Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ναι αλλα βλεπεις την κινηση νερο? ΄Ή εχεις micro-stuttering? Με την RX580 και το freesync monitor η κινηση ηταν πολυ smooth..βεβαια ειχε αλλα θεματα το freesync αλλα δεν ειναι επι του παροντος..

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ασαν το freesync /gsync δεν υπάρχει.... 

Εγώ αν δεν είχα gsync μονιτορ θα έκανα το εξής:

Ξεκινάω ένα παιχνίδι. Βάζω τις ρυθμίσεις που θέλω ώστε να έχω το επιθυμητό refresh rate. Τσεκάρω το παιχνίδι και βλέπω πόσα fps πιάνει LOW. Δηλαδή το λιγοτερο. Ας υποθέσουμε 75. Φτιάχνω custom refresh rate της ανάλυσης στα 70hz και παίζω με v sync on. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ μόνο τότε το βλέπω βούτυρο. Ούτε stutering ούτε tearing. Smooth. 

Προϋποθέτει όμως η οθόνη να δουλεύει σωστά σε αυτά τα Hz το v sync. Το αν δουλεύει σωστά μπορείς να το δεις στο www.vsynctester.com

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ναι αλλα βλεπεις την κινηση νερο? ΄Ή εχεις micro-stuttering? Με την RX580 και το freesync monitor η κινηση ηταν πολυ smooth..βεβαια ειχε αλλα θεματα το freesync αλλα δεν ειναι επι του παροντος..

Το κυριο θεμα το εχει η μηχανη του παιχνιδιου. 2 παιχνιδια και τα 2 να εισαι στα 60fps με vsync το ενα να το νιωθεις πιο smooth το αλλο οχι τοσο. Τα frametimes παιζουν το βασικο ρολο. Εφοσον βλεπεις μια ευθεια στο AB εισαι κομπλε. Μολις δεις ακομα και ενα βουναλακι εχεις stuttering. Το gsync/freesync το εξαλειφουν αυτο οσο μπορουν.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Παιδια δε μου φαινονται καλα τα αποτελεσματα στο Heaven. H καρτα στο OC mode στο Aorus Engine. (1830 Mhz)

CPU: Ryzen 1700X at 3.8Ghz, RAM: 2x8GB 3000 cl15

To monitor ειναι freesync και πανω στο benchmark κανει καποια stutter αν αυτο μετραει.

Σήκωσε ανάλυση γιατί στα 1080p τρώς μπουκάλι από ram και κατά δεύτερον από cpu......

• Like 3
Δημοσ.

Το Gsync εχει αποτελεσμα μονο σε χρηστες με midrange καρτες που δυσκολευωνται να πιασουν τα 60 σε απαιτητικα παιχνιδια  (vsync , tearing - off) , πρακτικα δεν εχει καμμια χρησιμοτητα σε καρτες τερατα 1080ti και ανω που μπορουν να τρεξουν τα παντα στα 60 vsync απροβληματιστα

Το βασικο στοιχειο που αγνοει η συντριπτικη πλειοψηφια των gamers ειναι το motion blur διοτι δεν του δοθηκε η ευκαιρια να το δει στην πραξη σε ΚΑΛΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 

https://www.avforums.com/threads/oled-vs-lcd-gaming-motion-blur.2068952/

• Sad 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

G-Sync και δυνατό καρτόνι άμα θες βούτυρο.

Δεν ισχυει οπως εχω γραψει οσο κρατας σταθερα τα fps της οθονης σου και εχεις ευθεια γραμμη στα frametimes το παιχνιδι ειναι απολυτα smooth οπως στο gsync. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Μαγαζι που λειτουργει μονο ιντερνετικα και οι μισες κριτικες που εχει ειναι αρνητικες?

Βασικα τα περισσοτερα απο τα φθηνοτερα του σκρουτζ ειναι η περιπτωση του οτι αγοραζεις φθηνα αλλα παρακαλας να μην παθει τιποτα η καρτα.

απλά το ανάφερα γιατί αφού την έφερε ένα (no name) κατάστημα τόσο, κάπου εκεί κοντά θα την φέρουν και κάποια άλλα κάπως πιο επώνυμα μαγαζιά τον επόμενο καιρό.....εννοείται ότι και δεν αγοράζεις κάρτα από μαγαζί που λειτουργεί μόνο ιντερνετικά....

• Like 3
Δημοσ.

Το V-Sync έχει input lag, κουνάς το mouse και είναι λες και του φόρτωσες 10 κιλά επάνω. Το G-Sync δεν έχει σχεδόν καθόλου, άλλη αίσθηση..Μην το ψάχνετε τώρα μερικοί, όταν θα παίξετε με G-Sync monitor θα τα ξαναπούμε.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Το V-Sync έχει input lag, κουνάς το mouse και είναι λες και του φόρτωσες 10 κιλά επάνω. Το G-Sync δεν έχει σχεδόν καθόλου, άλλη αίσθηση..Μην το ψάχνετε τώρα μερικοί, όταν θα παίξετε με G-Sync monitor θα τα ξαναπούμε.

Επειδη εχω παιξει το γραφω στα 60fps με 1060 καρτα ομως δεν εχω δοκιμασει 144 πχ. Βουτυρο ειναι και με vsync. Σε παιχνιδια που εχουν θεματα και παιζουν τα frametimes προφανως βοηθαει παρα πολυ. Οπως και το freesync.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BabisTs είπε

απλά το ανάφερα γιατί αφού την έφερε ένα (no name) κατάστημα τόσο, κάπου εκεί κοντά θα την φέρουν και κάποια άλλα κάπως πιο επώνυμα μαγαζιά τον επόμενο καιρό.....εννοείται ότι και δεν αγοράζεις κάρτα από μαγαζί που λειτουργεί μόνο ιντερνετικά....

Δυστηχως δεν παιζει το σεναριο που λες,και μπορεις να το καταλαβεις βλεποντας τιμες Msystems και You που ειναι τα καταστηματα που αναφερεσαι.

https://www.skroutz.gr/s/15865109/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-OC-GV-N2080GAMING-OC-8GC.html

Και το Πλαισιο λιγο παραπανω 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Gigabyte-Gigabyte-Geforce-Rtx-2080-Gaming-Oc-8gb-GV-N2080GAMING-OC-8GC.htm

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δυστηχως δεν παιζει το σεναριο που λες,και μπορεις να το καταλαβεις βλεποντας τιμες Msystems και You που ειναι τα καταστηματα που αναφερεσαι.

https://www.skroutz.gr/s/15865109/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-OC-GV-N2080GAMING-OC-8GC.html

Και το Πλαισιο λιγο παραπανω 

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Gigabyte-Gigabyte-Geforce-Rtx-2080-Gaming-Oc-8gb-GV-N2080GAMING-OC-8GC.htm

Spoiler

κάπως πιο επώνυμα για μένα δεν είναι μόνο αυτά ..... αλλά tespa.......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε

Ευχαριστω pabou13! Ακριβως οθονη 5 ιντσων HDMI με το NZXT CAM :)

Παιδια δε μου φαινονται καλα τα αποτελεσματα στο Heaven. H καρτα στο OC mode στο Aorus Engine. (1830 Mhz)

CPU: Ryzen 1700X at 3.8Ghz, RAM: 2x8GB 3000 cl15

To monitor ειναι freesync και πανω στο benchmark κανει καποια stutter αν αυτο μετραει.

heaven.JPG

Δες και αν η κάρτα έχει το τελευταίο bios (F5) και αν όχι δοκίμασε το.

Εμένα είχε διαφορές στις επιδόσεις.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Σήκωσε ανάλυση γιατί στα 1080p τρώς μπουκάλι από ram και κατά δεύτερον από cpu......

Απο την RAM γιατι?  θελει 3200? Απο cpu λες αν βαλω πανω 2700Χ να ειναι οκ?

12 λεπτά πριν, Jerky είπε

Δες και αν η κάρτα έχει το τελευταίο bios (F5) και αν όχι δοκίμασε το.

Εμένα είχε διαφορές στις επιδόσεις.  

Κατεβασα το N2080GO.F5.exe απο το επισημο website και το ετρεξα και εγινε flash το bios. που βλεπω αν οντως φοραει αυτο τωρα?

Επισης παιδια μαζι με τους drivers της nvidia μπαινουν ενα σωρο αλλα πραματα. Ποια απο αυτα να σβησω?

(Geforce NOW & Pendulum demo ταχω βαλει εγω)

Τελος overclock να κανω με το Aorus Engine ή κλασσικα με MSI Afterburner?

nvidia.JPG

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Απο την RAM γιατι?  θελει 3200? Απο cpu λες αν βαλω πανς 2700Χ να ειναι οκ?

Κατεβασα το N2080GO.F5.exe απο το επισημο website και το ετρεξα και εγινε flash το bios. που βλεπω αν οντως φοραει αυτο τωρα?

Στις ρυθμίσεις πάνω δεξιά και μετά tab VGA

bios.JPG.bbee41c3594d0e420c78fbdde9cde120.JPG

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...