Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε

Έφτασε και περιμένει ανυπόμονα να τελειώσει το backup για να παρει τη θέση της αλλης πίσω απτο γυαλί.. :D

test.jpg

Πανέμορφο κουτι

Ποια gpu πήρες; καλορίζικη 

• Like 2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Πολυ ομορφο rig φιλτατε,τα καλωδια ειναι απο cablemods?

Ευχαριστω Optimus! Όχι είναι της Corsair αλλά αν επρεπε να επιλέξω ξανα απτην αρχη θα επελεγα cablemods..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Έφτασε και περιμένει ανυπόμονα να τελειώσει το backup για να παρει τη θέση της αλλης πίσω απτο γυαλί.. :D

test.jpg

Καλορίζικο το καρτόνι!

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βγάλω και εγώ μια φωτογραφία να παινευτω που έχω την μονη με RGB το "RTX 2080" στα πλάγια :P

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 1
Δημοσ.

820€ η gigabyte gaming oc και από Ελλάδα απλά είναι το απόλυτο deal (το μαγαζί μου είναι άγνωστο βέβαια ..... αλλά αφού έκανε την αρχή ένα μαγαζί θα την φέρουν και άλλα κοντά σε αυτήν την τιμή)......μιας και μιλάμε ότι είναι 2ρη καλύτερη υλοποίηση rtx 2080....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγαζι που λειτουργει μονο ιντερνετικα και οι μισες κριτικες που εχει ειναι αρνητικες?

Βασικα τα περισσοτερα απο τα φθηνοτερα του σκρουτζ ειναι η περιπτωση του οτι αγοραζεις φθηνα αλλα παρακαλας να μην παθει τιποτα η καρτα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

test.jpg

Να χαιρεσαι την καρτουλα, καλο λιωσιμο! 

Πολυ ομορφο case, τα σπαει, αυτη η οθονιτσα με τα temps τι ακριβως ειναι;

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Ναι χαιρεσαι την καρτουλα, καλο λιωσιμο! 

Απο οτι βλεπω η οθονη δειχνει κανονικα την επιφανεια εργασιας και τωρα εχει το προγραμμα cam και δειχνει τις θερμοκρασιες. Λογικα απο την καρτα γραφικων βγαινει σε mini hdmi και δειχνει εικονα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Ναι χαιρεσαι την καρτουλα, καλο λιωσιμο! 

31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Απο οτι βλεπω η οθονη δειχνει κανονικα την επιφανεια εργασιας και τωρα εχει το προγραμμα cam και δειχνει τις θερμοκρασιες. Λογικα απο την καρτα γραφικων βγαινει σε mini hdmi και δειχνει εικονα.

Ευχαριστω pabou13! Ακριβως οθονη 5 ιντσων HDMI με το NZXT CAM :)

Παιδια δε μου φαινονται καλα τα αποτελεσματα στο Heaven. H καρτα στο OC mode στο Aorus Engine. (1830 Mhz)

CPU: Ryzen 1700X at 3.8Ghz, RAM: 2x8GB 3000 cl15

To monitor ειναι freesync και πανω στο benchmark κανει καποια stutter αν αυτο μετραει.

heaven.JPG

Επεξ/σία από Warlord1981
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Ακριβως οθονη 5 ιντσων HDMI :)

Παιδια δε μου φαινονται καλα τα αποτελεσματα στο Heaven.

CPU: Ryzen [email protected], RAM: 2x8GB 3000 cl15

To monitor ειναι freesync και πανω στο benchmark κανει καποια stutter αν αυτο μετραει.

heaven.JPG

Σε 1080p πιο πολύ κάνεις benchmark τον cpu πάρα την gpu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε 1080p πιο πολύ κάνεις benchmark τον cpu πάρα την gpu

Αρα για τον cpu μου ειμαι οκ?

Ας πουμε ενας σε προηγουμενες σελιδες με 8700Κ εβγαλε ~145fps.

Επισης μιας και προερχομαι απο amd, στο nvidia Control panel ταφηνουμε ολα default ετσι?

Τελος μεχρι να μεταβω σε GSync, πως παιζουμε τωρα? FastSync?

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Τελος μεχρι να μεταβω σε GSync, πως παιζουμε τωρα? FastSync?

Τωρα τι να σου πω. Τα μάτια διαφέρουν πολύ από κάθε έναν. Και τι δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα. Άλλος μπορεί μόνο με vsync με τα fps κλειδωμένα πάντα όσα τα hz της οθόνης(πχ εγώ, optimus prime ) ,αλλος είπε ότι παίζει με 90fps σε 60hz οθόνη (v sync off) και δεν βλέπει καθόλου tearing αλλος παίζει με v sync off με κάτω από 60fps σε 60hz οθόνη και δεν βλέπει stutering. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τωρα τι να σου πω. Τα μάτια διαφέρουν πολύ από κάθε έναν. Και τι δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα. Άλλος μπορεί μόνο με vsync με τα fps κλειδωμένα πάντα όσα τα hz της οθόνης(πχ εγώ, optimus prime ) ,αλλος είπε ότι παίζει με 90fps σε 60hz οθόνη (v sync off) και δεν βλέπει καθόλου tearing αλλος παίζει με v sync off με κάτω από 60fps σε 60hz οθόνη και δεν βλέπει stutering. 

Ναι αλλα βλεπεις την κινηση νερο? ΄Ή εχεις micro-stuttering? Με την RX580 και το freesync monitor η κινηση ηταν πολυ smooth..βεβαια ειχε αλλα θεματα το freesync αλλα δεν ειναι επι του παροντος..

Επεξ/σία από Warlord1981
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...