Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

εχεις τέτοια κάρτα και σκέφτεσαι για 1080p εν έτη 2018;

Ναι μονο και μονο γιατι δινει 144+ fps.. :D Βεβαια αν μπει το G-Sync στη μεση και τα 80-120 θα τα αισθανομαι το ιδιο smooth? 

Επεξ/σία από Warlord1981
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Πολυ καλο! Μπορεις να μας πεις τι oc εχεις στην RTX και ποσο % ειναι τα fans?

fans στα bench είμαι στα 80% ...πυρήνας στα 2085mhz....μιας και για μεγαλύτερο core 2100mhz / 2100+mhz μου ρίχνει τα ρολόγια αργότερα στα benches(εκεί θα βοήθαγε το νεράκι ή δεν έχω βρεί ακόμα τα settings.....ψάχνομαι για σταθερά ψηλότερα,γιατί τα 2100mhz+ τα βγάζει αλλά στην συνέχεια πέφτουν)......είναι αυτό που λέει και ο  @mcrae13  παρα-πάνω, " Καλύτερα λίγο χαμηλότερα και σταθερά "........σε gaming έχω την auto curve του perfomance bios της asus μιας και την έχω stock...... ακόμα 60ρι+ (temp) δεν βλέπω ακόμα σε gaming (sotr / f1).....Γενικά είναι λίγο περίεργη η λειτουργία του  boost 3.0 ......εννοείται νεράκι είναι πιο εύκολο να παίξεις με καρφωμένα ρολόγια.....με τον αέρα πρέπει να ψαχτείς να βρείς σωστά settings και εννοείται τους βαθμούς να τους κρατάς όσο μπορείς στο range 60-65 βαθμούς......

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ναι μονο για μονο γιατι δινει 144+ fps.. :D Βεβαια αν μπει το G-Sync στη μεση και τα 80-120 θα τα αισθανομαι το ιδιο smooth? 

Πάρε 2k μαν.

Δεν θα το μετανιώσεις,άλλη ποιότητα εικόνας  ;) Η κάρτα δεν μασάει και σε συνδυασμό με το gsync θα είσαι άρχοντας 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Πάρε 2k μαν.

Δεν θα το μετανιώσεις,άλλη ποιότητα εικόνας  ;) Η κάρτα δεν μασάει και σε συνδυασμό με το gsync θα είσαι άρχοντας 

Τωρα ειδα η Predator XB271HU βγαινει και με TN και με IPS. Βαση budget μονο την TN μπορω να παρω. Η IPS ειναι + ~200ευρω. Να προχωρησω και παλι?

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Τωρα ειδα η Predator XB271HU βγαινει και με TN και με IPS. Βαση budget μονο την TN μπορω να παρω. Η IPS ειναι + ~200ευρω. Να προχωρησω και παλι?

Ποσο budget έχεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Μην ρωτάς εμενα,ειμαι φανατικός TNάκιας  :P

edit:Εδώ στο ινσομνια δεν λέμε για tn,είναι σαν να βρίζεις ένα πράμα οπότε δεν μιλάω ;)

Επεξ/σία από mcrae13
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Μην ρωτάς εμενα,ειμαι φανατικός TNάκιας  :P

edit:Εδώ στο ινσομνια δεν λέμε για tn,είναι σαν να βρίζεις ένα πράμα οπότε δεν μιλάω ;)

##%%%&##)<%@

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Εχε υποψη σου οτι η Acer στην Ευρωπη δινει 2χρονια εγγυηση στα monitor αυτα.

Οι viewsonic,Aoc,Asus και Dell/alienware δινουν 3 χρονια.

Εμενα ηταν ο λογος που της εριξα ακυρο της συγκεκριμενης.

Δεν το συνεχιζω αλλο(περι οθονων) γιατι ειναι off topic κουβεντα,απλα το αναφερω το παραπανω προς ενημερωση.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάνε αυτές οι εποχές, άμα θες καρφωτά, μόνο με W/C.

Μετά από τι θερμοκρασίες ρίχνουν ρολόγια? Γιατί δεν το έχω δει αυτό που αναφέρετε πέρα από κάποια ότι να ναι παιχνίδια τα οποία ρίχνουν ρολόγια και ας έχεις 55 βαθμούς θερμοκρασία. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από 55C και πάνω αρχίζει και πέφτει σταδιακά η συχνότητα.

Από πολύ χαμηλά δεν ξεκινάει? Τουλάχιστον μέχρι 65 έπρεπε να κρατάει τη συχνότητα που δίνεις. 13-13mhz πέφτει πάντως 2152-2139-2126 κοκ. Νομίζω όταν είμαι στους 60 βαθμούς έχω 2139 μετά στους 65 πρέπει να πέφτει 2126. Λίγο άκυρο το boost 3 αλλά nvidia είναι αυτή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...