Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, BabisTs είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Γενικά με b-die 3200/14 θα ήταν jet ο 1700Χ στα 1080p (γενικά οι ryzen με b-die kits τα πηγαίνουν περίφημα)...Θα δεις διαφορές σε gaming... Δεν θα άλλαζα τώρα cpu σε ryzen 2700X (ναι και εκεί θα δεις διαφορές ) μιας και αναμένουμε νέα σειρά  ryzen το νέο έτος με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά βάση τα λεγόμενα της amd.........Το λέω απλά διότι δεν βοηθάνε το setup σου οι 3000 / cl15 να σπρώξουν την κάρτα στο maximum.......Για τι μόνιτορ μιλάμε ( 144hz ? ) ?Αν μιλάμε για 60hz δεν νομίζω ότι έχεις όφελος να αλλάξεις κάτι.......

Ναι 144Hz (Viewsonic XG2401). Τοχα στο προγραμα 3200/cl14 b-die + 2700x αλλα με προτεραιοτητα στον cpu (διατηρωντας X370 platform) . Ετσι οπως μου τα λες ομως το μπουκαλι λογω ραμ ειναι μεγαλυτερο οποτε παω πρωτα για ραμ κ βλεπουμε για 2700X. Η 3η γεννια θα παιξει στην Χ370 πλατφορμα?

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ναι 144Hz (Viewsonic XG2401). Τοχα στο προγραμα 3200/cl14 b-die + 2700x αλλα με προτεραιοτητα στον cpu (διατηρωντας X370 platform) . Ετσι οπως μου τα λες ομως το μπουκαλι λογω ραμ ειναι μεγαλυτερο οποτε παω πρωτα για ραμ κ βλεπουμε για 2700X.

Κομπλέ τότε......τσίμπα πρώτα ένα set b-die και μετά πας για cpu (new ryzen 3000 series) από 2019......θα δεις διαφορετική αναπνοή στο σύστημα σε gaming ρυθμούς.....

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξυ idle βλεπω 55C+ (Gigabyte RTX 2080 Gaming OC). Αφου ξεκινανε τα fans σε καποιο σημειο, φανταζομαι ξεπερνα τους 60, και μετα παλι φτανει 54-55 και σταματανε κ.ο.κ

Ειναι διοτι έχω 3 monitor πανω? Θα δοκιμασω αποψε να βγαλω τα 2.

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Η 3η γεννια θα παιξει στην Χ370 πλατφορμα?

Spoiler

Από ότι έχει αναφέρει η amd .....θα παίζει και σε Χ370 mobo...

4 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Εντωμεταξυ idle βλεπω 55C+ (Gigabyte RTX 2080 Gaming OC). Αφου ξεκινανε τα fans σε καποιο σημειο, φανταζομαι ξεπερνα τους 60, και μετα παλι φτανει 54-55 και σταματανε κ.ο.κ

Φτιάξε και ένα custom fan profile.....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ειναι διοτι έχω 3 monitor πανω? Θα δοκιμασω αποψε να βγαλω τα 2.

Αν κρίνω από τη δική μου (trio) δεν έχει να κάνει με τα monitor. Είναι ζεστό τσιπ για passive. Εγώ για κάτω από 40 βαθμούς το έχω βάλει να μένει στο 25% (και δεν ακούγεται τπτ) και οι θερμοκρασίες σε idle παίζουν 33-36. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, BabisTs είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Από ότι έχει αναφέρει η amd .....θα παίζει και σε Χ370 mobo...

Φτιάξε και ένα custom fan profile.....

4 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Αν κρίνω από τη δική μου (trio) δεν έχει να κάνει με τα monitor. Είναι ζεστό τσιπ για passive. Εγώ για κάτω από 40 βαθμούς το έχω βάλει να μένει στο 25% (και δεν ακούγεται τπτ) και οι θερμοκρασίες σε idle παίζουν 33-36. 

Συμφωνα με τα reviews στην συγκεκριμενη καρτα εβλεπα πολυ χαμηλες τιμες σε idle τριαντακατι..και ειπα επιτελους θαχω τετοιες θερμοκρασιες passively αλλα τελικα δε το γλιτωνω το σεταρισμα των fan curves, οπως επισης και το φουρφουρι να γυριζει σχεδον παντα.

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

passive 30κάτι...δύσκολο ......ποιο review ήταν?

Techradar, guru3d κλπ αποτι θυμαμαι. Ισως βεβαια καταλαβα εγω λαθος, ισως δεν εδωσα σημασια σε βαθος στα κειμενα και τα σεταρισματα και παρατηρουσα μονο νουμερα. :D

• Thanks 1
Δημοσ.

όπως και να έχει,έχεις πάρει πάρα πολύ καλή υλοποίηση 2080.....Η gigabyte με την gaming oc έβγαλε όντως πολύ καλή σειρά στις 2000series γιατί στην 1000series ήταν πολύ μέτρια υλοποίηση....

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

όπως και να έχει,έχεις πάρει πάρα πολύ καλή υλοποίηση 2080.....Η gigabyte με την gaming oc έβγαλε όντως πολύ καλή σειρά στις 2000series γιατί στην 1000series ήταν πολύ μέτρια υλοποίηση....

Ναι ετσι φαινεται πως γραφουν ολοι.. Απο κλοκαρισμα την ειδα λιγο ευαισθητη, δε σηκωνει και πολλα πολλα, βεβαια δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω. Αποψε θα την ξεζουμισω. :D

Το Aorus Engine παντως πολυ αργο..Να προτιμησω MSI Afterburner κλασσικα?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ναι ετσι φαινεται πως γραφουν ολοι.. Απο κλοκαρισμα την ειδα λιγο ευαισθητη, δε σηκωνει και πολλα πολλα, βεβαια δεν ειχα και πολυ χρονο να ασχοληθω. Αποψε θα την ξεζουμισω. :D

Το Aorus Engine παντως πολυ αργο..Να προτιμησω MSI Afterburner κλασσικα?

Afterburner μονο για oc 👍

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

nvidia.JPG

Παιδια συγνωμη που σας τα πρηζω απο χτες αλλα ημουν ανεκαθεν κατοχος amd gpu και δεν κατεχω απο nvidia :)

Aπο τα παραπανω τι σβηνω και τι κραταω? Ας πουμε κατι 3D Vision, Geforce Experience και PhysX χρειαζονται, η να φανε Uninstall?

Επισης στο Nvidia Control Panel τα αφηνουμε ολα default? Υπαρχει καποιο optimization?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...