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μια χαρα εισαστε μην παραπονιεστε,εδω εγω παρολιγο να καταληξω με την Palit..
greg4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Να ρίξω DDU ή να την βάλω απευθείας γτ βαριέμαι; gigabyte είχα και πριν
pabou13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, greg4 είπε Να ρίξω DDU ή να την βάλω απευθείας γτ βαριέμαι; gigabyte είχα και πριν DDU να σαι σιγουρος! 1
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, greg4 είπε Να ρίξω DDU ή να την βάλω απευθείας γτ βαριέμαι; gigabyte είχα και πριν Ddu.... 3
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, greg4 είπε Να ρίξω DDU ή να την βάλω απευθείας γτ βαριέμαι; gigabyte είχα και πριν Δεν νομιζω να εχεις θεμα,εχει αλλαξει η κατασταση σε σχεση με παλια. Ασε που αν ειναι να εμφανιστει ενα προβλημα,ακομα και με clean install μπορει να εμφανιστει. Προσωπικα παντως την βρισκω πιο ομορφη απο τις προηγουμενες gigabyte G1 που ειχα Για τα 4χρονια εγγυηση που λεει πανω στο κουτι,υποθετω οτι θα χρειαστει να την κανεις register στο site της εταιρειας,καλη φαση μιας και παλι κυριως στις ακριβοτερες Aorus εδινε αυτη την επιλογη.
greg4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pabou13 είπε DDU να σαι σιγουρος! 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ddu.... 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν νομιζω να εχεις θεμα 2-1 το σκορ, προβάδισμα το DDU αλλά τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό το απόγευμα βασικά ήθελα να πάρω έναν m2 και να κάνω format, αλλά μου ήρθαν ασφάλεια αυτοκίνητο και μηχανάκι και πήγε στις καλένδες . Θα την βάλω όπως είναι να κάνει boot και βλέπουμε
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μια χαρα εισαστε μην παραπονιεστε,εδω εγω παρολιγο να καταληξω με την Palit.. Εσύ χρωστάς σε κάθε έναν μας 5 ευρώ
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mcrae13 είπε Και σταθερό ρολόι γίνεται με το boost 3.0 και ας μην έχεις υδροψυξη. Αρκεί να βρεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Απλά όλοι πάνε για ψηλότερο ρολόι και εκεί το χάνουν. Καλύτερα λίγο χαμηλότερα και σταθερά. Γενικά αν καταφέρνεις και έχεις κάτω από 65c γίνεται. Βέβαια το παραπάνω προϋποθέτει δυνατή υλοποίηση Πάνω σ' αυτό που έγραψε ο @mcrae13: η δικιά μου, με custom fan curve (50% fans@60 βαθμοί), κρατάει, τώρα που κρύωσε λιγάκι ο καιρός, σταθερά τα ρολόγια της στα 1911mhz. Κανονικά, την έχω στα 1923, αλλά τα κρατάει μέχρι τους 50 κάτι βαθμούς και μετά πέφτει λίγο. Όσο κρατάω την κάρτα στους 60-62 βαθμούς, τα ρολόγια μένουν σταθερά εκεί που τα έχω ορίσει. Προτιμώ αυτού του είδους τη λειτουργία, καθώς έχω ψύχωση με θερμοκρασίες/θόρυβο και δεν μ' απασχολεί να δώσω +100mhz (με ό,τι αυτά συνεπάγονται, ήτοι αυξημένα temps/θόρυβος/κατανάλωση). Αν την είχα σε νεράκι, ναι, δεν το συζητάμε, αλλά στον αέρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις