Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Παιδια συγνωμη που σας τα πρηζω απο χτες αλλα ημουν ανεκαθεν κατοχος amd gpu και δεν κατεχω απο nvidia :)

Aπο τα παραπανω τι σβηνω και τι κραταω? Ας πουμε κατι 3D Vision, Geforce Experience και PhysX χρειαζονται, η να φανε Uninstall?

Επισης στο Nvidia Control Panel τα αφηνουμε ολα default? Υπαρχει καποιο optimization?

Κατ εμε μονο οι οδηγοι τα physx και εαν χρησιμοποιείς το hdmi για ηχο ,τον οδηγο 

Τα άλλα ολα ειναι αχρείαστα.

Το 3d vision ειναι για 3d gaming.

Το g.experience ειναι να σου κανει optimise τα παιχνιδια αναλογα το hw που εχεις κτλ.κοινος μια βλακεια και μιση.

Μονο οδηγους και physx και εισαι ετοιμος 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κατ εμε μονο οι οδηγοι τα physx και εαν χρησιμοποιείς το hdmi για ηχο ,τον οδηγο 

Τα άλλα ολα ειναι αχρείαστα.

Το 3d vision ειναι για 3d gaming.

Το g.experience ειναι να σου κανει optimise τα παιχνιδια αναλογα το hw που εχεις κτλ.κοινος μια βλακεια και μιση.

Μονο οδηγους και physx και εισαι ετοιμος 

Σ'ευχαριστω πολυ azazil! Ετσι τα ειχα και γω στο μυαλο μου. Μονο drivers αντε και psysx.

Οσο για το nvidia control panel ολα default ετσι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Σ'ευχαριστω πολυ azazil! Ετσι τα ειχα και γω στο μυαλο μου. Μονο drivers αντε και psysx.

Οσο για το nvidia control panel ολα default ετσι?

Ναι δεν εχει κατι ιδιαίτερο περα απο τα gsync settings σε περιπτωση που εχεις οθονη gsync. 

Εαν δεν εχεις gsync  οθονη βαλε στο control panel βαλε vsync οn και εχετο κλειστό στα παιχνιδια.Στο riva tuner (msi a.b) βαλε να σου κλειδωνει και τα fps εκει που θες και εισαι μια χαρα.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ναι δεν εχει κατι ιδιαίτερο περα απο τα gsync settings σε περιπτωση που εχεις οθνη gsync. 

Εαν δεν εχεις gsync  οθονη βαλε στο control panel on vsync.και εχετο κλειστό στα παιχνιδια.Στο riva tuner (msi a.b) βαλε να σου κλειδωνει και τα fps εκει που θες και εισαι μια χαρα.

Ευχαριστω! Με Fast Sync να μην ασχοληθω καθολου? (απο την στιγμη εννοω που δεν εχω gsync monitor)

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ευχαριστω! Με Fast Sync να μην ασχοληθω καθολου? (απο την στιγμη εννοω που δεν εχω gsync monitor)

Δεν ξερω να σου απαντήσω μιας και ειμαι με gsync στο ενα pc.Και το αλλο pc που το εχω με tv παιζω με vsync on συν κλειδωμένα τα fps στα 58.Μιας και η tv ειναι 60hz.

Δεν χανεις τιποτα να δοκιμάσεις και το Fast Sync  και οτι σε βολεψει.

Εγω απλα πηγα στην δοκιμασμένη συνταγη 

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Έχε ενεργοποιημενο το fast sync, σε μένα δουλεύει πολύ καλά. 

Στα ποσα hz κλειδωνει η οθονη σου?

Δημοσ.

Στην tv το χρησιμοποιώ που χει native 120 hz panel. Υποτίθεται για να δουλέψει σωστά το fastsync θέλει υπερδιπλάσια fps από τα hz της οθόνης αλλά σε μενα δουλεύει έτσι κι αλλιώς, εγω τουλάχιστον δε βλέπω tearing. Με έχει βολέψει πολύ, δεν έχεις και τους περιορισμούς του vsync. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Στην tv το χρησιμοποιώ που χει native 120 hz panel. Υποτίθεται για να δουλέψει σωστά το fastsync θέλει υπερδιπλάσια fps από τα hz της οθόνης αλλά σε μενα δουλεύει έτσι κι αλλιώς, εγω τουλάχιστον δε βλέπω tearing. Με έχει βολέψει πολύ, δεν έχεις και τους περιορισμούς του vsync. 

ναι αλλα πρεπει να εχεις micro-stutterings σωστα?

Δημοσ.

Εγώ πριν τον έρωτα μου (την Asus μου) είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και ultrex. Μόνο με low πάνω από  60fps και v sync ηταν βούτυρο. Οτιδήποτε άλλο είχα stutering η tearing. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ πριν τον έρωτα μου (την Asus μου) είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και ultrex. Μόνο με low πάνω από  60fps και v sync ηταν βούτυρο. Οτιδήποτε άλλο είχα stutering η tearing. 

Ε θα παω να χτυπησω μια ACER XB241H ή ASUS PG248Q για να τελειωνει η ιστορια γιατι ειμαι σιγουρος θα μου σπασουν τα νευρα με τα stutterings/tearings. Πιστευα θα ημουν οκ με την RTX2080 γιατι θα πιανω 144fps+ αλλα δεν..

Δημοσ.

Τα χάλια του τα μαύρα έχει ο 416.34 driver. Το Gears of War 4 έχει κάνα 6μηνο τώρα μ' αυτό το πρόβλημα, lmao

Issues and updates:
2079538-Random DPC watchdog violation error when using multiple GPUs on motherboards with PLX chips -> Use the following tool to enable MSI mode as a temporary workaround (only apply changes to each NVIDIA GPU installed):
https://github.com/CHEF-KOCH/MSI-utility/releases 
2107201-Cursor shows brief corruption when hovering on certain links in Firefox/Steam
2246057-Gears of War 4 may freeze/crash after extended period of gameplay
2204857-AVR switch to 2-channel stereo mode after 5 seconds of idle
2400914-Monster Hunter World flickers with grey/black bars with Volume Rendering off
2400207-Shadow flicker in Far Cry 5 after driver update
200455193-Flickering on textures in Witcher 3
2418574-Win7, Win8.1: Intermittent G-sync not disengaging after exiting games
-Custom color settings reset on reboot in Windows 10 FCU
-Black screen on BenQ ZOWIE XL2730 when refresh rate set to 144Hz -> Recommend setting refresh rate to 120Hz due to off spec timing in EDID. 
2406118-Higher DPC latency on PCI-E Gen2 motherboards
-Mouse cursor causes FPS to go out of sync with windowed G-sync
-We have fixed an issue where Call of Duty: Black Ops 4 freezes when the GeForce Experience in-game overlay is invoked using “Alt+Z" while the game is in Windowed or Windowed [Fullscreen] mode. 
You can download the updated BETA client here: 
https://us.download.nvidia.com/GFE/GFEClient/3.15.0.186/GeForce_Experience_Beta_v3.15.0.186.exe
We will release an update to all GeForce Experience users next week.
-Support for Video Codec SDK 4.0 and below versions have been deprecated starting with R415. For apps that have this issue, we request the app developer to reach out to us directly at [email protected] so we can help with this transition if required.
2416743-DXGI error on Shadow of the Tomb Raider running in DX12 mode 
2423588-PC with GeForce GTX 780 laggy after driver update
2384948-RTX 2080/2080Ti:Single GPU slows down about 10% after enable/disable SLI until PC is reboot
2423614-GK104/GM107/GK110: HDMI at 4K@60hz may show green screen. 4K@30Hz ok.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμη η evga 2080 ti ftw3 ultra στα 1.400 ευρώ. Όχι απο το επίσημο σαιτ 

Π@π@ρι@ διαθεσιμότητα τελικά. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...